Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/99944-taxa-auto-masinile-rulate.html)

D o n n 07-12-08 12:38

Re: Guvernul triplează taxa auto pentru maşinile rulate(dacă aprobă Comisia Europeană

eu pe toti i`am auzit ca sa aprobat la bruxel si ca de pe 15 gata...

aleks 07-12-08 12:44

Re: Guvernul triplează taxa auto pentru maşinile rulate(dacă aprobă Comisia Europeană

zvonuri, nu e nimic oficial, iar bursa zvonurilor circulă liberă :)

mobiles_de 07-12-08 13:33

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1907359)

Cu tot respectul fata de ce scrieti dar eu cred ca sunteti naivi...sorry nu vreau sa atac pe nimeni...dar voi chiar credeti in povesti cu cereri de urgenta la UE si aprobari in 3 zile ? Pai politicienii aia nu au altceva de facut decat sa se ocupe de NONAME tariceanu care schimba legile la fiecare 2 zile ca un bucatar prost caruia nu ii ies retetele? El a schimbat legea cum a vrut iar UE o sa se ocupe poate peste cateva luni...INSA PANA ATUNCI MAI INCASEAZA COLEGUL TARICEANU CATEVA MILIONE... (dar parca a mai scris cineva asta aici...sorry daca repet dar asta e si parerea mea)

D o n n 07-12-08 13:36

oricum eu nu o inscriu pana la vara...poate pana atunci o sa mai scada sau ceva !

Lil' D 07-12-08 13:57

Re: Guvernul triplează taxa auto pentru toate maşinile rulate

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1903159)
Comisia europeana nu o sa-si dea in veci avizul pentru aberatia asta, sunt convins.

In opinia mea mai mult sau mai putin umila taxa e discriminatorie (in varianta propusa) din cauza ca masinile ce se cumpara din tara sunt taxate mai putin.

Ma mira si motivul modificarii taxei, si anume stimularea cumpararii de masini noi...sa fim seriosi in toata lumea masinile noi nu se prea vand. Toata lumea s-a luat dupa Romania si a introdus taxa de prima inmatriculare ? Si acum acesta este motivul pentru care nu se vand masini noi ?

aleks 07-12-08 14:18

subţire motivaţia lor, într-adevăr....

TYBYSTC 07-12-08 15:18

eu cred ca am ajuns la vorba lui badea : traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!!!
ca puscarie cu toti hotii astia de guvernanti !!!!!

avolocaru 07-12-08 15:25

1 Hai sa facem o hartie pe care sa o semnam toti cei care doresc sa vina, astfel vom sti exact cate masini vor fi la protest; 2 Sa incetam cu expresii de genul " Tariceanu e prost, sau tara e de kko" etc etc; Scopul nostru este sa ne adunam cat mai multi si sa aratam tuturor ca ne pasa. 3 toti cei care au indoieli de rezultatul acestui protest sa stea frumusel acasa; 4 sa incercam sa ne canalizam putin eforturile si sa stabilim cateva iedi de baza, cu care toti sa fim de acord. E aiurea sa ne trezim o gloata de oameni in piata Victoriei si fiecare sa ceara/sa spuna altceva; 5 Trebuie sa ne abtinem de la orice forma de protest violent, (ma refer la violenta verbala ca despre violenta fizica cred ca nici nu mai poate fi vorba); 6 Stabiliti clar data ora si locul intalnirii, eu sunt din Vaslui si nu vreau sa ratez treaba;

avolocaru 07-12-08 15:46

Rog administratorii sa nu se supere pentru 2 post-uri consecutive dar cred ca e mai clar asa.
Asa cum am zis ar fi bine sa avem cateva propuneri.

1- Taxa auto de prima inmatriculare sa fie redusa pana la maxim 10% din valoarea masini. Valoare masinii este = valoarea asigurata la RCA
2- Masinile produse in Romania sa fie scutite de taxa de prima inmatriculare si de alte taxe in vederea protejarii acestora.
3- Fondurile provenite din incasarea taxei de prima inmatriculare se vor directiona direct catre scopuri de mediu al caror rezultat sa poata fi garantat minim 100 de ani. De ex: o suprafata impadurita din aceste fonduri sa fie protejata prin lege impotriva defrisarii minim 100 de ani.

bulldog_cox 07-12-08 16:04

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1907359)

toti??? care toti? spune-ne mai multe
alaltaieri am citit pe stirileprotv.ro cum ca CE nici nu a fost instiintata despre aceste modificari.

avolocaru 07-12-08 16:10

Nu are importanta, de ce sa ne apere drepturile UE? Sa luam singuri atitudine. Voi ce credeti ca UE se poate impotrivi unei taxe daca romanii o accepta?

bulldog_cox 07-12-08 16:13

http://www.petitieonline.ro/petitie-p45532046.html

avolocaru 07-12-08 16:53

Asa cum am zis cred ca cel mai bine ar fi sa ne dam cu parerea despre ceva concret si sa facem ceva. 13 dec sau 15 ca data de intalnire. Daca se vine pe 13 pot sa raman si pt data de 15 dar cel mai bine stabilim o singura intalnire iar sambata cred ca e cel mai potrivit.

Dripci 07-12-08 17:28

Felicitari tututor care isi dau interesul, numai impreuna ne putem face auziti ! Bravo baietilor din Brasov care au protestat azi impotriva acestei taxe discriminatorii ! Acestia spuneau ca intalnirea din Bucuresti este pe 15, nu pe 13 ! ...nu mai inteleg nimic :-<. Sa fie clar..cand e ?! Sambata..sau luni ?

mobiles_de 07-12-08 17:40

am inteles ca azi 7 decembrie demonstrati la brasov...Amanunte? Cati au participat? etc etc etc etc ?????????????????????????????????

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning