![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
6 Attachment(s)
Quote:
Am facut asta seara niste poze la 2 modele de BMW foarte interesante. BMW (E34) 535i / BMW (E32) 730i - Minichamps 1:18 Urmeaza si prezentari individuale, dar ceva mai incolo :) |
am avut acel 7 pe argintiu.....una din piesele dupa care imi pare cel mai rau ca am dat-o.....va reveni in mod sigur si la 118.....despre 5 nu am cuvinte.....absolut dementiale castingurile la astea doua....
|
Quote:
Eu am vrut neaparat bmw-ul serie 5 pentru ca am avut unul identic la exterior acum ceva ani. Pacat ca nu a mai facut nimeni si generatia urmatoare de bmw-uri 5 si 7 la scara 1:18. |
2 Attachment(s)
pacat pacat, dar astea sunt dementiale!
doua modele superb realizate!!!!! si din ce in ce mai rare... ps: le-ar sta bine langa astea: |
Art Car-ul nu este rar deloc, il gasesti peste tot si la pret mai mult decat rezonabil.
|
3 Attachment(s)
uite si fostul meu 7er....
|
Doua modele de vis si realizate super la 1/18, bravo man:!:
|
12 Attachment(s)
BMW 535i - Minichamps 1:18
Un model vechi, dar extrem de interesant. Capota prezinta acelasi sistem ca si in realitate (ma rog ... 95% din el), iar detaliile din interior sunt foarte reusite. Ca puncte slabe pot fi remarcate niturile de la faruri si absenta mochetei de la interior (s-a folosit vopsea poroasa). Per total, la fel ca si 730i-ul, macheta este mult peste multe din machetele lansate recent. |
14 Attachment(s)
BMW 730i - Minichamps 1:18
La fel ca si 535i-ul, este realizat foarte bine. Nici acesta nu prezinta mocheta, dar se poate trece foarte usor peste acest mic inconvenient. Daca era mochetat si venea fara nituri la faruri, il puteam considera lejer superior oricarui mercedes AMG - autoart, machete de peste 100E. Am adaugat si 2 poze de "grup". |
Detalii la mama lor acasa...motor, interior, vopsea si cum se deschid..reusite modele:!:
La multi ani man:!: |
de vis:love::rolleyes:
grozave modele! interiorul si motorul sunt realizate foarte bine. Frumos. An Nou Fericit! si la tot atatea machete pe banda rulanta:lol: |
5 Attachment(s)
Cam asta e colectia mea la final de 2010. Jumatate din ele stau in cutii, jumatate pe raft, dar prima investitie din 2011 o fac intr-o vitrina.
AutoArt (47): 1. Mercedes Benz S63 AMG 2. Mercedes Benz CL500 3. Mercedes Benz C230 4. Mercedes Benz G500 5. Mercedes Benz 190E 6. Maybach 63 7. Maybach 52S 8. Bmw E21 320 9. Bmw E30 M3 10. Bmw M535i 11. Bmw 3.0CSI 12. Bmw 635 CSI 13. Bmw M635 CSI 14. Bmw 2000Ti 15. Bmw 1800Ti 16. Bmw 320SI WTCC 2006 17. Bmw 320Si WTCC 2002 18. Dodge Viper SRT10 19. Dodge Viper SRT10 Cabrio 20. Dodge Viper SRT10 Competition 21. Dodge Viper GTS-R 1998 Telecom 22. Chrysler Charger E49 23. Ford Mustang GT 24. Ford Mustang GT Bullitt 25. Ford Crown Victoria Police 26. Subaru Impreza STI NewAge 27. Subaru Impreza STI 28. Range Rover Sport 29. Range Rover 4.2HSE 30. Toyota Harrier 31. Mitsubishi Pajero LWB 32. Mitsubishi Pajero SWB 33. Mitsubishi Pajero SWB EVO 34. Mitsubishi Lancer Evo 35. Mazda RX8 36. Porsche Cayenne 37. Porsche 959 38. Porsche 997 GT2 39. Porsche 997 GT3 Cup 40. Porsche 996 GT3 RSR Cup 41. Porsche Rs Spyder 42. Chevrolet Corvette C5 43. Saturn Vue 44. Volkswagen New Beetle Cabrio 45. Volkswagen New Beetle Coupe 46. Lincoln Navigator 47. Jeep Grand Cherokee Kyosho (19): 48. Bmw X5 E70 49. BMW X5 E53 50. Bmw X6M 51. Bmw X6 52. Bmw X3 53. Bmw M3 E92 54. Bmw M3 E93 55. Bmw 330i E92 56. Audi R8 57. Audi A8 58. Audi A3 59. Audi Q7 60. Smart Rodster Cabrio 61. Smart Rodster Coupe 62. Smart ForTwo 63. Ferrari 512TR 64. Ferrari 575GTC 65. Mercedes Benz E220 66. Mercedes Benz CLS Highway61 (7): 67. Pontiac GTO 68. Chevrolet Camaro SS 69. Chevrolet Fleetside 70. Chevrolet Chayenne 71. GMC Snow Plot 72. Hummer H2 – new version 73. Hummer H2 – old version Minichamps (6): 74. Mercedes ML320 75. Mercedes GL420 76. Audi A4 77. Bmw1600Ti 78. Bmw 535i 79. Bmw 745i Maisto (5): 80. Lamborghini Gallardo 81. Ford F150 Harley Davidson 82. Ford F350 Harley Davidson 83. Ford F350 Lariat 84. Chevrolet Colorado HotWheels Elite (3): 85. Ferrari FXX 86. Ferrari 360 Modena 87. Ferrari 575M Maranello Norev (3): 88. Porsche Panamera 89. Audi A6 90. Volkswagen Tiguan ERTL (2): 91. Ford F150XLT 92. Range Rover Vogue Schuco (2): 93. Mercedes Fire Truck L322 94. Volkswagen T2 GMP (2): 95. SR70 Black Bird Street Fighter 96. Chevrolet Camaro Yenko CMC (2): 97. Porsche 901 98. Mercedes 300SLR SunStar (1): 99. Ford F100 1965 Solido (1): 100. Renault 12TS Bburago (1): 101. Alfa Romeo 8C UT Models (1): 102. Ford Expedition Action Performance (1): 103. Ford Ranger Ricko (1): 104. Cadillac Escalade ESV Exoto (1): 105. Hummer H1 |
Frumoase piesele...foarte minunate. Realizate impecabil. Nu stiu ce e cu astia de la Minichamps...fac unele machete de nota 20+,dar unele......vai mama lor:twisted: Or avea si ei HighQuality ca aia de la Norev:lol:
Se poate trece usor peste niturile din faruri...le poti considera xenoane:))...cu alea din semnalizari e mai greu:-P Edit: Acum vad ca ai postat recensamantul:)) Superba colectia;) Deabea astept sa-ti faci vitrina aia sa le scoti si pe cele din cutii ca nu-mi plac asa tinute in cutii:-P La multi ani:!: |
Felicitari ! :D si un an nou cu cat mai multe machete ! :-)
|
Felicitari si la mai multe in anul ce vine!
Un An Nou Fericit ;) |
Un an nou fericit si cat mai multe machete, sa se dubleze sau chiar tripleze colectia, care e fenomenala !
|
Recensamantul asta trebuie pus la colectii de vis neaparat:!::!::!:
La multi ani man:!::!: |
Se confunda cu usurinta lista ta de machete superbe si interminabile cu un roman. :lol:
Din fericire pentru mine, am avut ocazia sa socializez cu tine de pe vremea cand aveai 10 - 15 machete in colectie, iar cand vad pozele cu toata colectia, anumite modele de abia ca mi le amintesc. Ceea ce vreau eu sa-ti spun de fapt este ca ai o colectie de machete superba. Felicitari pentru ca intr-un timp relativ scurt, ai reusit sa adaugi atatea modele in colectia personala. UN AN NU FERICIT! |
O colectie de vis ! Bravo 8) si la multi ani, un an nou plin de machete.
|
asta da colectie. La cat mai multe in anul ce vine.
|
Super frumoasa colectia, la mai multe!
Urmaresc pentru colectia mea cateva ce se gasesc la tine, sper sa o completez cat mai bine pe viitor..:D |
Foarte faina colectia ta si plina cu machete din clasa premium.
|
15 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri si incurajari. Cu siguranta o sa vina si o vitrina cat de curand.
Chrysler Charger E49 - AutoArt O macheta realizata excelent, cu un singur minus major. Nu are balamale realiste la capota, insa detaliile motorului si ale caroseriei sunt geniale. Ca "bonus", autoart a facut si sasiul metalic, insa tot fara suspensii functionale. Nu are parti mobile ca un HW61, insa detaliile sunt la fel de bune, iar finisajele, vopseaua si partile cromate sunt clar peste modelele de acolo. |
Superb arată! dacă nu mă hotăram să rămân la Mercedes-uri era şi în colecţia mea pentru preţul extrem de competitiv şi calitatea ei. Modelul nu e cel mai deosebit şi original pentru că multe americane au aceste linii dar ca şi machetă este foarte frumoasă şi exclusivă.
S-o stăpâneşti sănătos şi la mulţi ani! |
frumos muscle-car! pentru Australia si vad ca are si un Hemi sub capota...:evil: pacat ca nu-mi place modelul asta de Charger r/t, dar este o macheta foarte bine realizata.bravo!
|
Tot e impecabil mai ales la motor unde au facut treaba foarte buna, felicitari:!:
|
nici nu stiam ca AA face muscle-car`uri, cel putin aici pe forum sau la tine in colectie n-am mai vazut. Se pare ca le ies foarte bine.
|
frumos super frumos:shock:
|
Arata bine musculoasa insa mi se pare foarte ciudata decizia de a reproduce la scara un muscle car american clasic cu volanul pe partea dreapta.spor.
|
Aspectul ei duce clar cu gandul la muscle car, la fel si dimensiuna ei.
Totusi ea este produsa de divizia australiana a chrysler, iar motorul desi avea aproape 300cp este cu 6 cilindrii in linie si nu un V, ca la americani. Deci fiind o masina "australiana" vine automat cu volan pe partea dreapta :) |
3 Attachment(s)
Chevy 68 vs. 72 ...
Revin cu poze mai bune ... |
Amandoua sunt de vis prea frumos colorate si foarte bine detailate:!:
|
Quote:
|
frumos cea negru mat!!! este si limitata.asteptam poze.
|
Quote:
|
tot mai multe bunatati pe la tine.....niceeeeeeeeeeeeeeeee
|
15 Attachment(s)
Volkswagen Tiguan - Norev 1:18
O macheta slabuta, dar care se integreaza bine in colectie. Nu este mochetata si nu deschide usile spate, dar prezinta detalii multumitoare. Nu e nici cel mai stralucit norev, dar nici cel mai slab :lol:, fiind totusi incoparabil cu modelele noi precum s600 ... O versiune mai bune este produsa de Faw, dar e greu de gasit in europa, asa ca momentan ma ultumesc cu asta. |
Imi place cum arata mititica un model foarte frumos, felicitari man:!:
|
Arata bine pacat ca nu se deschid usile spate.Succes!
|
Ce sa zic,eu sunt de parere ca este superba.Imi place tare mult modelul si este foarte frumos realizata nu conteaza daca nu se deschid usile spate,pana la urma sta in vitrina si probabil rar ii vei deschide si usile.Eu la multe machete personale am si uitat cum arata inauntru sau la motor.Le privesc din pat in vitrine si cam atat nu prea le tot inchid deschid pentru ca sunt destul de fragile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning