Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Choby 13-07-10 19:29

Re: Street Legal Racing - Redline v2

5 Attachment(s)
narcotycul aveam pozele facute dinaintea ta dar imi era lene sa le convertesc =)):rolleyes2
fiatu meu ...
PS: cine ma poate ajuta cu un skin PM me !

CraZzy_K1D 13-07-10 21:29

cum bag player pe harta aia tsukuba circuit (racecar 1 ..2...3 ? sau tsukubacar1..2...3)

narcotycul 13-07-10 23:10

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 3515812)
narcotycul aveam pozele facute dinaintea ta dar imi era lene sa le convertesc =)):rolleyes2
fiatu meu ...
PS: cine ma poate ajuta cu un skin PM me !

Foarte frumoasa si cutiuta ta, asa am vrut sa o fac si eu prima data, insa am optat pentru faruri rotunde si bara doar la jumatea masini.

Apropo...intampin o problema foarte ciudata, cand aplic decals'uri pe masina sau alte chesti de genu, nu se imprima corect , se vad foarte foarte prost pe masina. Doar pe usi se vede in regula. Si ar mai fii o faza, cand aplic un decals sa zicem pe usa, mai apare si prin alte zone de pe masina. Foarte enervanta faza asta...:x

CraZzy_K1D 13-07-10 23:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516426)
Foarte frumoasa si cutiuta ta, asa am vrut sa o fac si eu prima data, insa am optat pentru faruri rotunde si bara doar la jumatea masini.

Apropo...intampin o problema foarte ciudata, cand aplic decals'uri pe masina sau alte chesti de genu, nu se imprima corect , se vad foarte foarte prost pe masina. Doar pe usi se vede in regula. Si ar mai fii o faza, cand aplic un decals sa zicem pe usa, mai apare si prin alte zone de pe masina. Foarte enervanta faza asta...:x

bad maping ;) si ca sa se vada un decal HQ trebuie sa salvezi ca pj inchizi jocu deschizi renameall dupa intri in save>skins si le descizi adica daca ai salvat cu numele de bmw si le bagi in renameall dai rename to jpg. :)si le schimbi rezolutia in 1024x1024 le bagi iar in renameall si dai remove extension :) intri in jog dai load pj dupa pui decalu si se vede bine

am scapt bmw-ul de sub control vrum vrum :twisted::twisted: si un logo ce ziceti ?:> nu este terminat

Maryus_x90 13-07-10 23:48

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516426)

daca decalul nu se aplica bine inseamna ca masina are un "bad mapping" ..in cazul asta nu ai ce sa faci:P....pt alte masini insa, poti sa face PJ sa fie mai HD :) ai nevoie de programelul care l-am upload-at, si faci asa, intri in joc, iti pui toate partile care vrei pe masina respectiva, o vopsesti ce culoare vrei sa aiba, dai save PJ(de exemplu-nissan) , iesi din joc, te duci in save\skins, gasesti toate fisierele cu numele nissan, deshizi programelul ala, le bagi in el si dai rename to JPEG, le deschizi cu un program de editat(De preferat Photoshop) dai rezolutia la 1024x1024(HQ) sau 2048x2048(ultra HD-dar face lag la joc) , procedezi asa la toate fisierele pj-ului...pe urma le iei pe toate le bagi in programel din nou, dai remove extension, te duci in joc dai load PJ , selecetezi cel pe care l-a editat si incepi sa aplici decalurile care vrei pe el :)

Sper ca ai inteles :P

CraZzy_K1D 13-07-10 23:53

si repara umpic si din bad maping pentru ca este salvat pj-ul fara decal si daca apare si pe capota sau alt ceva scoti portiera si dai din nou load sau faci pj-ul 100% in photo shop si nu mai face asa dar o sa fie foarte greu

Maryus_x90 14-07-10 00:02

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516518)
si repara umpic si din bad maping pentru ca este salvat pj-ul fara decal si daca apare si pe capota sau alt ceva scoti portiera si dai din nou load sau faci pj-ul 100% in photo shop si nu mai face asa dar o sa fie foarte greu

de ce vb daca nu stii ? ce am zis eu nu repara mapping-ul, nimic in afara de remap si re-exportare nu il repara....

CraZzy_K1D 14-07-10 00:04

stiu ca nu repara ..bine ma laso asa cum a picat :-j

narcotycul 14-07-10 00:11

Multumesc baieti pentru sfaturi , maine cand o sa ajung acasa o sa pun in aplicare ce am citit pe aici.

Si apropo de asta, astazi facandu-mi curat prin birou ce credeti ca am gasit? Am gasit cd-ul cu street legal racing original, pe care il am de ceva ani buni. Venise intr-o zii un coleg de liceu la mine acasa foarte bucuros cu acest joc (mandru ca este un joc nou si mai ales original) iar cand l-am instalat pe vechiul calculator si imi sacada foarte tare (chiar si pe low), mi se parea o porcarie de joc. Fiind dezamagit de joc acel coleg care venise cu el la mine nici n-a mai vrut sa-l ia acasa si mi la lasat mie. Nu prea ma puteam juca prin oras, dar imi placea sa tunez "evagenu" si "dunhenu" mai ales la motor. Cand mi-am loat calculatorul cel nou, SLR-ul a fost printre primele jocuri pe care le-am instalat dupa Mafia. Eram foarte nerabdator sa vad ce poate jocul la detalii maxime. Obisnuit cu modurile de la Mafia si masinile pe care le bagasem in joc, am inceput sa cotrobai pe net si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca si jocul asta se poate moda. Si atunci v-am gasit pe voi :lol:

Robicutz 14-07-10 00:14

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516554)
Multumesc baieti pentru sfaturi , maine cand o sa ajung acasa o sa pun in aplicare ce am citit pe aici.

Si apropo de asta, astazi facandu-mi curat prin birou ce credeti ca am gasit? Am gasit cd-ul cu street legal racing original, pe care il am de ceva ani buni. Venise intr-o zii un coleg de liceu la mine acasa foarte bucuros cu acest joc (mandru ca este un joc nou si mai ales original) iar cand l-am instalat pe vechiul calculator si imi sacada foarte tare (chiar si pe low), mi se parea o porcarie de joc. Fiind dezamagit de joc acel coleg care venise cu el la mine nici n-a mai vrut sa-l ia acasa si mi la lasat mie. Nu prea ma puteam juca prin oras, dar imi placea sa tunez "evagenu" si "dunhenu" mai ales la motor. Cand mi-am loat calculatorul cel nou, SLR-ul a fost printre primele jocuri pe care le-am instalat dupa Mafia. Eram foarte nerabdator sa vad ce poate jocul la detalii maxime. Obisnuit cu modurile de la Mafia si masinile pe care le bagasem in joc, am inceput sa cotrobai pe net si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca si jocul asta se poate moda. Si atunci v-am gasit pe voi :lol:

Frumosss...:> cam asa ceva am patit si eu :P

Maryus_x90 14-07-10 00:14

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516554)

cool story....eu joc cam de 3 ani slrr, inainte jucam acasa singur de nebun :lol: da cand am dat de gom am zis ca sunt in rai :lol:

CraZzy_K1D 14-07-10 00:18

1 Attachment(s)
o intrebare pentru marius daca nu este prea stupida ca sa raspunda
texturile acelea nu sunt nicaieri am re RE Re exportat masina si texturile si nimic tot asta :|

Maryus_x90 14-07-10 00:20

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516567)
texturile acelea nu sunt nicaieri am re RE Re exportat masina si texturile si nimic tot asta :|

tu exportezi cu z-mod a ? :confused2:crazy::yikes:

narcotycul 14-07-10 00:21

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516567)

La voi in Rosiori e 3:00 ceasu ma? :lol: Aveti propriul fus orar? :lol:

CraZzy_K1D 14-07-10 00:21

hai fa misto acum
ma ajuti sau faci misto?
nu apare fusu orar la mine si este un detaliu nesemnificativ

Maryus_x90 14-07-10 00:23

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516574)
La voi in Rosiori e 3:00 ceasu ma? :lol: Aveti propriul fus orar? :lol:

PWNED :lol::lol::lol::lol:

@CRazzy_K1d-nu inteleg intrebarea, explica mai concret....avea dreptate andu cand a zis ca te bate limba romana :lol::lol:

CraZzy_K1D 14-07-10 00:24

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3516577)
PWNED :lol::lol::lol::lol:

@CRazzy_K1d-nu inteleg intrebarea, explica mai concret....avea dreptate andu cand a zis ca te bate limba romana :lol::lol:

da ma bine lasa sa ma bata :-j
imi lipsesc niste texturi si nu sunt in txd adica cele de la faruri placuta si nu mai stiu ce
narcoticule daca te referai la calculator este de vina bateria ;) daca sti de care vorbesc

narcotycul 14-07-10 00:31

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516582)
da ma bine lasa sa ma bata :-j
imi lipsesc niste texturi si nu sunt in txd adica cele de la faruri placuta si nu mai stiu ce
narcoticule daca te referai la calculator este de vina bateria ;) daca sti de care vorbesc

Cand demontam calculatoare tu spuneai: "Uite mama trec soldatii".:lol:

Revenind la problema ta, tu de fapt ce incerci sa faci? Explici mai intai ce vrei sa faci si dupa aia putem sa te ajutam (daca putem).

CraZzy_K1D 14-07-10 00:34

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516591)
Cand demontam calculatoare tu spuneai: "Uite mama trec soldatii".:lol:

Revenind la problema ta, tu de fapt ce incerci sa faci? Explici mai intai ce vrei sa faci si dupa aia putem sa te ajutam (daca putem).

am importat texturile de la leon in txd workshop si dupa am importat si leonu in zmodeler , cand am importat masina imi zicea ca imi lipsesc texturile alea si nu sunt in vreo unu din txd-urile alea ..masina este din SA si ce fac unde le gasesc sau le fac eu ?

Maryus_x90 14-07-10 00:38

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516595)
am importat texturile de la leon in txd workshop si dupa am importat si leonu in zmodeler , cand am importat masina imi zicea ca imi lipsesc texturile alea si nu sunt in vreo unu din txd-urile alea ..masina este din SA si ce fac unde le gasesc sau le fac eu ?

exportezi frumos din zmod iin format .3ds, te duci in 3ds max 5, dai import, il importezi....acum texturile le deschizi cu txd workshop, si dai export all as png files(de preferabil sa le bagi unde va fi masina ta in slrr-in folderul masini\textures) te duci in 3ds max, si incepi prin a textura, particica cu particica, zmod nu va incarca texturile automat, 3ds max nici atat, deci tre sa texturezi singur....asa ca succes, un pont, intai terminat treaba in 3ds max(absolut tot) si abia atunci apucate de exportat(e mai bine ca sa nu te "ratacesti" prin proiect )

Bafta !

narcotycul 14-07-10 00:39

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516595)

Eu nu inteleg dece te agiti si te chinui sa faci o masina care exista deja pentru jocul asta. Si este facuta chiar foarte bine.

Daca tot te apuci sa faci masini, incearca sa faci o masina care nu este facuta pentru joc... gen o dacie 1310 sau altceva. Dar inainte de asta citeste foarte foarte bine tutorialele de pe net in legatura cu convertirea de masini.

Maryus_x90 14-07-10 00:42

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516607)
Eu nu inteleg dece te agiti si te chinui sa faci o masina care exista deja pentru jocul asta. Si este facuta chiar foarte bine.

Daca tot te apuci sa faci masini, incearca sa faci o masina care nu este facuta pentru joc... gen o dacie 1310 sau altceva. Dar inainte de asta citeste foarte foarte bine tutorialele de pe net in legatura cu convertirea de masini.

modelul acela de Leon nu a fost facut :-P

CraZzy_K1D 14-07-10 00:43

multumesc mariuse :) nu este facut leonul ala , este facut cupra

Maryus_x90 14-07-10 00:45

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516612)
multumesc mariuse :) nu este facut leonul ala , este facut cupra

inca o chestie in care trebuia sa taci daca nu stii :lol::lol::lol: Cupra este un model sport propus de firma Seat, ce trebuia sa zici este ca : doar seat leon cupra 2000 e facut pt slrr , asta din 2007 nu e facut :P cupra exista pentru toate modelele :-P

CraZzy_K1D 14-07-10 00:47

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3516617)
inca o chestie in care trebuia sa taci daca nu stii :lol::lol::lol: Cupra este un model sport propus de firma Seat, ce trebuia sa zici este ca : doar seat leon cupra 2000 e facut pt slrr , asta din 2007 nu e facut :P cupra exista pentru toate modelele :-P

cum spui tu dar nu am vazut sa scrie cupra pe asta

narcotycul 14-07-10 00:52

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3516610)
modelul acela de Leon nu a fost facut :-P

Da ai dreptate , nu mi-am dat seama din cauza faptului ca nu prea mai vad bine monitoru :lol: eh lasa ca acum o sa avem acel model de Leon, il va face "creizi kid" :lol:8)

CraZzy_K1D 14-07-10 00:55

nu am zis ca il fac , voi incerca sa il fac ;)si tu te-ai laudat ca faci dacia pentru joc si nu vad nici o dacie facuta de tine

narcotycul 14-07-10 01:03

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516630)
nu am zis ca il fac , voi incerca sa il fac ;)si tu te-ai laudat ca faci dacia pentru joc si nu vad nici o dacie facuta de tine

Nu am spus nici o data ca o voi face , am spus ca voi incerca sa convertesc loganul pe care il am in mafia daca nu intampin probleme. Nici nu prea am avut timp sa stau sa citesc toate tutorialele din cauza examenelor de master. Sper sa reusesti ce iti propui, dar este foarte foarte greu.

CraZzy_K1D 14-07-10 01:05

stiu ca este greu ca daca era usor toti prosti faceau ce masini vruiau :lol:
am ajuns cu masina in 3ds max si dracia aia este tot sub masina :lol: :|

narcotycul 14-07-10 01:12

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516644)
stiu ca este greu ca daca era usor toti prosti faceau ce masini vruiau :lol:
am ajuns cu masina in 3ds max si dracia aia este tot sub masina :lol: :|

Regula numaru 1. Niciodata nu lucra noaptea asupra unui proiect, din cauza oboseli si a somnului poti face greseli. Cand te apuci de un lucru greu, trebuie sa ai mintea lucida.

Cand lucram la site-uri inainte, ma apuca orele 3-4 seara si incepeam sa fac greseli din cauza somnului, lucruri marunte ce imi dadeau peste cap site-ul si nu eram in stare sa le depistez pentru ca aveam ochii injectati de somn. Insa cu mintea lucida le jonglam pe degete.

CraZzy_K1D 14-07-10 01:18

1 Attachment(s)
nuprea are treaba somnu
orcum nici nu stiu daca este ceva bine pana acum si daca pot sa trec mai departe.
de fiecare data a aparut chestia aia si nu stiu ce este cu ea :-?

Maryus_x90 14-07-10 01:21

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516654)
nuprea are treaba somnu
orcum nici nu stiu daca este ceva bine pana acum si daca pot sa trec mai departe.
de fiecare data a aparut chestia aia si nu stiu ce este cu ea :-?

deelete

CraZzy_K1D 14-07-10 01:22

adica? ce vrei sa spui ?

Maryus_x90 14-07-10 01:24

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516661)
adica? ce vrei sa spui ?

adik selecteaza partea aia
si dai delete :|

CraZzy_K1D 14-07-10 01:25

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3516663)
adik selecteaza partea aia
si dai delete :|

aa:)):)) am crezut ca vrei sa zici ca sa sterg toata masina :)) acum pot sa texturez?:-?

Andu_RacE 14-07-10 02:42

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516652)
Regula numaru 1. Niciodata nu lucra noaptea asupra unui proiect, din cauza oboseli si a somnului poti face greseli. Cand te apuci de un lucru greu, trebuie sa ai mintea lucida.

Cand lucram la site-uri inainte, ma apuca orele 3-4 seara si incepeam sa fac greseli din cauza somnului, lucruri marunte ce imi dadeau peste cap site-ul si nu eram in stare sa le depistez pentru ca aveam ochii injectati de somn. Insa cu mintea lucida le jonglam pe degete.

Cam asa ceva pateam si eu de multe ori. Lucram ce lucram si imi faceam tot felul de erori, nu stiam de la ce sunt acele erori si defapt erau de la un lucru foate minor, nu inchideam ceva sau chestii de genu. Ma enervam pentru acele lucruri minore ca le depistam destul de greu, pana ma gandeam eu de la ce poate fi, deja controlasem jumatate din site. :lol: Ziua asa spre dupa masa mergea treaba foarte repede, fara nici o grija. Ai dreptate aici... ;)

FesnicIlie 14-07-10 14:43

7 Attachment(s)
MERCEDES 300 SL
BMW M3 E46

Nu stiu ce s-a intamplat de arata asa rau pozele cu M3 imi pare rau imi strica reputatia :))

TFK 14-07-10 14:45

Frate, Mercedesul ala arata mai rau decat ... ceva rau! de tot!
Roti de Mclaren pe Clasic ? :evil:

Andu_RacE 14-07-10 14:54

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 3517715)
imi strica reputatia :))

:???::rolleyes2

FesnicIlie 14-07-10 14:57

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3517718)
Frate, Mercedesul ala arata mai rau decat ... ceva rau! de tot!
Roti de Mclaren pe Clasic ? :evil:

dar ce are cu rotile alea ca da bine rotile clasice aratau mai naspa plus ca aveau niste cauciucuri imense mie cel putin imi place fiecare cu gusturile lui
poate daca ii puneam un eleron si niste decaluri cu NOS pe ea atunci puteai sa zici ca am facut ceva rau dar doar in privinta jantelor nu poti spune ca ai stricat clasicul ca doar nu toata istoria masinii aleia statea in jante

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning