![]() |
Re: Focsani
scuza-ma ca te corectez....dar....evenimentul acela este facu de street4cars cu sprijinul celor de la The Others....deci....
|
ce liniste sa lasat.. :D
|
vand doua anvelope yokohama 175/50/r13 cine e interesat pm...valabil doar pentru vn..nu prea se incadreaza anuntul in topicul asta dar :lol:
|
Quote:
|
Cum o sa participati ? Ce cuprinde evenimentul ?!
|
5 Attachment(s)
scuzati-ma ca va interrup dar ...sa va arat un phoenix :twisted:
|
Quote:
|
aaaaaa....d-aia umbli cu goalfe....te costa reparatia mai mult ca masina
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pe asta il stii ?....arata exact ca al tau...la go-go auto i-au facut o evaluare a pagubei de 2700 euro la prima vedere(piese noi+ manopera) in conditia in care masina a costat 2100.....oricum ,la cat ai cioplit din ea...multa bafta !!!
|
diferenta intre ele e ca numerele nu coincid ,si ca are vreo 192 de ponei
|
192....unde ai facut testu ca vreau si eu sa vad cati 90 mai am ???
|
Quote:
|
Quote:
|
tek contacteaza.ma telefonic sau da.mi un buzz ti.am gasit suspensia completa de e36 coupe...
|
1.2 16v editie GT cu soft rabanne :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
mda.....mai incercati.....macar am o masina intrega;)
|
aaaaaaa......am inteles
gata bai numai ziceti nimic ca omu e singurul care are masina intreaga...dar nu vede ca ii lipseste cozorocul de pe luneta dar asta e...are omu borbet A , vopsea (urata cu soume ,din partea mea) stopuri, toba si AERISIRILE de la ///M.... |
app...era sa uit.....evazarile de pe spate....ma abtin sa nu iti mai zic ceva....te sfatuiesc sa te abtii si tu
|
Quote:
|
imi cer scuze....iarta-ma TDR te rog eu sa nu parasesti clubul si sa te duci la ei...te implor !!!!
|
Stai sa-ti dau o arhiva de mess sa-l vezi pe Sonny cum racoleaza membri :)))) stai 2 sec
|
nu e Sonny daca e aia despre care stiu eu... :-P e Speed4u - Presedintele Lor :-P
|
daca zicea de inferno ne suparam....asta e primul avertisment...si eu dau DOAR un avertisment!!!!!!
|
Speed 4U: eu sunt speed
Speed 4U: presedintele speed4u Speed 4U: sunteti 2 pisici in club Lyl' ?: mai e una cu nbiste dungi pe ea Speed 4U: aha Speed 4U: YTG Speed 4U: aa deci avem 2 Lyl' ?: nu... eu momentan nu fac parte din nici un club. Cu japca ba nene:))) |
mama ce japca sa moara sormea.....lasai ma....inferno fiind primul club serios din focsani, toti vor sa fie cineva...dar nu inteleg o chestieei vazand ca in focsani a mai aparut exclusive racing club....nu inteleg ce vor sa faca ei.....oricum..inferno tot timpul va ocupa locul 1 in focsani cel putin.....
|
da da umbla vorba chiar daca nu e asa ca In inferno primiti numa bmw-uri. Probabil aceia care au zis asta nu au vazut si celelalte masini
|
Cu singuranta ca n`au vazut celelalte masini! Avem doua VW Golf V si o Toyota Celica!
La inceputuri a fost si Grosu cu Meganu`.. da` a fugit :D |
in Inferno se primesc doar masini demne sa poarte parasolarul nostru, noi vrem performanta nu reclama...masinile care in acest moment sunt sub parasolarul nostru, sunt masini care le vezi azi si le mai vezi peste 1 an dar total diferite....masini cu care nu ne este rusine sa aparem la un eveniment de tuning, la o cursa legala, sa iesim in oras si sa ramana lumea ":O"....astea sunt masini...nu o pisica cu borbet a si o vopsea in 3 culori...sincer va zic ca mai bine merg pe jos decat in dreapta acelei masini.....deci mai zic odata pentru totdeauna:
INFERNO MOTORSPORT: este unu dintre cele mai exclusiviste cluburi din Romania, nu vor intra niciodata masini care vin modificate de fabrica sau care vor ramane stock, daca este sa vina un gallardo sa intre si avem de ales intre acel gallardo stock si un e30 sau e36 modificat undeva la 400 hp.....voi ce alegeti? si ca ultimele mele randuri de pe acest post , vreau sa spun 2-3 lucruri. -Aleks (supermoderatorul) imi cer scuze daca iti dau de munca stergand si editand posturile mele. -mtek3, te rog sa te abtii de la comentarii privind masina lui Mickey - va doresc o zi splendida |
De ce crzi ca toate masinile de la Inferno arata atat de bine?
De ce crezi ca look-ul masinilor din inferno se schimba in fiecare an? |
ce te face sa crezi ca nu va fi asa??
|
Quote:
|
daffy duck™ .....in primul rand nu m-am luat de masina lui mickye_dj cel putin nu cu rea intentie....in al doilea rand nu stiu care e problema ta cu mine....ti-am spus eu ca e masina mea ?
nu cred....am zis doar ca acea masina arat exact ca cea a lui mickye adica: a fost lovita in spate exact ca cea a lui mickye ....nu uita sa pui diacriticele.... cat despre culoare....mie mi se pare ok....unii din lipsa de imaginatie le fac negre sau albe PS: tdr....bine ca e a ta perfecta..... |
de obicei nu ma bag in discutia altora .... dar uneori se zic vorbe care nusi au rostul .
eu nam multe de zis. Aveti masina voastra fiecare . ok ? e munca voastra . ok ? bucurativa de ia si de succesul carel aveti cu ia . fiecare cum poate ... nu toti au bani de masini cu multi cai , si nu toti vor sasi ia masini cu multi cai . cam atat . succes in continuare celor de la inferno . a si am uitat . da mam bagat si eu in Speed4U. va intrebati dc ? poi 1 mai cunosc si eu lumea 2 cu ocazia asta mai plecat si noi din oras mai multi , ne intalim una alta. 3 mai ai si alte interese ;) Succes all |
sonnic54 dar te-a intrebat cineva daca te-ai bagat in Speed4U?
|
Eu l-am intrebat pe PM Jipianule.
|
Quote:
|
UsCaTu_ uitate la pagina 110 sa vezi masina lu Miky sunt cateva poze acolo cred ca la alea se referea si el...
P.S.app da-mi add sa iti trimit link-u ala |
2 Attachment(s)
El este Kostinel care a trimis o scrisoare la matrimoniale. Enjoy!
|
Asta-i tare....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning