Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

Nosfer 24-09-10 23:05

Re: Sibiu, discutii off-topic

Ma uitam acum pe la Valcea pe forum si am ramas masca de cat de activa e lumea de pe acolo pe 4tuning. La noi in schimb... masini sunt destul de multe faine dar oare nu le prea avem cu netu`sau care-i baiu?

Bughilas 25-09-10 09:54

@ Nosfer aici iti dau dreptate.....

Nosfer 25-09-10 11:20

cred ca masina ta e baiu' :))

Nosfer 26-09-10 01:15

Astazi s-a terminat Rompetrol Racing Challenge si.... castigarul este un SIBIAN, un amic de-al meu, Cristi Rus, :rolleyes2 http://www.motorsportnews.ro/crr/cri...hallenge-2010/

Castigatorul va deveni pilot profesionist în Campionatul Naţional de Raliuri 2011

SB 01 U L I 26-09-10 01:47

mai punete si te culca domne:P

SB 01 U L I 26-09-10 01:49

apropo , suspensia aia de fatza la matza, ce mi-ai aratat-o e de vanzare cumva ... ?:D

bDzz 13-10-10 22:44

1 Attachment(s)
stau de 17 ani in cartieru asta si pana acum nu o fost nevoie de atatea semne.
o dat primaria de bani si nu au ce face cu ei ?:))

za_kristake 14-10-10 15:34

Sunt interesat sa achizitionez un webasto pe motorina 12v (nu pe apa) de preferat cat mai complet si functional

AdrianSB 20-10-10 14:45

apropo de indicatoare ... zilele trecute veneam pe E din directia brasov catre sibiu ... cobor hula bradului si incep sa analizez indicatoare si borne . Prima borna montata pe parapetul podului din nainte de giratoriu " Sibiu 15 km " peste 900 m (verificati pe bord) intalnim un indicator " Sibiu 15 km " la 100 m de el , borna " sibiu 14 km " ... ajungem in giratoriu la petrom ... ciudat " sibiu 15 km "(distanta verificata pe bord intre primul si acest indicator 1,5 km) , facem giratoriul peste 100 m indicator " sibiu 14 km " ,peste 50m intalnim bineinteles borna cu " sibiu 13 km " si pana in sibiu tot asa continua sa se contrazica bornele cu indicatoarele diferenta intre ele de +/- 1 km . Cu ce o fi masurat astia ? Nu sunt in stare sa mai ia din indicatoare si sa pune pe directia Alba - Sibiu ca pe acolo sunt 5 de toate si aici vreo 30 . Groapa (de 10 x 10 cm si 6 cm adancime aprox) din nainte de fostul radar fix ar trebui astupata cu un indicator ca fondurile pentru asfalt s-au dus.

Pilu_alex 02-11-10 12:36

Da ai dreptate si eu mergeam spre sebesi alba si am patit tot asa.. E ciudata chestia asta cu km o data citesti 15 km si peste 1 km mai citesti o data tot 15 km ................

NU mai da quote la mesajul anterior! Foloseste Post reply!
am scris asa mare ca poate atrage atentia si se invata toata lumea odata

bDzz 02-11-10 17:52

o intrebare buton de edit nu e? la FAQ zice

If you have registered, you will be able to edit and delete your posts. Note that the administrator can disable this ability as he desires. Your ability to edit your posts may also be time-limited, depending on how the administrator has set up the forum.

To edit or delete your posts, click the button by the post you want to edit. If your post was the first in the thread, then deleting the post may result in the removal of the entire thread.

sa mor de gasesc butonu. :rolleyes2

Bughilas 02-11-10 18:19

@ Pilu Alex am trait sa o vad si pe asta..... se sscrie "SEBES" si nu "SEBESI" imi place ..azi maine scrii "PALTINISI"

PaulMIG 02-11-10 23:15

1 Attachment(s)
@ bDzz: buton de edit este in dreapta jos. Atasez poza. DAR este disponibil doar 5 minute sau ceva de genul dupa postarea mesajului. Ulterior, acesta dispare si doar un moderator il mai poate folosi.

lupalb 09-11-10 15:19

domnu` paul, parca ati fi arbitru, aveti cartonase la purtator... puteti sa dati rosu sau galben ... observat in poza postata mai sus.

PaulMIG 10-11-10 13:58

da:-)

Are cineva poze de la Dementor Rally Show?

mba 11-11-10 18:25

foto!

axxro 12-11-10 00:12

cumva cineva se intoarce cu o platforma goala dinspre pitesti la sibiu?

Dolce CST 13-11-10 14:40

Si-a cumparat cineva xenoane de la firma FK ? va rog anuntati-ma ca am mare nevoie!:sad::sad:

adi-san 13-11-10 23:26

Salutari baieti!!
Care este parerea voastra de Rover 214i?
V a multumesc!!

fan3xxl 14-11-10 14:45

Quote:

Originally Posted by adi-san (Post 3810293)
Salutari baieti!!
Care este parerea voastra de Rover 214i?
V a multumesc!!

salut, am avut eu rover...am fost multumit de el...TE MANANCA IN BUZUNAR LA PIESE, in rest eu am fost super multumit de el, nu`ti face griji si nu asculta lumea kre zice k nu se mai fabrica....piesele se fac in franta sub patent...deci...eu unu iti recomand rover

adi-san 14-11-10 15:33

multam fain!!!

fan3xxl 14-11-10 17:24

Quote:

Originally Posted by adi-san (Post 3811403)
multam fain!!!

cu placere!
daca mai ai alte nelamuriri si intrebari in legatura cu ROVER nu ezita sa ma contactezi, te ajut cu ce`a mai mare placere!

PaulMIG 15-11-10 22:48

Nici nu ma chinui sa va dau un motiv de ce v-am sters 41 de posturi. In schimb va rog pe voi sa va chinuiti sa nu mai scrieti degeaba pe sibiu.

fan3xxl 15-11-10 22:51

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 3815741)
Nici nu ma chinui sa va dau un motiv de ce v-am sters 41 de posturi. In schimb va rog pe voi sa va chinuiti sa nu mai scrieti degeaba pe sibiu.

frate, lumea se plange de lipsa de activitate....pai deaia nu e activitate...

florynvl (X29 ZMT) 15-11-10 22:54

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3815750)
frate, lumea se plange de lipsa de activitate....pai deaia nu e activitate...

pai nu mai mergem la Sibiu,ca vad ca nu merge caterinca aici.

fan3xxl 15-11-10 22:56

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3815754)
pai nu mai mergem la Sibiu,ca vad ca nu merge caterinca aici.

ba....n`ai cu cine ba, LEMN TANASE.....adica lumea se plange de liniste, venim la sibiu, facem frumos...si dupaia....

florynvl (X29 ZMT) 15-11-10 22:58

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3815760)
ba....n`ai cu cine ba, LEMN TANASE.....adica lumea se plange de liniste, venim la sibiu, facem frumos...si dupaia....

dupaia suntem tratati cu spatele si cu indiferenta :(

fan3xxl 15-11-10 23:02

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3815765)
dupaia suntem tratati cu spatele si cu indiferenta :(

lasa ba flo, scriem acum, se sterge maine....dar asta e....parca titlu` thread`ului este discutii off-topic....de ce oare sunt sterse???????

florynvl (X29 ZMT) 15-11-10 23:04

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3815773)
lasa ba flo, scriem acum, se sterge maine....dar asta e....parca titlu` thread`ului este discutii off-topic....de ce oare sunt sterse???????

suntem off-topic pe un thread de off-topic :)))

fan3xxl 15-11-10 23:08

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3815777)
suntem off-topic pe un thread de off-topic :)))

pai tocmai, si logica stersului ????????????? pur si simplu discutam nu?

florynvl (X29 ZMT) 15-11-10 23:10

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3815784)
pai tocmai, si logica stersului ????????????? pur si simplu discutam nu?

"logica e logica care nu e logica dar defapt e logica.iegzact,discutam."

PaulMIG 15-11-10 23:21

Frate, daca ai citit titlul topicului, macar citeste-l complet: "Sibiu, discutii off-topic" nu "3 valceni, discutii off-topic". Stiu ca aproximativ 10% din creier, cat foloseste un om normal e putin, dar incercati sa va exploatati potentialul si sa intelegeti ce am spus si sa nu mai continuati.

AICI va recomand cu mare caldura sa faceti reclamatie, pentru ca ma veti scuti pe mine.

fan3xxl 16-11-10 01:30

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 3815815)
Frate, daca ai citit titlul topicului, macar citeste-l complet: "Sibiu, discutii off-topic" nu "3 valceni, discutii off-topic". Stiu ca aproximativ 10% din creier, cat foloseste un om normal e putin, dar incercati sa va exploatati potentialul si sa intelegeti ce am spus si sa nu mai continuati.

AICI va recomand cu mare caldura sa faceti reclamatie, pentru ca ma veti scuti pe mine.

si care este problema ta? deci prin ce ai zis mai zus ne`ai jignit? d c sa fac reclamatie? daca pe tine atat te duce capu sa ajungi la jigniri....nu am nimic de zis, tu esti anti-orice...

trafy-vr6 16-11-10 07:32

cam are dreptate PaulMIG, aveti offtopic si pentru valcea

fan3xxl 16-11-10 08:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3816137)
cam are dreptate PaulMIG, aveti offtopic si pentru valcea

tu, sa taci!!!!!!!!!!!!!!!!!1

trafy-vr6 16-11-10 08:57

am vazut ca are ceva cu valcenii:))

fan3xxl 16-11-10 08:59

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3816312)
am vazut ca are ceva cu valcenii:))

este pacat de tine paulMIG, ne`am simtit atat de bine la SB, baietii au fost de treaba, contrar a ce zice toata lumea, domne k oltenii nu sunt bine vazuti, alea, alea.....si dupa parerea ce`a buna, vi tu si dai, cum se zice, CU BATA`N BALTA!

lupalb 16-11-10 09:22

terminati ma cu "injectiile" , ca are dreptate omu`, daca vorbeati off topic cu cei din Sibiu era ok, dar sa faceti mess pe threadu` de aici, nu prea e.
Sincer, e destul de greu sa dai scroll prin toate posturile inutile ca sa gasesti ceva ce iti trebuie.

fan3xxl 16-11-10 09:39

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3816384)
terminati ma cu "injectiile" , ca are dreptate omu`, daca vorbeati off topic cu cei din Sibiu era ok, dar sa faceti mess pe threadu` de aici, nu prea e.
Sincer, e destul de greu sa dai scroll prin toate posturile inutile ca sa gasesti ceva ce iti trebuie.

domnule luproz, ce sa gasesti interesant la offtopic? OFFTOPIC, repet OFFTOPIC

lupalb 16-11-10 09:44

da frate, dar offtopic facut de TOATA lumea, nu numai de voi...defapt despre asta e vorba...
In fine, eu nu ma cert, dar gandeste-te ca daca toti ar spama forumu` asta ca nu ai mai avea pe ce sa intrii.... corect?
Si tot la mess ai reveni.

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning