![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
frate ai telefon .. shtii numerele noastre ... suni si intrebi unde suntem si ce facem ...
cred k tot ce s`a facut pana acum a fost spontan .. ptr k daca e ceva planificat nu iese .. si intotdeauna va fii cineva care va zice k nu poate sa vina sau sa nush ce sa faca ... mia da pe strazi ;) .. si ne int. .. crezi k cu zguby am vb .. el s`a luat dupa no icand ne dadeam pe tomis .. el era la stop si noi i`am dat pe roshu pe contrasens ... si s`a luat dupa noi ... |
ok ok ok.......ne-om vedea cand ne intalnim!norok!
|
p mine aseara m`a sunat adi ... sa ieshim sa ne dam plm .. adr eu tocmai terminasem repriza si i`am zis k nu mai merg ...
|
vpr`ule noi2 knd dam linia aia?
sau tot ti`e frica? :)) |
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anaaa . .romeoooooooooooooooooooo provocareeeeeeeeeee |
mai 87ady eu tziam mai zis tzie ma copilash geambash semintzar ce esti .... lasa mai usor .... tu dute si tragete cu copii de seama ta in spatele blocului... pana una alta fa-ma sa imi fie dor de tine fiule :))
|
in CURand nu o sa mai incapem pe strazi ;)
|
VPRica :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tare frate!:)))
|
Quote:
si mai usor cu vorbele astea aruncate aiurea ok? SANATATE! |
Mai 87 ADI, cred shi io ca lu romeo ii este frica sa se dea cu tine deoarece eshti inconshtient mai ...... shti u ce vreau sa zic!
Shi mai e o chestie, mai are o mica retzinere, cred ca ii e frica sa nu ajunga la parnaie pt crima cu premeditare, nu de alta dar la cum te oftici daca tzi-o da ai shanse sa faci comotzie cerebrala sau stop cardiac! Lasa-te mai baiede de coshii! |
Quote:
nu vrea sa se dea asta e... a pierdut ;) . bft |
mah din cate am inteles romeo nu se mai da cu tine k data trecuta cand s`a dat era sa muritzi si a zis k nu vrea sa aiba pe nimeni pe conhtiintza .. plm .... k nu stiu ce ati facut data trecuta .. ai derapat .. pelea mea si erai alb la fatza ...
|
Quote:
hai k ati innebunit toti de pe forumu asta :lol: |
Quote:
unde ma ca io stau la cet . ceva informatiii |
cine stie cate ceva de un vw polo clasic sedan alb de la anonymous motorsport ca sta in statia de la cet?
|
care e treaba cu el?
|
da eu il stiu Bogdan CET care e prob cu el?e FOX are JNM la nr !
|
bogdan C.E.T eu sunt ala cu polo classic alb sedan de la anonymous motorsport ..de care tot intrebi cu ce pot sa te ajut ???
|
blue eyes ma cunosti??? oricum nici eu nu stiu care e treaba ...sper sa imi spuna el ....
|
ma omule te vad in fiecare zi cand trec acasa
|
AI TRECUT DE la midnight la aanonymous din cate vad pe masina bv
ceva ce ai pe ea sa ne zici si noua |
daca vrei sa'i fac poze cu mobilu sa'mi zici si sa le bag aici
|
mai 87ady datzi frate glontzu` ... dute si mai vezitzi de geambashariile tale .... si nu mai face afirmatzii ca pierd in fatza ta .. ca cine stie...... apropo sa sti ca nu ai u ani de spart semintze catzi ani de condus am eu .. te pupa fratele ... hai lareve`n`tinde`o
|
Quote:
ok te las in lumea ta... bft! |
ba adi te'am vazut in 4-5 la pod la magazinu ala din mijloc daca stii duminica pe la 13;15 super tare masina
|
Quote:
|
da ma:lol: :lol:
|
Quote:
|
Npc Asta'i Realitatea
|
bai BOGDANELE da u esti gazetar ne urmaresti de aia nu dormi noaptea?stai sa te uiti dupa masini de la cluburi?hai sa iti spun un secret sunt multe masini care au trecut de la MR la ANONYMOUS asa ca info. mai bine si porma vb pe forum!hai nu mai bine si vise plac***e!
|
Quote:
eu stiu polo ala ...defapt al meu e polo ala ;) cu ce te pot ajuta ?? ce ai vrea sa stii mai exact despre polo sau despre mine ?? |
asta vrea sa te cafteasca FOXule dc gasesti anvelopele sparte sa stii ca sunt cu dedicatie de la el!:))
|
|
Nu Mna Stai Ma
|
nu ma stai linistit nu'i fac nimica la masina chiar il crezi pe andi si eram doar curios de masina ta ca o vedeam in fiecare zi si nu stiam a cui e
|
bai bogdan CET zi si mie ce masini mai sunt parcate pe dreapta in cet de la primu stalp pana la al 3`lea si ce dimensiuni au la cauciucuri .. ca vad ca esti la curent cu tot ce misca
|
Quote:
|
pe la ICIL nu stii ce masini mai sunt si acolo ..eu stau acolo..dar poate mi-a scapat vreo masina..:P
|
ce vreti ma daca vad multe masini , daca stau pe afara cum plm sa nu le vad si va anunt si pe voi
|
:)) of of mai mai!ce sa-i faci asta e viata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning