![]() |
Re: discutii Satu Mare
Ceea ce e bine totushi, faptul ca se mai misca lumea in domeiu, mai organizeaza cate ceva si altcineva. Bine-nteles, era mai bine daca organizatorii depuneau mai multe eforturi ca dupa show-ul din 2007 sa fi fost ceva ce atragea cel putin 800 - 1000 persoane, dar, asta e... acum au vazut si altii cum e sa organizezi un show ; nu ajunge sa dai cateva anunturi la ziar, 2 telefoane, 3 zile de umblat si sa faci niste pliante la repezeala ... Si totushi, e bine ca lumea vrea !
|
Asta a fost un punct OPTIMIST de vedere a cea ce a fost si s-a numit show.Ma gandesc...orasele din prejur au auzit de "eveniment"?
|
Daca multi satmareni nu au auzit nu prea cred sa se fi facut mediatizare in alte orase/judete. In orice caz, organizarea unui show nu se face in 3 zile, asta-i clar ! De ex., nu-i un secret faptul ca momentan ne preocupa organizarea primului DB Drag la Satu Mare + Expo dar asta presupune multa munca si inca nu stim (in primul rand) care ar fi data optima pentru acest event si locatia... revenim cu detalii.
|
nu stiu ce este DBDrag dar poti conta pe mine :))
|
Quote:
|
La show-ul din 2007 au fost facute categoriile in asa fel incat proprietarii autoturismelor modificate sa-si poata masura "muschii" dar ... cum la SM nu prea este asa ceva au si fost nemultumiri motivandu-se discriminarea. Presupun ca la un DB Drag nu va fi cazul, unde conteaza doar decibelii masurati cu aparate speciale si indiferent de marca autoturismului, caii putere sau vechime. Muzica tare poti avea si intr-un trabant ;)
|
si eu sunt curios de un DBDRAG :)
|
Quote:
|
Ar fii bine totus sa nu fie la sfirsitul lunii mai, ca ar pica odata cu concursul de DRIFT din Mariapocs. :sad:
|
Quote:
|
un sfat pentru szambi si k&a .....daca facem db drag pregatiti ceva pana atunci da???ceva masini echipate cu muzici ma refer......:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Domnu Szambi de ce sunteti substituit ? :) Fara a discuta cu persoanele in cauza ... buna ... Cand ne intalnim toti 3, sa discutam face 2 face ...asa prin forum nimic nu merge ... pa`pa`....si spor la lucru ...
|
"substituit" .... :twisted:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Poze exclusive's 4tuningDAY facute ptr 365hp: http://365hp.4umer.net/autosport-tun...08-t46.htm#807
|
1 Attachment(s)
Un test cu masina lui Mirel dupa montarea noului diferential,cam tarziu vin cu filmuletu,asta e:)
|
Cine poate sa-mi deie un sfat>?
Am un prieten care are un bmw seria 3 mai vechi si ii sta in curte de vreo catva ani ,,masina a fost inmatriculata in Oradea dar asta nu are nici un act pe, sa-r putea inmatricula in sm ? Sau daca intereseaza pe cineva lar vinde ,,, |
|
Sarbatori fericite tuturor si familiilor voastre.....sa ne aduca iepurasu multi calutzi masinilor noastre:D:D:D....Paste Fericit!!
|
Cu ocazia sfintelor sarbatori de pasti, fie ca Invierea Domnului sa va lumineze sufletele si a famililor voastre, casele voastre, si desigur.....masinutzelor;):D:D. Paste fericit!
|
cu ocazia sarbatorilor de craciun,quick_silver va ureaza un paste fericit :lol: ..
|
cu ocazia sfintelor sarbatori va urez la toti un Paste Fericit.....
|
Asta da activitate :paper::chainsaw::dizzy:
|
acest mesaj este ptr dexy in primul rand nu tia luat nieni id de pe forum iar tu daca nu ai bunu simti sati recunosti greselile o sa t-i le postez eu cu tot cu poze pe forum.in primu rand nu mai vb la adresa altora indirect mai bine cplatesteti datoriile si gaurile care le-ai facut tu la alti si atunci sa vb la adresa altora sper sa nu mai tragi tape si la altii ca mie ca vad ca organizezi si sou tuning in sm felicitari dar fa bine si mai gandestete ca pe altii i-ai bagat in datorii te pupa fratele tau razvan
|
mai szambi ia veziti tu de oalele tale si nu te mai baa in seama ca poate faci din asta un razboi personal si ptr tine sau vrei sa-i platesti la fratemeu datoriile ca ptr 2 miliarde cat mia dat gaura nu stii de ce is in stare si nici nu ma impresionei sti foarte bine asta sau daca vrei discutam ersonal ce zici ??????????????????????????????poate ai bani sai acitidatoriile
|
aaaaaaaa scuzami ortografia dar mai c-am calcat pe nervii asa ca ai grija
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu 2 intrebari:
1). in satu mare cine pune folie autorizate pe geamuri? (o adresa,un nr de telefon,ceva) 2). in satu mare unde se poate face polish ? multumesc :D |
Quote:
Contact: Jolti Moldvai 0745-828.410 De pe Str Careiului o iei la stanga dupa ce se termina cele 4 benzi cum vii inspre Carei, pe stradutza care merge la Baltrans, nu e greu de gasit. 2. La Gyorfi de exemplu poti sa faci polish... Attila iti da detalii la nr de tel: 0744-938.883 (cred ca ii bun nr de tel) |
mersi mult:D
|
1 Attachment(s)
inca o intrebare:rolleyes2 in sm.. unde se pot schimba luminile din bord(acelea unde arata kilometraju') de la dacia logan. ledurile acelea.. in genu asta:arrow:
|
hai la mine in atelier si iti fac eu daca vrei, dar nu ai zis ca ai cumparat plasma?
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
Cateva poze de la Tuning Show Cluj......
|
2 Attachment(s)
Si 5000 Wati intr-o Dacia kombi....sa-mi bag....m-am pus in dreapta era sa zbor de pe scaun......proprietaru o zis ca ii mai da 5 luni la caroserie si se destrama:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning