![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Pai ford avem si opel nu e chiar masina de tuning "mare". Pai dak ar fi sa bage opel, dc sa nu bage toate masinile? Oricum, vezi k bmw sunt doar m-urile, k alea sunt puternice cu 300-400 cp, dar opel:?:
|
f ciudat joc pro streetu asta :))...timp d 1 saptamana si ceva...il joc cu totu pe low si la world toate alea pe off si p 1024 rezolutie si se misca ca dracu... ieri nush ce mi-a venit..am vrut sa vad si yo grafica la full...am dat totul pe high...intru in cursa...si se misca perfect :| ...nu inteleg cum l-au optimizat astia de la EA...poate o fi crackuit prost nu stiu... aveam niste nervi ca nu mergea rau d tot...pt ca pe www.srtest.com treceam la toate alea si la recommended(mai putin ca n-aveam vista) ...am AMD X64 3000+, 2,5 Gb Ram Kingmax, placa video 7600GT OC pe 256 ...procesorul si placa video nu sunt chiar de ultima generatie dar ar fi trebuit sa mearga bine mai ales pe LOW k deaia aveam draci :))...
|
1st place - Most Wanted
2nd place - Underground 1 3rd place - Pro Street 4th place - Carbon 5th place - Porsche PORSCHE pe 5? in ce era esti? dupa mine vine asa 1. NFS Porsche pentru simulare 2. NFS ProStreet pentru putina simulare + putin din arcade 3. NFS MostWanted mai mult arcade dar tot a fost bun Si acum coade pentru cei care vor : UNLOCKALLTHINGS - Iti deblocheaza toate masinile si toate cursele(poti sa te duci direct la showdown king) CASHMONEY, REGGAME, sau 1Mi9K7E1 pentru 10.000$ Zero Volkswagen Golf GTI in cariera ZEROZEROZERO Energizer Lithium Dodge Viper SRT10 in cariera WORLDSLONGESTLASTING Audi TT 3.8 Quattro in cariera itsaboutyou Mitshubishi lancer in cariera MITSUBISHIGOFAR |
gata.. s`a terminat.. 100%..
Astept urmatorul NFS.. :lol: |
Mie mise pare ca NFSu2 ca control al masini si tuning a fost cel mai tare , avea si la intriot si la exteriot mult mai detaliam cum ar fi faruri , stopuri , etc.... la interiot boxe , puteai sa pui neoane si la motor , si hydros ... dupa parerea mea un NFSU2 cu grafica si masinile din PRO STREET ar fi cel mai tare joc posibil :-s
|
cokezero - Schaltet den VW Coke Zero Golf GTI frei
onlinesubaru - Schaltet den Subaru Impreza WRX Sti mitsubishigofar - Schaltet den Mitsubishi Lancer Evolution frei safetynet - ? cashmoney - +10000 $ reggame - Schaltet den VW Golf GTI frei zerozerozero - ? 1mi9k7e1 - ? l1is97a1 - ? w2iollo1 - Vinyls? 1ma9x99 - ? horse(.)power - ? itsaboutyou - Schaltet den Audi TT frei worldslongestlasting - Schaltet den Dodge Viper SRT10 frei energizerlithium - Schaltet Lithium Energize Skin frei castrolsyntec - ? leipzig - ? unlockallthings - Schaltet mehrere Wagen + Tuningteile frei collectorsed - ? |
horse power legat deblocheaza subaru sti
|
ma ce dumnezeu....unii dintre voi deja mai au un pic si termina pro street'u ?:???: e grav......in sensu ca nu e si el mai mare....spre exemplu...most wanted a fost mare....s-au saturat astia sa mai faca ceva marfa:???:
|
1 Attachment(s)
cobra astia au jucat zi si noapte probabil :))...yo am facut doar 1 d-aia...dekt primu showdown..si sunt la 10%..deci e cat de cat lung jocu...
Ia uitati-va la poza atasata....am reusit sa fac praf o masina superba...sunt un criminal :twisted: ... |
bai l-am jucat si eu si imi place la nebunie .. am un corvette cu care fac wheelie .. dar din ce am vazut la voi toti avetzi supra .. maine imi iau supra ...
iar despre zonda nu sunt nici eu multumit .. sucks ... :( |
M-am hotarat vand zonda...ce-mi recomandati pt grip? care vi se pare cea mai buna?
|
hmm mi-am facut zonda si scot sub 7... mi se pare buna sincer..
|
zonda pt grip, zonda pt drag, zonda pt speed, rx7 pt drift, challenger r/t pt wheelie ;)
|
eu joc la grip cu shelby gt500
;) |
Posrche 911 Grip
Supra Drag Viper Speed Rx-7 Drift Sunt la 34%, drift king si drag king. Acum mai merge jocul ca se castiga mai usor banii |
Quote:
|
Quote:
Mai am un GTO din 65 pentru drag , fac pana la 300m wheelie si am scos cel mai bine 8.66 pe 1/4mile ( nu are decat ~550 de cp si ~650Nm) . :P Bafta :Dps Cine-i ryan cooper ??????? |
lol eu cu supra la wheeli fac 1.200 si 7.11 la 1/4 drag :-s
|
Quote:
Pentru VOLKSWAGEN exista GTI Racing Pentru ALFA ROMEO exista Squadra Corse Alfa Romeo Pentru BMW exista BMW M3 Challenge Racing Game Pentru OPEL (inca n-a aparut nimic...), desi mi-as dori sa vad un Astra Bertone, Corsa OPC, un OPEL Vectra A C20LET, Calibra..., sau un Opel Speedster (desi asta a fost in NFS Hot Pursuit 2). -problema este ca niciunul din jocurile enumerate nu este gen NFS. Pentru mai multe genuri de masini exista GT Evolution (super frumos, il recomand) |
bmwul meu a revenit la drag - scoate 7 lejer :) o sa vina si niste poze cu el
la grip am un corvette z06 tunat la drift o corrola parca GT S si la speed un viper |
e ok la ce iti ofera ..dar cam naspa se misca masina ( si nu e de la pc .. in fine ) tot underground 2 ramane in opinia mea cel mai ok !
|
imi spuneti si mie ce setari sa mai fac ca sa scot sub 12 sec cu chevroletul cobalt ...la primu' showdown ..nu pot sa trec cu toate ca am ~440 de cai ....?
|
la tune incearca sa dai la maxim turbo boost si cam adjust
|
WTF !!!!!!!! Am Win XP x64 si nu am Paint :| Am facut 399 m la wheelie :| cu un Pontiac GTO'65 , cam 550 Cp si 650 Nm .
|
merci andrei chiar a mers, am facut 12.04
|
@ Bogdan CET - Ia-ti ceva american RWD , pune-i tot ce influenteaza puterea , chiar si la level 1 si vei simti o diferenta substantiala :P
|
bai cum draq mareshti puterea la mashini ... k am instalat tot pe ele .. si la supra mai mult de 724 de cai nu pot ...
|
Dak ai pus toate la supra tre sa ai 919 cp si dupa aia te duci la tune si dai la engine primele 3 in dreapta si o sa ai 1048 ;)
|
fratilor,vreau si eu jocul.nu am net bun acasa ca sa-l dau jos de oriunde...
ajutati un biet disperat de nfs.va rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooog!!!! |
ma enerveaza la shodown ala din desert sa dea draq de pot sa-l fac ...
|
A concurat cineva noaptea? Cred k trebuie sa stau si sa fac curse toata ziua, tot aceleasi pana se face noapte, k sa pot concura si pe noapte nu? K am vazut k se face tot mai tarziu de la o cursa la uramtoarea.
Ma enerveaza enorm, knd imi tunez masina si imi pun un Vinyl, pana apare, sau dak vreau sa il maresc sau ceva, dureaza destul de mult (sacadeaza). Oare de la ce poate fi? |
Quote:
Sau e vrajeala. :lol: |
399 m la whellie nu e ceva de speriat! incearca cu un Charger R/T sau un ZONDA full si ai sa vezi ca scoti peste 400
;) |
Sincer, as incerca, dar deocamdata singurele masini pe care le am in garaj sunt Nissan-u, si cobalt ss
|
Am o intrebare.... in nfs exista Audi RS4 Acura???
http://www.nfsplanet.com/nfsps_sc.ph...ar=57&lang=ger |
da! exista ;) ACURA NSX, RS4. etc.
|
funky.. acolo scrie Audi RS4, si in poza e o Honda NSX :lol:
|
urcati si voi un save game avansat :D ca nu am timp sa-l joc
|
degeaba il urcam, pt k nu ai cum sa il folosesti ;)
|
unde ati gasit voi RS4?? ca eu in cariera la car lot nu am decat S4.. de NSX nici nu pomenesc.. :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning