![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
|
si io tot nu am parbriz....shit
|
Quote:
pai ideea cu vopsitul pielii albastre in rosu..e OK, dk poti sa realizezi treaba asta...pedale metalice, nuca de Al sau INOX dk poti face..ceva la strung..nu kaki din piata..si mai gasesti ce sa vopsesti in argintiu pe interior..asta presupunand k si spitele le vopsesti argintiu sau trecit cele de mai sus..pe rosu..dk spitrele voor fi rosii, vezi tu..sa se asorteze...desi eu zic k totul ar merge pe negru..altfel o dai putin in kitsch..cu 2, 3 piese rosii..si restul negru :( greu cu gusturile astea :lol: :oops: |
[QUOTE=florin_cars;637504]bre..ala e presul din camera mea....chemati Militia :oops: :lol: :lol:
ah.... uitat de drepturile de autor.......!!!!!!!!... scuze florine.... azi am lucrat cate ceva.... nu stiu unde sa pun filtrul de aer ( sport)... nu prea am loc.... o idee ar fi sa-l duc pe langa motor (dreapta masinii ) si sa tai o priza de aer pe capota sau sa perforez contra aripa si sa-l duc undeva in fata... asta ar presupune sa-l montez intr-o camera ( teava) si sa practic o fanta in spatele barii de protectie... sa-l duc un fata radiatorulul nu am loc si nu vreau sa se ude... hmmm. ce parere aveti..???? |
ah...netu' ista... din cauza lui nu mai pot sa lucrez...!!!!
|
1 Attachment(s)
Poza cu cablul de acceleratie.
|
hei johnny ..arata prea bine capra ta la engine bay :)
asteapta doar motorul :lol: Quote:
cea mai buna solutie...a mea :oops: |
editu asta ...
ideea e sa fie cat mai departe de caldura motorului, nu neaparat expus cu varful spre inaintea masinii...nu conteaza cum bate aerul in el..el isi ia aerul de pe toata suprafata lui ;) |
Quote:
|
am gasit parbriz.......seven-hand un mil; jumate. dar acum vreau si un keder bun daca se poate dar imi trebuie keder model pana in 81'. parbrizul asta e de pe mk1. ciudat nu. caroseriile sunt la fel difera dimensiunea parbrizului si grosimea kederului. al meu e cam inestetic ......daca exista vreun binevoitor.....sa sara
|
am ratat MK III la 400 Europeni..+ piese...:cry: :cry:
dar descoperit Granada MK I 2.3 V6..sper sa sune omu'...la numerele din biletzelul meu :oops: :lol: :lol: :lol: |
... nimic nou la mine. Sa vedem saptamana viitoare. Poate am norocul atunci sa postez masina cu motorul functionand pe ea:???:
|
ce ulei este recomandat la motor ? am fost la magazin si au fost mai multe pareri...sintetic ..semisintetic....etc.voi ce folositi ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mi-am dat seama ca eu nu am postat nici o poza cu "bestia" ... asa ca m-am gandit sa va arat cum era acu o luna cand am luat-o. Porcariile alea de scrisuri ( tag-uri ) de p portiera si geam s-au luat cu un pic de benzina ... oricum n-ar fi contat prea mult , pt ca masina trebuie revopsita.
Momentan masina e la un atelier de tinichigerie, dar nu s-a apucat nimeni de ea inca, pt ca tot sper sa gasesc niste aripi in stare mai buna... |
trib....curiozitatea >>> cu cat ai luat masina asta ?
|
Trib, mult succes cu restaurarea si nervi puternici, ca o sa ai nevoie!
O sugestie: sableaz-o unde are rugina si cauta un tinichigiu batran. Astia-ti pot face din tabla adaugiri la piesele afectate de rugina. Ca sa gasesti piese bune .... nu vreau sa te descurajez, dar sansele sunt mici. Totusi, masinile astea au o varsta, iar elemente noi, de after market, cam greu. |
in jur de 500 E am dat pe ea ( vi se pare mult / putin ? )... cat despre piese, se gasesc numai bani sa ai ;) tinichigiu am cu experienta , stie ce trebuie sa faca in astfel de cazuri. De vopsitor duc inca lipsa... imi trebuie cineva care sa stie sa lucreze cu vopsea perlata/cameleon si sa stie cate straturi sa aplice de vopsea/ lac...etc. Dar nu sunt inca la stadiul ala cu ea, asa ca nu e graba...
ps: uite aici piese originale cate vrei si noi : http://www.oldcars.de/shop/index_en....martic&exact=1 |
felicitari ptr. masina. ai sa mergi pe original sau pe ceva modificari?
|
Quote:
|
Am un Ford Capri de vanzare,nr. noi,MK2,ieftin!
|
Quote:
|
frumos e la napoli.....20 grade. cu soare .......duminica ma duc la plaja. cica o sa fie cald
|
2 Attachment(s)
trib, astea sunt jantele de care-ti povesteam. Sunt 4X105, nu 5X105.
|
unde se gasesc(in afara de SUA)..si cat coasta domnu' ?? :D:D:D
P.S. ce latime/diametru au? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
In sfarsit poza cu motorul banat in masina. Langa Capritza, bravul meu mecanic.
|
... pardon, bagat. M-am emotionat, cred
|
Quote:
|
super jantele. n-ar trebui sa fie scumpe. la mangels sunt sub 100 euri/bucata, fara gume
|
Quote:
|
Quote:
iti ia banii de shmecher..sau de prost:???: de ce a pastrat suportii motor de Scorpio? tu nu aveai V6 initial pe capra? cauta dk nu ai...si schimba-i..nu merita munca/timpul/banul pt adaptari intre suportii de Scorpio si punte:???: :???: :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
distantiere-flanse pt asemenea jante 50 e
|
Doar n-o sa te duci in Brazilia dupa ele
|
ma intereseaza flanse de la 4x100 la 4x108. din ce material se fac? dur-al. e bun?
|
dur-al in nici un caz pt flanse.
|
58 Fury ala a fost facut d westcoast sau d cine k arata super pt un HoTrOaD
|
de fapt ala "sunt" 2 masini diferite...k le-am luat din 2 locuri de pe net..si '58 Fury nu e nici pe departe un HOT-ROD, un CRUISER mai degraba, si...asa sunt ele originale, nu au nici o modificare de nici un West Coast...:wink: they are originals :D :D
de ce descoperi trecutul..pe un topic dedicat Caprelor? :oops: |
Quote:
Ce ma intereseaza cel mai mult e sa iasa o lucrare de calitate si fiabila, la un pret convenabil pentru mine, ca de nu, la el vin la garantii. :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning