![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
ce mai era? dupa ce a facut explozie, nu mai era nimic :-P
|
cred ca se referea la filmuletul cu ursuletul....:D
|
nimeni nu mai are nimic de zis????toata lumea tace???wake up people!!!:D:D
|
liniste si pace, mai mult discutam face to face si la telefon decat pe forum, eventual pe mess :-P
|
da.....dar putem discuta si aici....am aflat ca s`a deschis o noua firma in onesti de produse publicitare(bannere,pliante,casete luminoase,legitimatii,inscriptionari auto).Am sa incerc sa iau legatura cu ei sa vedem cat ne costa sa ne facem si noi parasolarele,stickerele......etc
|
m-am interesat si eu :
1. la pro efecct cand m-am dus sa fac un stiker sa vad cum iese mi-a zis ca costa 10 lei si ca poate sa mil faca peste o saptamana 2. la magic print si am primit acest raspuns : Am vizionat "tema"....specificatii de completat...1. Stikerul e pentru exterior?; 2. La parasolar conteaza lungimea f. mult si mai e o problema, voi nu cred ca punetzi parasolarul pe o suprafatza perfect plana(ca la autobuzele vechi!!!) asha ca sigur apare o convexitate si el in plan va fi mult mai curbat(nu drept), deci consum de material functzie de convexitate!!!....trebuie sa masuram exact pe suprafatza de lipit! In principiu pretzurile sunt: 18 euro/m print de ext. pe suport autocolant (mat) si 20 euro pe autocolant (lucios); 9 euro/m material uni pentru cuting/nuantza(culoare)+3 euro/m cuting-ul(aplicarea 4euro/m) La peste 10mp se discuta la pret!! |
unde este magic print? asa se numeste firma nou deschisa? andrei....ai spus multe dar eu unu' nu am inteles mai nimic. de fapt care-i pretul la magic print pt parasolar/sticker ?
|
magic print se afla langa benzinaria CT sau mai nou Rompetrol....o firma nou deschisa se numeste InRed....am luat legatura cu cineva de acolo si maine ma suna sa imi comunice preturile....
|
aha, pai maine sper sa am timp sa ma duc si eu pana acolo sa ma interesez de niste chestii :)
|
Quote:
|
La Multi Ani Cezar!!!!Tot ce iti doresti,multa sanatate si succes in tot ceea ce faci!!!!
|
pai de ce nu ai zis de astazi man treaba asta? :lol: la multi ani si de la mine ;)
|
La multi ani !!!!!!!si de la mine..sa ai parte de tot ce iti doresti....
|
La multi ani man, sa ai parte de sanatate, bucurii si sa iti indeplinesti toate dorintele !
|
facem vineri o inalnire ?
|
facem...mie imi convine oricand....dexter nu cred ca poate veni....eu asa stiu de la el:D
|
ok. restul ??? mai asteptam pareri. eu zic in jur de 17.00 ca sa prindem lumina mai buna :)
|
Quote:
Buna idea... |
Vineri 16.05.2008 ora 20:00 mare intalnire mare la Piatra Neamt in parcarea |Stadionului municipal...invitati din |Roman , Tg Neamt, Suceava si bineinteles Bacau. Printre masinile care vor veni de la Suceava si Tg Neamt vor fi : Audi TT, BMW 328i, VW V GTI, Vectra 2.0T, Seat Leon 1.8T, Seat Leon FR, BMW 325 ursulet, Seat Leon 1.8TFSI, Audi A4 1.8 T...vor fi prezente din oras si masinile expozante la 4 Tuning Days la Bucuresti plus speram cateva noutati cum ar fi Subaru STI , M3, Renault R26
|
multumesc tuturor pt urari:D
|
s`a schimbat prefixul....:D:D
|
s-a schimbat asta e nu pot da timpu inapoi:rolleyes2....tot inainte cu viteza:-)
|
tot inainte cu viteza...la bordul unui CRX V-Tec:D:D
|
Mi-as dori foarte mult dar situatia nu e tocmai roz:???:.......mai ales daca se scot masinile non-euro
|
1. la piatra nu merge nimeni !!!!!! :twisted:
2. s-a schimbat ora pentru intalnirea noastra de maine. ora este 18:30 locatia este aceasi !!!!! 3. asta nu e mirc !!!!!! :lol: |
|
8 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de azi.
|
CRX...CRX...CRX...CRX....CRX m`am saturat de CRX.....toata ziua aud de CRX....help me!!!!
|
ce ai man? te-ai lovit ?
|
nu...nu dar Cezar toata ziua vorbeste despre CRX....si in ore si in pauza...peste tot aud numai CRX,cand mai vine pe la mine p`acasa la fel...CRX
|
Asa se intampla cand esti infectat cu microbul Honda :woowoo: . Ai dracu' japonezi :lol:.
|
noroc de silver care mi-a recomandat un film dedicat hondelor:D.......nu pot sa ma abtin. CRX-u pentru mine e ca M5-u pentru laurentiu:twisted:
|
Quote:
|
nu te lega de R8....totusi eu imi fac sperante;))
|
1 Attachment(s)
Mi-e ciuda ca n-am avut camera la indemana sa vedeti cum se fac drumurile in Onesti: mancand pufuleti ! Nu e foarte clar, focalizareaa fiind pe frunze, dar se vede punga galbena. Oricum eu am incercuit acolo unde sunt pufuletii :lol:.
|
referitor la pufuleti...azi la scoala la ultimele 2 ore un coleg din clasa de la mine a venit cu un sac de pufuleti in clasa si am inceput toti sa mancam....iar la urma din ce a ramas i`a pus sacu cu pufuleti in cap....toata clasa era plina de pufuleti...unde te uitai vedeai numai pufuleti
|
filmat de un vecin in urma cu o ora https://www.youtube.com/watch?v=xYJ_h-3h2jg
|
care vecin man? ca e filmat de tine :lol:
|
nu e filmat de mine ci de Alin..vecinu de la 3......
|
oare si`a lovit masina???:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning