Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

lupushor 11-02-08 19:09

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Salutare frati forumisti!
Imi pare rau ca imi fac debutul pe acest super site la un asemenea topic.
Printr-o asemenea problema am trecut si inca trec si eu.
Sa va povestesc cum a inceput totul.Eu sunt elev la un liceu din Galati(AUTO:D) si suntem colegi de clasa.Toate bune si frumoase pana prin noiembrie cand colegi fiind o aveam in lista de mess si vorbeam cu ea dar fara anume un interes...Si din vorba in vorba am inteles de la ea ca vrea sa se sinucida in seara respectiva sau in ziua ce urma.Normal eu "fraieru" am pus botu si am inceput sa ii explic ca nu are rost sa faca lucruri de astea chiar daca trece printr-o perioada naspa tralala...A II-a zi la 6:30 dimineata eram la ea in fata blocului si am asteptat-o sa mai vorbim sa o mai linistesc putin.Ea mia propus sa mergem la priza dunarii si sa mai vorbim acolo...cand ajugem la priza stam noi ce stam de vorba la care tipa ma intreaba:"auzi ce spui daca am fi impreuna"?La care eu am ramas oarecum surprins si nu am stiut ce sa ii raspund iam spus ca ii voi da un raspuns dar peste cateva zile.In fine tipa a inceput cu mesaje alea alea pe mess cu "dulcisme" si raspunsul a fost "da".Eu unul nu credeam ca o sa o iubesc si ca o sa tin la ea asta fiind si motivul pentru care am spus da.In mintea mea a fost inca una in "+" nu strica.In decembrie odata cu prima ninsoare au inceput si problemele...era o dimineata frumoasa dar totul avea sa se schimbe radical cand am intrat intr-o curba prea in viteza si am calcat si frana si am derapat direct intr-un stalp ceea ce ma scarpinat la buzunar de vreo 20 de mil..Probabil atunci am inceput sa tin la ea pentru ca ori unde am fost si dupa piese si pe la politie,pe la serviceuri,dezmembrari...ea nu s-a dezlipit de mine unde eram eu era si ea chiulind de la ore numai ca sa imi fie alaturi.Asta s-a intamplat pe 17 ...eu pe 20 a trebuit sa transport pe o cunostiinta in italia urmand sa ma intorc dupa revelion si sa fac sarbatorile in it.Dar odata ajuns acolo nu ma gandeam in alta parte decat la ea.Pe drum dupa ce am intrat in tara pe la sibiu am sunat-o sa vad ce face....cand ce sa aud la telefon....ea pe 24 fusese la ziua de nastere a unei colega de clasa la care a fost invitat si ex iubitul ei ...din cauza caruia vroia ea sa se sinucida, spunandu-mi ca a venit ex prietenul ei cu un inel de aur si i-a cerut iertare si sa fie din nou impreuna.Am ramas masca...Atunci am simtit ca lumea mea se naruie.Am ajuns acasa si a inceput chinul ...lupta cu amintirea ei....in seara de 26 cred ma sunat si ma intrebat daca poate veni la mine acasa sa vorbim...Mentionez ca era imbracata cum stia ca imi place mie enorm...cerandu-mi sa o iert si sa o primesc inapoi apeland la lacrimi si la toate trucurile pe care le folosesc femeile....Iar am cedat si am primit-o...desi nu mai aveam incredere in ea...asta pana a doua zi ...cand eram la o pizzerie in oras si o suna "ex" iubitul( defapt tipa o ardea cu amandoi)Ajunge si respectivul la pizzeria respectiva dar nu singur....cu in 4 gealati si ii impune sa plece cu el ...ea se uita cu ochii in lacrimi la mine si ...a plecat.De atunci tipa ma suna ma cauta pe mess uneori stiu ca nu e bine si raspund la tel si pe mess....chiar simt nevoia sa ii aud vocea.Mai nou ca sa mai afle cate ceva despre mine si viata mea si-a facut mai multe id-uri ...insa mi-am dat seama din prima cu cine vorbesc si a aflat numai ce am vrut eu sa afle.Ba mai mult a aflat si id-ul actualei incercand sa ne desparta spunandu-i lucruri urate,false despre mine.Insa cred ca am inceput sa ma "vindec" desi e dureros cred ca toti fiecare la timpul lui trece prin asa ceva...Mai dureros e ca este in clasa cu mine si ne vedem in fiecare zi...Si acum imi pun intrebarea...Oare e a tinut la mine?sau Oare ea inca mai tine la mine?

aleks 12-02-08 13:31

eu spun ca a tinut la tine, dar atat.
stii, relatiile de genul asta sunt exact ca un foc de paie: cu valvataie mare, totul investit atunci pentru cel proaspat descoperit, dar cu un finish rapid
sa nu te astepti la o continuare fericita, ca nu exista

kTz88 12-02-08 15:17

ca bine zici a l e k s ...

indianu 15-02-08 13:56

Nu am mai intrat de mult pe aici si azi am vazut cel putin o idee foarte interesanta asa ca am zis sa ma bag si eu in seama.

Spunea cineva ca e bine sa fii rece si indiferent. Bun, asa sunt de cand ma stiu si asa probabil voi ramane toata viata pentru ca asta sunt(mereu pun altceva pe primul plan, lucru fara de care stiu ca in viata nu se poate). In ciuda a ceea ce credeam am intalnit si tipa care sa imi puna capac, dar am ramas acelasi. Numai ca, vedeti voi, dragostea asta ii va trece in timp daca tu te mentii la fel de rece si indiferent, deci nici asa nu prea e bine.(asta e, ghinionul celor ce nu se pot schimba sau nu vor sa se schimbe).

Apoi mai zicea cineva ca nu poti sa ramai amic cu o persoana pe care ai iubit-o. Asa gandeam si eu, dar taria de caracter o arati cand iti vezi de viata ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Strangi din dinti si mergi mai departe, aici iti dai unul dintre exemenele vietii.

O alta idee era ca munca nu te ajuta sa treci peste. Dimpotriva, munca e nobila si trebuie sa te gandesti la viitorul tau, trage tare cat poti si ai ocazia si va veni si vremea cand te vei bucura de roadele muncii.

Poate multi nu veti fi de acord cu mine dar eu stiu in lucru: principiile in viata conteaza mai mult decat orice si pentru asta as renunta la absolut orice(s-a intamplat cu prieteni de ani de zile, s-a intamplat si cu dragostea, probabil se va mai intampla si sunt convins ca la fel va sta situatia chiar daca ar fi vorba de rude -mama, tata, frati, etc).

Si mai stiu inca un lucru: Banii sunt totul in viata asta scurta si, desi, multi spun ca nu aduc fericirea ci doar o intretin, eu sunt 100% convins ca o si aduc.

Asa ca, capul sus si mergeti inainte, iar daca dragoste nu e, faceti!

PS: Mai nou sunt indragostit de "altceva" si sper ca in curand sa ajunga si in garaj ca tot suntem pe un forum de masini.

PPS: Alex, imi place teribil postura ta de profesor de gramatic, sper sa nu ma taxezi si pe mine(concret, sper ca nu am gresit pe undeva ca stiu ca o sa ma taxezi daca ai cu ce :P)

lupushor 15-02-08 21:06

Indianule sunt 100% de acord cu tine.Asa as vrea sa fiu si eu...am numai 18 ani deci inca pot "prinde" usor invata-ma si pe mine...:D

NSL_KiwY 16-02-08 00:43

Eu sunt adeptul zicalei: Cui pe CUI se scoate!!!
Credeti ca asa e??

aleks 16-02-08 13:04

Quote:

Originally Posted by indianu (Post 1358977)
PS: Alex, imi place teribil postura ta de profesor de gramatic, sper sa nu ma taxezi si pe mine(concret, sper ca nu am gresit pe undeva ca stiu ca o sa ma taxezi daca ai cu ce :P)

da da, multumesc, uite mai e si cate cineva care nu ma injura :)
apreciez :)
si nu-s profesor, doamne fereste, doar ma straduiesc sa fac raspunsurile inteligibile cel putin :)

Mustang 16-02-08 14:26

Quote:

Originally Posted by NSL_KiwY (Post 1360760)
Eu sunt adeptul zicalei: Cui pe CUI se scoate!!!
Credeti ca asa e??

Depinde care cui este mai tare. ;)

bLoNduL 17-02-08 23:08

Eu folosesc metoda "old school" adik atunci cand ma despart de o fata pe care am iubito mult...nu beau....niciodata nu faq asta...dai dovada de multa prostime...cred k cel mai bine e sa iesi drq din casa shi sa te distrezi...la un biliarda..sau sa iesi in oras cu prietenii...sa fie cat mai multa caterink......shi seara e mai dificil...k vi aks..distrat toate astea shi iti intra in cap probleme shi iti mai aduci aminte shi de ea...da pana mea da roade mai greu dar da :P ....acu sunt pe punct din nou sa ma despart de o fata pe care o iubesc shi sper sa nu ma despart k e prea dureros :-s

dogy_10 18-02-08 12:39

parerea mea e ca nu ai cum sa uiti o persoana pe care o iubesti cu adevarat......aaa ca ti se pare tie ca o iubesti e alta....si mie mi sa parut ca iubesc multe fete....dar de fiecare data dupa ce ma desparteam uitam foarte usor.....insa acum a trecut o luna si parca mam despartit ieri de ea.... si sunt sigur ca de data asta chiar o iubesc... adica daca imi facea alta ce mia facut ea...probabil incepeam sa o urasc si uitam....insa pe ea nu pot sa o uit orice as face

BT93MAD 14-03-08 14:52

..am fost cu o fata timp de 9 luni...pauza 3 luni d zile apoi iarasi 1 zi impreuna si atat..cum p mea sa numesc faza asta..? am incercat sa fiu din nou cu ea si ghici c..p**a!;)) io c sa inteleg din toata treaba asta..?

Sasha 14-03-08 14:54

ciorba reincalzita................

Mustang 15-03-08 12:08

Quote:

Originally Posted by BT93MAD (Post 1424228)
..am fost cu o fata timp de 9 luni...pauza 3 luni d zile apoi iarasi 1 zi impreuna si atat..cum p mea sa numesc faza asta..? am incercat sa fiu din nou cu ea si ghici c..p**a!;)) io c sa inteleg din toata treaba asta..?

Daca ea ti-a dat "papucii" dupa 1 zi ... nu ii mai convine ...
Treci peste ... nu e nimic de inteles. ;)

Sau o vrea sa isi bata joc de tine. ;)

peugeot 206 15-03-08 12:40

chiar daca te-ai impaca cu o persoana care ti-a facut mult rau doar pt ca tu o iubesti, o sa-ti dai seama in timp ca ti-ai pierdut increderea in ea si ca iti faci tie un rau...nimic nu o sa mai fie ca inainte oricat de mult ai incerca;)

florinel97 22-05-08 22:18

Buna, am si eu o asemenea problema, acum 1 an de zile m-am combinat cu o gagica draguta, dar nu credeam ca o sa fie ceva intre noi, am vb 2 sapt cu ea pe mess la inceput, si apoi am prins-o intr-un club si m-am bagat in seama, eram putin ametit si dupa vreo 3 ore de dans m-am dat la ea, binenteles ca a refuzat nu sa lasat sarutata, eu am plecat si am lasat-o amanet in club, a doua zi am vb pe mess sa simtit super bine a fost fain bla bla bla, am zis sa o mai invit inca o data in oras, si am invitat-o si a venit, am incercat sa o sarut din nou si sa lasat:d. Din acel moment am fost impreuna, nu aveam sentimente pt ea, dupa o perioada lunga singur eram fericit, am gasit pe cineva cu care sa mai imi pierd timpul:P(egoist stiu, dar nu mi-am batut joc de ea). Noah totul bine si frumos 1 sapt, apoi cand a venit weekendul ne-am certat, ei ii placea de un amic de al meu si ala era tantalau si eu i-am furat-o si ea tot incerca dar ala nimic, si am gasit-o iar in oras si se dansa cu el si pe mine nici nu ma baga in seama, m-am enervat prin faptul ca toti prietenii mei erau de fata si radeau, chiar am vrut sa ii incing pe amandoi. In fine totul a trecut am ajuns acasa beat crita, m-am trezit a doua zi cu o durere de cap nasoala, am intrat pe mess si ma pregateam sa dau ignore, cand ma trezesc cu ea pe mine, buna cf? WTF mai ai tupeul murdar sa intri pe mine dupa ce ai facut aseara, scuze, ma chemat afara, si am mers, clar m-am impacat iara cu ea:), timp de 3 luni viata un cosmar, certuri scandaluri si alte porcari, in timpul asta eu am ajuns sa pun sentimente.
Dupa 4 luni ma lasat balta :(, in fine mi-am revenit repede, si nu am mai avut treaba, apoi dupa 3 luni de pauza, nexam vb pe mess, nexam telefon nimic. Deja eu filtram cu alta, eram la sala cu un amic si primesc bip, la care amicul meu nu ai de gand sa vezi cine te suna, neee stiu cine ii;), el se uita la telefon si stia de ea, si zice hai sa vedem ghicesti, eu Miha, mdah mai incearca odata, zic nu stiu, ia spune cine, Alexandra.
Cum ia lasa-ma sa vad, da ma oare ce o mai vrea si asta dupa atata timp, nu i-am dat importanta, mi-am continuat antrenamentul, apoi dupa 5 min primesc mesaj, CHIAR ASA SUPARAT ESTI PE MINE NICI NU MAI VREI SA IMI RASPUNZI LA BEEP, HAIDE TE ROG VB CU MINE, SCUZA-MA DACA TI-AM GRESIT. TE PUP DULCE.
La care eu da-o incolo, prietenul meu nu fii prost ia vezi ce vrea trimite mesaj, trimit mesaj: NU SUNT SUPARAT SUNT DOAR SURPRINS SPUNE EXACT CE VREI. CEAU
Primesc mesaj inapoi vreau sa ne intalnim sa vb daca vrei si tu binenteles si ai timp, prietenul meu ii clar vrea combinatie:)), trimit mesaj bine dar numai in weekend acuma nu am timp, si primesc inapoi ok.
Ne-am intalnit a fost foarte sincera, am aflat adevarul de ce nu a mai vrut sa fie cu mine, oricum eu stiam doar nu eram asa prost. Si daca o iert ca nu ii este bine si vrea sa fie iar cu mine, eu zic nu prea stiu daca faci din nou asa ce garantie am, nimic doar timpul daca ma lasi sa iti arat vreau sa fiu cu tine.
Ehh stiu ca am gresit dar ne-am impacat, cu niste conditi binenteles, prima greseala sau impresi ii dau verde, totul bine si frumos, ne tot certam, eu nu o iubeam si nu prea ma interesa asa mult, umblam si cu alta:), fara sa stie ea binenteles, apoi ne-am despartit aproximativ 2 sapt, si eu deja ma pregateam de alta relatie, bineneles in tot acest timp nu sa culcat cu mine, dar eu mai umblam si cu altele si nu ma prea afecta. Apoi ma cauta iar si spune ca tine la mine si ma iubeste si vrea sa fie cu mine, eu am zis nu mai vreau, dar daca vrei sa fii cu mine trebuie sa faci ceva pt mine( sa te culci cu mine sa imi demonstrezi ca ma iubesti, binenteles ca nu poti sa ii zici asa ceva la o fata in fata, si ma asteptam sa plece nervoasa si sa ma lase in pace, si ma trezesc ca spune DA, dar daca nici asa nu iti dovedesc ca te iubesc nu mai stiu ce sa fac.
Am ramas socat, din aceel moment am inceput sa tin la ea mult de tot, sa culcat cu mine totul bine si frumos, sa aflu dupa inca 4 luni ceva care ma pus la pamant, ma lovit unde ma durea mai tare.
Imi tot spune ca ma iubeste si nimeni nu o sa poata schimba asta niciodata, nu nimeni nimic nu are sa schimbe asta niciodata, dupa 2 sapt, ne-am certat iara, si dupa ce ne-am certat, eu binenteles cum o iubeam am facut eu pasul spre impacare, dar ea nimic, nu raspundea la mesaje, nu raspundea pe mess, nici la telefon, oare chiar asa de rau am gresit, asa ma gandeam eu, asa de rau sa suparat, am sunat am reusit sa vb cu ea la telefon si spune am nevoie de o pauza te rog sa ma lasi in pace, la care eu pt todeauna, nu doar acuma, am zis bine te iubesc mult si ea si eu te iubesc.
Apoi dupa cateva ore cateva ore am zis sa incerc sa vb din nou cu ea, si am sunat, mesaje, nimic de la ea, chiar eram super dezamagit, doamne asa rau sa suparat pe mine, si zic haide sa trec pe la ea pe la bloc poate reusesc cumva sa o scot afara din casa, si cand ajung acolo surpriza era la altul in brate, pur si simplu am incremenit, toata lumea mea sa zdrucinat, am inghetat, nu mai stiam ce sa zic, am vrut sa plec dar nu am plecat, m-am intors inapoi cu gandul sa ii bat pe amandoi, apoi am zis ca nu rezolv nimic, si cand ma vazut ia vino tu putin sa vb cu tine. A venit, cine ii baiatul, prietenul meu, pfff cum adica prietenul tau, si mie cand aveai de gand sa imi spui, astazi cand ajungeam acasa, cum adica astazi cand ajungi acasa, chiar dupa atata timp petrecut impreuna vrei sa termini tot, DA, am incremenit, doamne ajuta-ma, pfff de cat timp esti cu el, nu ii treaba ta, dar cum sa intamplat, pai imi placea de el de mult timp si am aflat ca si lui ii place de mine si ne-am combinat, am crezut ca imi iese inima din piept de durere, tremuram, nu stiam ce sa mai fac:((.

Am sters toate pozele impreuna, toate mesajele, adresa de mess, ignore, si incerc sa imi refac viata, dar nu inteleg cum putea sa ma minta asa pe fata, sa zica: ma iubeste si nimeni nu o sa poata schimba asta niciodata, nu nimeni nimic nu are sa schimbe asta niciodata, si apoi sa o vad la altul in brate, si sa imi zica "sa terminat intre noi" dar de ce nu mi-ai spus, mai bine mai lasat sa aflu singur, pai aveam de gand dar se pare ca ne-ai prins.

Oare tine la mine de ce face asta, ce sa fac:((, chiar nu stiu ce sa fac! O iubesc mult.
Scuze pt greseli de ortografie dar abia tst:((.

Dominic 22-05-08 22:36

parerea mea este sa nu-i mai dai atentie...si sa incepi un alt capitol din viata....stiu ca nu e usor sa uiti dar trebuie sa mergi pe drumul asta...nu te mai intoarce...iti faci mai mult rau tie...
incearca sa te iei cu prietenii tai..sa iesi prin oras...sa faci tot felul de lucruri care sa te faca sa uiti de ea...Iar daca tinea la tine iti spunea din prima si in fata...nu trebuia sa te interesezi tu...asta dovedeste cat de mult te-a pretuit...

P.S:Uita cat mai repede capitolul ala din viata....si traieste-ti viata k e destul de scurta...

aleks 23-05-08 11:17

florinel, ai 21 de ani, n-ar trebui sa te afecteze asa tare o despartire, nu? sunt femei peste tot, nu e cazul sa te opresti la una, mergi mai departe si nici nu te mai uita inapoi

florinel97 23-05-08 15:09

Da am 21 de ani, chiar ma prins rau de tot, nu ma asteptam la asa ceva din partea ei, nu o pot intelege cu 2 zile inainte sa o prind imi spune ca ma iubeste si este fericita, si eu la fel, si ne-am simtit super, si dupa 2 zile ea era cu altul, unde ii iubirea, unde a disparut totul, si am am lasat garda jos cand a fost de acord sa se culce cu mine, acuma ce fata daca ii spui chestia asta zice direct da si daca nici asa nu iti demonstrez atunci nu mai stiu ce sa fac:((, eu cand a facut chestia asta am cedat, si m-am indragostit de ea la maxim.
NU o inteleg, cum a putut face asa ceva:cry:, am ramas socat!
Adevarul ii a stiu cum sa ma ia, are scoala in ea fata, parerea mea:no:

Leutzu_ 23-05-08 15:12

Sa va spun concluzia la care am ajuns dupa ce am scris pe topicul asta de 2 ori (la interval de 2 ani si ceva)...NU AI CUM SA O UITI, asta intradevar daca ai iubit acea persoana, insa daca ai avut intradevar sentimente puternice pentru acea persoana nu o vei uita niciodata, ea va ramane undeva, intr-un coltisor ce va fi doar al ei in "inima ta". Vei invata cu timpul sa te obisnuiesti cu gandul ca nu mai esti cu ea si cand va veni vremea va aparea altcineva in viata ta si cand vor aparea sentimente pentru acea persoana vor inlocuii sentimentele vechi - insa acelea vechi nu vor disparea niciodata...vor ramane inactive undeva inauntrul tau; insa nu o vei putea niciodata...

@florinel...orice sut in fund e un pas inainte...o sa vina si alta..oricat de greu ti se pare asta crede-ma ca va veni alta...sa te uiti pe ce am scris si eu pe topicul asta si acum, dupa 6 luni pot spune "nu dispera" - iti spune o persoana care a ajuns pe calmante din cauza "durerii"...sa nu dea dracu sa faci vre-o prostie...sunt fete destule.

Dodo_998 24-05-08 02:10

daca va spun ca din 5 mai 2006 tot nu pot sa uit o persoana cred ca radeti de mine........ parca nici una nu e ca ea, am incercat mai multe dar fara succes.. de ceva timp am ajuns la o solutie: stau plecat cat de mult pot, distractie la fel etc.. uit de ea cat de cat.. problema e cand ajung acasa si ma pun in pat... automat imi sare gandul la ea..

PaulM 29-05-08 15:39

Eu am avut o relatie de ~7 ani si mi-a luat relativ 1 luna sa o uit complet , dupa care au urmat inca cateva relatii rapide iar acum m-am "blocat" iar la una de aproximativ ~3ani ... :))

EaGle 29-05-08 16:36

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1550890)
daca va spun ca din 5 mai 2006 tot nu pot sa uit o persoana cred ca radeti de mine........ parca nici una nu e ca ea, am incercat mai multe dar fara succes.. de ceva timp am ajuns la o solutie: stau plecat cat de mult pot, distractie la fel etc.. uit de ea cat de cat.. problema e cand ajung acasa si ma pun in pat... automat imi sare gandul la ea..

Daca e posibil, eu as incerca din nou:-) Se vede ca o iubesti cu adevarat, daca si ea vrea, bine; daca face nasoale .....mai bine nu zic:-P

Dodo_998 29-05-08 20:01

ea spune la fel ca ma iubeste.. mai ma intalnesc cu ea si nici unul din noi nu putem sa ne abtinem.. dar amandoi simtim ca nu ar mai merge relatia dintre noi.. acum am batut un record.. de pe 4.03.08 nu m-am mai intalnit cu ea, nici nu am mai sunat`o.. de paste mi-a dat mesaj si eram chiar nesimtit daca nu-i raspundeam.. sper din tot sufletul sa o uit.. sincer, vreau o vreme sa nu mai tin la nimeni.. sa ma iubesc doar pe mine.. sa mai simt si eu putin cum e sa fii pusti :)

florinel97 30-05-08 00:05

Salut
Ultima oara cand am postat am inceput sa citesc tot, am citit toate cele 111 pagini din care pot spune am invatat multe, chiar am reusit sa mai uit de fosta, pot spune ma simt mult mai bine, primele zile au fost un cosmar:cry:, toata ziua ma gandeam la ea, daca faceam asa era mai bine si tot felul de situati, noaptea cand ma puneam in pat tot la ea ma gandeam si adormeam cu ea in gand o visam, ma trezeam pe la 2-3 dimineata si iar adormeam cu ea in gand, dimineata la 8 ma trezeam cu gandul la ea si nu mai puteam sa adorm, nu aveam pofta de mancare nu puteam sa mananc:cry:, dar incet incet mi-am mai revenit, nu mai ma gandesc chiar toata ziua la ea, am inceput sa mananc bine cu o pofta de mancare de nu imi vine sa cred, am inceput sa dorm fara sa o mai visez, nu mai ma trezesc noaptea, si dorm pana pe la 12 dupamasa:), am inceput incet sa imi revin, dar imi este frica nu cumva sa ma intalnesc cu ea, daca o sa ma intalnesc cu ea la tot ce am lucrat pana acuma, toate sentimentele au sa iese la suprafata, oricum tot o iubesc mult, si daca ar veni inapoi cred ca i-as mai da o sansa desi cred ca nu merita si iar o sa faca asa. Nu stiu daca ar veni inapoi ce spune-ti sa o mai primesc inapoi sau sa imi vad linistit de viata?:cry:

Dodo_998 30-05-08 00:07

eu de vise numai zic... parca as vrea sa visez incontinuu...

florinel97 30-05-08 00:14

Ce naspa ii primele nopti fara ea, ma trezeam si eram tot transpirat, eram stresat, si ma gandeam numai la ea:(, nu stiu ce am patit de o iubesc asa mult, dar ea daca nu mai tinea la mine de ce nu mia spus, a trebuit sa o prind cu ala :(, nu stiu ce sa fac, toti prieteni imi spun ca o sa se intoarca inapoi, dar nu stiu ce o sa fac daca o sa deie semne de viata iar, sa ma impac cu ea sau nu, toata lumea spune o sa fii cel mai prost daca te impaci cu ea, si nu stiu ce sa fac, oricum si ei daca ar fii in situatia asta si eu as vb la fel de usor.

Dodo_998 30-05-08 00:15

daca ai prins`o cu altul.. eu zic sa o lasi in pace.. mi-e sa nu patesti la fel.. eu daca o prindeam cu altul.. ahh.. nu vreau sa spun ce faceam ...

Mustang 30-05-08 00:20

Odata ce a calcat stramb ... nu mai merita ... asa zic eu.

florinel97 30-05-08 00:59

deci acuma am aflat de la un prieten bun, cand era cu mine in club a disparut putin si ea se saruta cu altul si eu nu am stiut, prieteni au stiut dar nu au zis nimic pana acuma

ce prieteni am putut sa am, nu au zis nimic si a trebuie sa aflu singur ca sa cred, toti au spus ca o iubesc prea mult si nu ii credeam si au preferat sa nu se implice, dar sunt prieteni mei buni si nu au zis nimic, de ce???, nu mai inteleg nimic, prieteni trebuie sa te ajute la greu si ai mei nu au facut nimic, deci o urasc chiar ca ultimul strop de iubire care il aveam pt ea sa transformat in ura si cand o prind o sa ma ocup de ea, o sa intoarca capul pe strada cand trece pe langa mine, si eu o sa ii rad in fata!!!!!

EaGle 30-05-08 15:46

Prietenii n-au zis nimic ca n-au vrut sa strice raportul de prietenie cu tine ;)..poate le era frica ca nu-i crezi ci din contra credeai ca ei vroiau sa va desparta, oarecum...ceva putea sa spuna. Parerea mea e ca trebuie s-o lasi in apele ei, si daca o vezi pe strada..fa-te indiferent, si arata-i ca e inutila pentru tine !

florinel97 30-05-08 22:09

Deci am prinso si cu altul, iar acuma am aflat in timp ce era cu mine in club, ea se saruta cu alti, eu find la 10m de ea si nu am vazut nimic, deci chiar ca am o ciuda si o ura pe ea, sambata ma duc si toate cluburile le caut, daca dau de ea o sa fie grav, ce am sa fac cu ea, ma duc cu prieteni si o fac de cacat, de ce a facut asa, nu putea sa spune mah nu mere treaba, ea in schimb mesaje te iubesc mult mult, ahhh cum am putut sa o cred:(( sunt la pamant acuma, am niste nervi:(

Dodo_998 30-05-08 22:53

vezi ca daca e mai versata ea te face pe tine din cuvinte.. degeaba dai in ea sau astea......

florinel97 30-05-08 22:58

O sa o scuip in fata la primul cuvant care il scoate, nu are cuvant in fata mea pentru ce a facut, ce nervi am, decat sa trec pe langa ea pe strada si sa vad cum rade sau zambeste, mai bine ii fac ceva si cand trece pe langa mine ma simt mai bine daca stiu ca ma injura. oricum nu o bat dar o fac de cacao cu toti prieteni mey!!!

EaGle 30-05-08 23:05

Quote:

Originally Posted by florinel97 (Post 1562897)
O sa o scuip in fata la primul cuvant care il scoate, nu are cuvant in fata mea pentru ce a facut, ce nervi am, decat sa trec pe langa ea pe strada si sa vad cum rade sau zambeste, mai bine ii fac ceva si cand trece pe langa mine ma simt mai bine daca stiu ca ma injura. oricum nu o bat dar o fac de cacao cu toti prieteni mey!!!

Daca vrei sa arati ca esti barbat rezolva singur fara prieteni !;)
PS:Nu-ti bate capu` cu ea, omul cand se naste cu defecte de a intelege anumite lucruri, moare si traieste cu ele.:)

florinel97 30-05-08 23:05

Deci dupa tot ce a facut, ce sa fac, sa trec cu vederea!!:(

O fac si fara prieteni, stiu niste chesti care chiar o sa o faca de rusine rau de tot!!

Nu stiu ce sa fac, chiar am o ciuda pe ea! Ce ar fii mai bine sa fac!:sad:

Dodo_998 31-05-08 01:11

frate parerea mea e sa o ignori...

florinel97 31-05-08 01:12

da asta am sa fac, acum pur si simplu am rupt orice legatura cu asa prieteni care au vazut si au tacut ;) halal prieteni!!!

Dodo_998 31-05-08 01:16

frate prieteni din astia am avut si eu... si am zis bine am avut..

florinel97 01-06-08 23:23

acuma sunt foarte beat, pt asta care ma inselat am renuntat la o fata super de treaba super frumoasa care tine la mine cred si acuma, dar am dat cu piciorul de 2 ori la ea si nu stiu ce sa fac, as vrea sa fiu cu ea, dar nu stiu ce sa mai fac, de 2 ori am dat cu piciorul a 3 oara o sa mearga, ce sa fac sa incerc sa vb cu ea:((, si acuma imi pare rau pt ce greseala am facut, adevarul ii m-am trezit mai tarziu, ce sa fac!!!!

Dodo_998 01-06-08 23:45

daca mai tine la tine, incearca sa vorbesti cu ea.. dar nu acum cand esti beat ca cine stie ce-i zici... si spune-i ca te-ai gandit mai bine si ti-ai dat seama ce simti pentru ea si daca vrea sa mai va incercati o data norocul impreuna..

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning