![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Quote:
|
a... inteleg :) da lasa k o sa ai:D deci tre sa te gandesti:)
|
si sa-ti cumperi si niste kerosen... dak o sa-ti iei avion vreodata ? :D:D:D
|
mey, da' noi in crazy suntem mai palizi?
nu ne bagam si noi in campionat la fotbal cu celelalte cluburi? https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/20975-mini-campionat-fotbal-cluburi.html aici sunt detaliile:!: |
Ar fi o idee Aleks....numai ca nu stiu cati s-ar baga si mai ales cum stau baietii cu timpul..
|
eu unu ma bag...:) k banuiesc k o sa jucam in weekend nu?
|
da aleks da campionatu e in bucuresti din cate stiu daca se propune ceva eu sunt pentru:) si cred ca avem de unde face o echipa competitiva.
|
Pai hai sa ne apucam de treaba....sa ne organizam si noi oleak.....
|
Place la mine ideea cu echipa de fotbal.....haideti baieti sa luam cupa....:)
|
dak e in bucuresti, si se organizeaza lumea de acolo sau din tzara, eu propun sa strangem ceva banuti si sa premiem echipa noastra daca are un rezultat bun, pentru a avea motivatie (locurile 1-3 de exemplu)
e ok? daca va surade ideea propun sa inceapa deja inscrierile, pentru ca ne-am trezit cam tarziu fata de restul |
ai dreptate aleks ar fi un lucru bun sa participam si sa ne reprezentam clubul eu o sa incerc sa vorbesc cu cei din bucuresti si sa stabilim si cred ca facem o echipa buna
|
partea cu premiatul cred ca e deajuns ca ne reprezentam clubul si speram sa o facem bine oricare ar fi competitia la care luam parte, dar daca se stabileste alt ceva nu am nimic in potriva eu unul sunt dispus sa intru la joc
|
eu unu ma bag... da cel mai bine vorbim vineri cand ne intalnim:) si facem si antrenamentu:) k am eu mingie in masina
|
cioky hai sa vorbim pana vineri pentru ca unul dintre organizatori a cerut confirmarea inscrierii
Quote:
|
tre sa stabilim cine participa : ata e regulamentul:
Conditii de inscriere: Echipa va contine 6 jucatori + 2 rezerve (daca se doreste, nu obligatoriu) Inscrierea va fi de 200 000 lei/jucator. Cluburile doritoare isi vor alege un purtator de cuvant care va trimite lista cu numele jucatorilor reprezentativi clubului. Terenul este cu iarba sintetica, porti cu plasa etc. Regulament: Se vor face 2 grupe a cate 4 echipe (daca sunt 8 echipe, readaptandu-se in funcite de numarul echipelor). Se vor juca meciuri in grupe, pe puncte, iar primele 2 clasate vor trece mai departe, jucand semifinalele, apoi finala mica si finala. Se vor juca 2 reprize a cate 10 min (sau 15) cu pauza de 5 minute. Castigatorii vor primii cupa campionatului oferita de Anonymous MotorSport! tre sa fim minim 6 ceea ce nu cred ca e o problema de aceea vreu sa va anuntati si sa stiu daca anunt inscrierea. |
terenul este pe la piata delfinului in pantelimon iar acei bani sunt necesari pentru inchirierea terenului si cupa care va fi acordata castigatorilor.
|
haideti cu raspusul ca tre sa ne pregatim deja suntem doi eu si cioky asteptam intariri, si spuneti odata daca confirmam inscrierea.:)
|
chiar nu mai vrea nimeni?????
|
eu... prezent...si ceilalti cred da e cam devreme pentru ei
cand trebuie sa dam un raspuns? |
deci macar 6...
deci eu cu vio si mai e tipu cu loganu albastru k apara bine:) daca vrei:D si inca 3 macar |
cioky e bine cred ca azi sau maine tre sa dam un raspuns
|
pai e ok cred... deci ne bagam:)
|
anunt:)
daca stiti si voi vreu bmw 318 sau 320 pisicuta de vanzare pe la vreo 5000 5500 euro va rog sa ma anuntati si pe mine:D pls |
may cu fotbalul s-ar putea sa a bag si eu dar knd este ??si p la ce ore?un rasp sigur il dau maine seara...
|
de jucat am inteles ca se va juca pe la 20:00 sau dupa ora asta si va fi in weekend
|
deci suntem 4
mai terbuie 2 minim haideti nu toti odata nu sariti asa:) |
vio yo nu ma bag ca nu le am cu fotbalu dar o sa vin sa asist la meci
|
12 Attachment(s)
Ia uitati voi ce era ieri prin suceava:
|
3 Attachment(s)
Si inca cateva poze:
|
mai sunt tari gemenele astea prima oara am crezut ca nu vad bine in poze dar dupa ce m-am uitat mai atent am facut diferenta intre ele, arata impecabil
|
Quote:
Btw, a venit Mihai cumva ? :) |
off ! Baietii am o veste prosta , adytza se retrage din club
|
doamne cat de tari sunt suprele
|
s-a cam umplut suceava de mashini frumoase...
|
aici ai dreptate hellBoy si fara suparare se vad progresele acolo speram la mai multe reusite de genul asta
|
cand am vazut pozele am crezut ca si-a luat stefan alta supra :D! super tari, dar de plimbat vati plimbat cu ele?sau doar le-ati facut poze? oricum arata beeeeeeeestial!
|
|
Quote:
|
baieti deci pana la urma mai participati la campionatul de fotbal sau nu ? Ca vad ca v-ati inscris ?
|
adytza te bagi si tu???
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning