![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
cum e prins suportul acolo?lipit de cel vechi sau pus in locul lui?
|
E pus pe stalpul original al masinii, suporturile alea 3 sunt incorporate in suportul masinii (din fibra).
|
Quote:
|
Arata bine, bravo !
|
1 Attachment(s)
@Devu': Mersi nenea, abia acum arata cu adevarat bine :-)
Dupa un weekend in care mi-am facut de lucru la stalp, azi l-am terminat de finisat si vopsit. Sunt pe deplin multumit de rezultat :-). Urmeaza ceasurile... |
Quote:
Avem cam aceelasi nr de km amandoi:)) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
@AnDrEiCa: Mersi frumos. Km multi nu prea mai fac cu ea, merg pe distante scurte :-)
@alex_77_marius: Mersi Alex :)). Am auzit ca pastrezi masina, imi pare bine sa aud asta... Intr-un sfarsit am reglat si eu farurile, alta viata. Suportul e gata iar acum astept sa mai strang ceva banuti sa iau niste ceasuri mai calumea (fk sau raidhp ). Astea de la nervii care ii aveam nu le-am scos intregi din suport. Unu mai e bun din toate 3 :oops:. Vreau ceva mai calumea...gen vezi pozele |
Sunt frumoase ceasurile, sa ea Domnu` sa le achizitionezi!
Te pricepi sa le legi?:-) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Mersi :). Sincer, nu...o sa ma duc la cineva care se pricepe
Am spalat si eu masinuta si mi-am luat nr-u meu preferat :-) |
Zuz.ule te.ai gandit sa scoti stropitorile de pe capota si sa le pui sub stergatori...?
|
Salut.Cat tea costat numarul ala cu ZUZU?????????Si unde lai facut????????
|
Sper ca nu le vei tine la vedere :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ciudat... avem acelasi spalator :)))
|
Quote:
Quote:
|
Frumoasa si deosebita ZUZ -ule!! !! tot asa !!! :)
|
HAHA:lol:, MI SE RUPE....Fibra:lol::lol::lol::lol::lol::lol:glumesc
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
@grecu_28golan: Multumesc, incercam sa o tinem tot asa pe linia de plutire :-)
@ynp_46: Never :lol: @alex_77_marius: Mersi pentru info Marius, o sa vad in primavara cand o voi vopsi ce fac si cu stropitorile. Cert e ca le scot pe astea de pe capota sigur Trebuie sa dau comanda la ceasurile suplimentare dar am o mica problema. In banii pe care sunt dispus sa ii dau am gasit 2 modele si nu stiu intre care sa aleg. Astept cat mai multe pareri. Modele 1,2,3 sau 4,5,6 ? |
4-5-6, tinand cont de culoare interiorului .
|
1,2,3 :D celelante prea o dau in Dacia 1300.De ce nu faci un efort mai astepti te mai duci cu colindu' (glumesc) si iti iei raid sau altceva mai calitativ.Astea in ce bani le-ai gasit daca nu sunt prea indiscret?
|
alea de apa sunt cam inutile... parerea mea sa alegi voltmetru temperatura ulei si presiune ulei.... parerea mea :-)
|
@Devu: Pai da la asta ma gandeam si eu sa tin cont de culoarea interiorului iar ceasurile mele sunt albe cu acele rosii iar eu ma gandeam la primul model de asta sunt cam indecis, arata bine si celelalte...
@alex_77_marius: Pai cu colindu' strang ptr astea :)))...alea raidhp am gasit cam scumpe...cam pe la 2mil un ceas. Astea le-am gasit in jur de 130 lei...si nu vad rostul la alea mai scumpe. Plus ca dupa parerea mea si astea de la FK sunt bune. Ma multumesc sa nu iau dalea la 70 lei ceasul, no name :D. Am gasit si Raidhp mai ieftine, astea https://www.4tuning.ro/images/ceas-bo...0-0-1-95-1.jpg dar parca nu merg cu interiorul meu... @casp3r75: Mie nu mi se pare asa inutil...tinand cont ca pun ceasurile mai mult pentru un + de design (normal ca vor si functiona) iar pe de alta parte mai am 2 mici motive si acelea ca la logan iti arata temp in liniute...si al 2-lea este ca am deja sonda ptr ceas. Nu e rau nici ce spui tu :D |
4-5-6 si sa le vedem cat mai repede pe masina:D
Are dreptate alex la, logan intuiesti ce temperatura are apa, la fel si cu benzina:lol: |
1,2,3 dar daca le gasesti la culoarea interiorului :)
|
2 Attachment(s)
Mie imi plac mai mult astea8) 1.2.3.
|
Te poti duce frumusel cu ele le nea dsign,Dragman si cine se mai ocupa cu beculete si le rezolvi cat ai clipi:D.Eu zic sa te mai gandesti si sa alegi cea mai buna varinata ca doar nu iti iei ceasuri in fiecare zi.
|
1 Attachment(s)
inca o idee...:-)
|
=))=))=))
|
cam mult off.topic pe aici...nu credeti?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
@_Cox_: Si eu vreau cat mai repede dar...vin sarbatorile acuma si sunt cheltuieli. La anu' o sa vina ceasurile, intre timp am luat oglinzi
@valitataye: Sa speram ca voi gasi :D @ynp_46: Astea-s de neam prost =)) @alex_77_marius: Da dar oriunde te duci, trebuie sa marci si banu' :D si alea de la raidhp sunt albe si nu prea merg cu interiorul ca eu nu am folie de prestige si alte alea :) @razvanell: Idei de ciuning :)) @Sonny™: Te sustin :D @Tis-ul: Un pic mai stilizate ? Un pic mai mult cred ca ar trebui :)) Upgrade...Intre timp mi-am luat si eu oglinzi electrice si incalzite de Prestige le-am gasit originale,noi si la un pret bun asa ca nu am putut rezista :-). Mai trebuie sa iau mufele,joystick-ul si cablurile si daca mai tine vremea frumoasa poate vor fi si puse inainte de 2012 :)) (dar nu cred :D) |
2 Attachment(s)
S-au montat oglinzile de Prestige mai trebuiesc decat legate (am luat cablajul azi). A venit mosu' mai tarziu si la mine :-).
Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii,modificari,sanatate si tot ce v-a doriti |
Arata bine nenea, mai ales ca sunt alb-negru.
Sarbatori fericite :!: |
Quote:
mai bine mai tarziu decat niciodata, felicitari si un an nou fericit zuz.ule:-P |
1 Attachment(s)
@Devu: Mersi nenea. Pe langa faptul ca au contrast mai am si eu un + de confort :D. Gasisem si manuale tot asa cu capac dar am zis daca tot fac o treaba...sa fie calumea
@Sonny™: Mersi man, la fel iti doresc si tie A primit si ea o baita ieri sa fie fresh :-) |
1 Attachment(s)
La multi ani Alex, toate cele bune si sa ne auzim cu bine la anul :o !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning