![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum anul zic mai mult pas la legale...nu am facut nimic in plus la masina...o sa devin somer cu acte in regula...la salariu care il iau mai bine stau acasa..... o sa ramana masina de plimbare, distractie.....170 ponei ajung sau cat draq o mai avea ea p-acolo.... |
vezi ca de anul asta se schimba traba la legale, vor fii grupe profi si street...
tu intri la street ca ai motorul in acte, deci sunt ceva sanse! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ia zi jaka', cand o mai ardem pe turnanta??? Frumos rau acolo ... |
nu vrei sa faci taximetrie si prin pitesti???
numai cu taxiul m-as plimba atunci 8)8) |
Quote:
|
Quote:
alex....o ardem oricand , timp sa fie...... si eu astept sa vedem ce regulamente apar.....anul trecut am plimbat masina mai in toata tara.....anul asta sa vedem.... daca nu ...repet, masina ramane de plimbare....cerce si cupa KOEcean...:lol: |
Quote:
glumeam :oops: dar totusi m-as incumeta sa platesc o cursa, doua trei... cu "316"-le asta "timid" :lol: |
Quote:
nu am de ce sa cer bani pt ca nu ascunde vreo bestie sub capota....:-) |
deci sa se inteleaga bine odata pt totdeauna....bestia NU e sub capota....bestia e......la volan:twisted:...totul vine de la sandalele care ajung in radiator:lol:...sau mai nou....adilashii aia MIKE:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ce se ascunde sub capota Taxiului !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: el mananca dastea :)) :lol: :lol: ai uitat ca noi suntem VEGETARIENI ??:lol: :lol: :lol: ???: |
Quote:
ai bagat si iepe acolo?:shock: bara-mi sa iasa treaba.....:lol::lol: |
Pai e din ce mam interesat eu pe aici, in uniunea europeana
-xenon = doar daca ai spalatore ptr faruri ,lupe,si se regleaza automat -jante+cauciucuri = doar daca sunt trecute in acte -suspensie sport= trecuta in acte -proecoare aprinse doar daca e ceata -tobe sport =daca depasesti limita normala te arde -bara rigizare intre amortizoare = interzisa daca nu e trecuta in talon |
Quote:
Severi tare astia.La toba sport stiam ca era doar pentru motoare.SI bara de rigidizare chiar nu inteleg de ce ar fi interzisa cand aduce un atu masinii.:shock: |
Mai da cata activitate pe acilea :)) Dai o shaorma Jakale pt ca ai multe views pe thread :))
|
Quote:
Cel putin masinile de spania ce nu au trecute toate modificarile in talon nu trec ITV=ITP nici in visurile lor. Masinile vechii sunt pastrate in garaj le scot SAMBATA,DUMINICA se plimba pana la MOLL inapoi si gata |
uite ce am gasit eu pe net....stiu sigur ca erati la buc la locul nostru
https://www.youtube.com/watch?v=UHkxL...eature=related caterinca:)))) |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahaha eu chiar credeam ca se dau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
in spate era loc...in spatele cameramanului mai ai 3 boscheti pana in garla:)))))
|
Quote:
Voi erati stapani si acum 8 ani cand se strangea lumea acolo sa faca haos, NU?! Voi de cand ati aflat de boschetii aia, de 8 saptamani ?! |
:lol::lol:....ce tare....aveam HEL-ul atunci si poponete adusese opelul ala din olanda care mergea stramb din punte...:lol:....si ii picau tobele mereu...:lol:
nu stiu al cui era locul...care era multa lume acolo......cred ca al primariei....:D |
GoodJob baieti Pagina 112 :))
|
Quote:
|
Quote:
chiar tragea bine HEL-u, avea un soft care ma costase 1,6 ron :)))...... singurul 12v care ma ma batea atunci era taxiul care il am acum...:lol: |
Quote:
|
1) Tare clipu
2) Eram sigur ca o sa se ia cineva de daffy pt "locul nostru" 3) =)))) in leg cu 1 si 2 |
Quote:
ai mai scos una pe piata,sa vezi romanii ce se dau cu spatele acum:lol:...sunt curios ce distractie o sa mai scoateti;) |
sa vina caldura si mai ne coace mintea ceva.....distractie sa fie..:D
|
Loco dudes.
E fain la plecare. Dai cu capu de volan. :lol: :lol: Sau ceva gen : https://www.youtube.com/watch?v=BCdxoMVel0E De la 0:29 |
Jakale te pui cu blondele ?:lol: :lol: :lol: :lol: ???
https://www.youtube.com/watch?v=-EBiA...eature=related |
1 Attachment(s)
la mintea lor....nu prea....:D
de fapt nu prea ma mai pun la mintea nimanui....stau mai retras, ca la uni nu le mai ajungi la nas nici cu pragina cu ,,,,,care batea mamaie nucile.....:???: on........:-P |
Quote:
|
ce puscarie.....pisamas pe corsa aia la care cadeau tobele la fiecare curba....oricum tigane cred ca a fost masina care nea distrat cel mai mult..!si care a dat lectii =|)))) pana a ajuns legata de pom =)))))))))))0 si dai tata!!! =))))
|
ce motor are (sau avea) corsa aia ? si eu am un corsa b 1.4 sport de 83cp se stie :D
|
era o corsa facuta in germania.....1.4 ... tragea zdreanta destul de bine la categoria ei.....:))) si chiar foarte fiabil motorul :))) a rezistat eroic!
App tigane: Test drivu`la 2.8 cu Vasiloiu la sala....=))) cand a sarit roata! "hai iar ba`ca ia`m pus 2 prezoane acu sta" =))) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning