![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Quote:
|
Ganditi-va la un singur lucru ...salariu minim 1000 euro ? :twisted: .... idei sunt..,ambitie este, ...de pasiune nu mai zic;) ...deci? zic eu , am fi fost "langa iei"
..de strazi "normale" nu mai zic , circulam doar pe bulevarde ;) |
asa e frumos, sa schimbam bucsele odata la 10.000 de km ca pe ulei, la noi tuner este cel care schimba cele mai multe articulatii la masina!
|
Quote:
|
Quote:
:shock::shock::shock::shock::shock::shock: |
Quote:
|
Quote:
50% din masinile de acolo sunt kitch sau nu au absolut nimic special, fara niciun fel de exagerare... |
Quote:
|
Nu, nu glumesc absolut deloc.
A lasa masina "pe burta" cu 1/4 din roata intrata sub aripa nu mi se pare ceva frumos si face toate masinile alea sa arate ca un c*r. Crom-ul iar nu e una din modificarile pline de bun gust. Si mai sunt... E doar o parere personala, poti sa unu sa fii de acord cu ea. |
Masinile acelea mai toate au airride, de aceea sunt lasate asa.
|
deja celebra gusturile nu se discuta se aplica aici. m-am uitat inca odata la tot filmuletul sa vad masinile kitch, nu am gasit nici macar una, cel putin dupa parerea mea. jantele alea full polish nici mie nu pot sa zic ca imi plac dar sunt pe masini facute ceva mai elegant si deci merg. si plus daca analizezi bine, masinile trantite asa mult cat sa intre roata sub aripa nu ar avea cum sa se miste de pe loc :arrow: air ride
|
Stiu asta. Ar trebui sa ma impresioneze? Nu, nu-mi place...
|
ca sa ai o asemenea suspensie, ar trebuii sa-ti vinzi masina intai ca sa-ti permiti un asa "stance". jantele nu mai are rost sa mai zic, atentia la detalii , vopseaua, combinatiile de culori de la compartimentul motor. sa nu mai zic de felul in care sunt intretinute si ce MOTOARE au masinile respective.
acel kitsch, nu stiu unde este. conform sloganului "marelui" uzzy , "nu vorbi fara sa stii" .... |
Aha, deci daca e scump e neaparat foarte tare si trebuie sa imi provoace o erectie, nu? Gandesti ca un om care inca mai face "tuning" din banii de la parinti sau din salar' de 1000 lei...
N-am spus ca nu sunt facute cu atentie la detalii, cum de altfel este/era facuta si masina lui Jock si ca nu s-a investit mult in ele. Spun doar ca o stilizare mai simpla e de mult mai mare efect, iar faptul ca masina despre care se discuta in acest thread este mult peste 90% din ce vedeti in filmulet nu cred ca poate fi contrazis. Plus de asta, ce inseamna "sa stii"? Sa iti placa masinile alea doar ca sunt prezentate acolo. Nu am voie sa am pareri personale, nu? Daca nu imi place ceva inseamna ca sunt de fapt invidios, corect? Am vazut ca voi, "baietii", cam asa ganditi... PS: Fara suparare, rhadu, dar tu ca sa iti permiti sa faci tuning ca acela din filmulet ar "trebuii" intai sa inveti sa scrii. Nu-ti va da nimeni bani doar pentru ca esti tare in gura. |
iarta-l meseria l-a prostit :))
jock tati ia arunca un ochi aici http://www.portbagajeauto.ro/bare-tr...rgu-mures.html |
mi-ar placea sa poti sa poti macar sa faci tu ce am facut eu pana acum, din banii mei personali, dar nu trebuie sa dau socoteala cuiva de unde am bani sa bag in masini.
cat despre gramatica mea :rofl: :)) andrei, ai pm :) i-am "poluat" topic-ul baiatului aiurea. jock, cand vopsesti masina ? sau ce planuri ai ? |
Ce ai facut? Golful ala albastru pe care il vad sau il vedeam zilnic pe la Piata Muncii? :) Parca sustineai concepte cum ar fi "atentia la detalii", sau alea se aplica doar pentru masinile altora? :rolleyes2 Imi pare rau, dar nu vad ce nu as putea sa fac, pana la urma parca totul se reducea la bani, dupa cum Jock spunea mai sus (elogiind mia aia de euro, de parca ar fi un salariu asa de greu de obtinut).
|
golful care-l vedeai la muncii, inca mai exista, dar este lovit de actualul proprietar. atentia la detalii ptr masina aia a existat , dar la partea interna, motor, exteriorul asteptam cu totul altcva, dar intre timp s-a ivit o alta masina care in momentul de fata mai are un pic pana va fi un pic deasupra nivelului marii. iar golful nu participa la asemenea evenimente.
cat despre leafa de 1000 de euro...pfiu, cu banii astia pe luna ar fi paradis :)) |
Chiar ma miram de ce nu mai e. S-a intamplat recent, nu?
Nu spun, masina era una OK pentru nivelul la care se desfasoara lucrurile la noi, dar, cel putin la exterior, mai era mult prea mult de lucru. Pana la urma asta si este problema cu masinile putin mai vechi, orice le-ai face si oricum ai da-o tot la revopsire ajungi, tot la tabla peste care au trecut anii si tot la mult prea multi bani bagati. Nu merita decat daca esti mult prea pasionat de masina respectiva, iar la noi "pasiunile" se nasc de cele mai multe ori din simplul motiv ca X sau Y isi permit masina Z, nu ca ar avea ceva special pentru acel model. PS: Zici tu ca ar fi paradis? Am curaj sa pun pariu ca daca i-ai lua nu te-ai gandi sa bagi intr-o masina veche, ci te-ai gandi serios sa strangi si sa iei ceva mai bun si mai bun si tot asa... Exercitiu de gandire: ai posibilitatea sa strangi 400-500 euro pe luna - ce faci, ii bagi intr-o masina pe care o ai deja sau astepti cateva luni sau un an pentru a-ti lua ceva mult mai ok? |
Urmaresc acest topic de foarte mult timp abia acum am hotarat sa postez si eu .....Felicitari Jock pentru ambitia de care ai dat dovada si pentru vointa de a face DUB in Romania avand in vedere starea groaznica a drumurilor...la ce drumuri avem ne-ar trebui numai air-rides dar cum ai zis si tu cu putini bani nu poti ajunge la nivelul celor din Germania,Austria,USA s.a.m.d....
Quote:
|
Nu postez mult aici la jock, cu toate ca e de treaba si nu se supara ca sunt de la Daewoo :D Dar dupa ultima pagina... Filmul ala e prea grav, ala e tuning, ala costa bani, aia e arta, sacrificiu, pasiune... De toate astea, pamfletul de Ciuby n-a auzit :lol: Du-te prietene canta la alta masa, e topicul lui jock, a pus un filmulet, daca nu iti place poti sa ii dai PM lui personal sa ii spui ca are o masina urata sau cum o consideri tu, si nu mai facem flameuri...
@jock: cere sa se stearga off-topicul.. ar fi pacat... |
|
Quote:
din pacate nu stiu unde ai vazut tu pe acolo CROM, nu tot ce luceste si e ca oglinda e crom, mare parte dintre ele sunt jante: originale( bbs rm/rs ) de pe alte masini(mercedes, bentley etc ) sau aftermarket ( schmidt oz etc ) dar sunt polishate :) |
Quote:
Daca poti purta discutia fara sa jignesti, ci doar argumentand, e perfect, daca nu, evita sa postezi doar ca sa facem, cum spuneai, flame... |
Quote:
|
ma oamenilor dar ce nu intelegeti e ca el nu vorbeste despre masina lui jock, defapt pe asta o lauda in comparatie cu alea!
|
Voi ati citit ce am scris, sau ati prins cateva cuvinte?
Am spus ca masina lui Jock este peste 90% din ce am vazut in primul filmulet. Iar masina lui nu are jante cu buza si cauciuc stretched, nu are airride sa o lase "pe burta", intr-un cuvant este oarecum departe de ceea ce voi numiti "DUB Style". Am mai zis ca DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE este mai ok asa cum este acum decat cu acele elemente care mie nu mi se par de bun gust. Eu cred ca voi cand vedeti ca o persoana nu e de acord cu gusturile voastre intai aruncati cu noroi si abia apoi cititi ce a vrut sa spuna, asta daca mai apucati s-o faceti... edit: RideTheRiddle cum de a putut intelege? |
Hai sa depasim subiectul, va rog..
|
Nu este problema ,chiar imi place sa "vad" cat mai multe pareri ,sfaturi ...fara jigniri ...trebuie sa invatam si noi sa ne respectam,ajutam ,mai ales cand este si ceva public ...nu zic ,si eu am scapari ,rusine ....:oops:
...atat timp cat se discuta civilizat ,fara jigniri ....no comment , bine,acum nu vorbim despre retete de cozonaci ;) Edit: ...repede mai "postati" :D Ciuby, departe de mine DUB style ... mai degraba "Jock style" aka ciorba de berceni ;) |
doamne ce viteza si nervi mai aveti in degete. pina acum am ris. multi dintre voi vb impreuna si va intelegeti separat, fara suparare. jock frate tu sti mai bine ce ai de facut.
p.s. un air ride si niste jante nu te fac dub, credeti-ma jock a muncit la masina mai mult ca la un dub. si daca ar fi dispus de leusteni era peste dub-urile din film. omu dispune de idei si le si pune in practica. |
Quote:
Ando , daca ?? ...dar din pacate sunt sarac lipit ,asa ca ma rezum la o "virgula" ..si sincer ma multumesc si cu atat :yes: ... conteaza mai mult :arrow: vezi video si asculta cu mare atentie https://www.youtube.com/watch?v=xX6wG...embedded#at=79 |
eu stiu ca only oem dar asa ca si idee de luat in considerare daca te razgandesti cumva. problema cu banii o cunoastem toti, dar asta e, mergem mai departe cu capul sus in speranta ca vor veni zile mai bune pentru toti. impresionant video, am ramas putin fara cuvinte...
|
|
Da ,modelul ala :oops: ....:sad:
|
|
...da,se poate interpreta ... acum nu stam sa despicam "istoria stilurilor" ...vorba unui coleg ,cate putin din fiecare ;) ....maine am sa pun o poza cu ceva "marca jock" ...sigur nu o sa va placa...dar conteaza mai putin asta 8)
|
Quote:
|
..pai nu am poza momentan 8) ... nu este cine stie ce (oglinda retrovizoare din interior - bate spre rat style ...putin)
|
Quote:
|
Quote:
inca nu-mi dau seama.... :lol::lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning