![]() |
Re: Fanatik Constanta
eu vreau piese de tuning pt logan. k sigur a ajuns dulapu si la ei ...
|
eu vreau niste ciucalati frate :)) ce cer astia e scump tare,la mine scapi lejer
|
Salutare la toti baietii de peaci de pe forum:D,sa fi sanatos vlade si sa te intorci cu bine,si vezi poate il rezolvi si pe romica cu niste cioco ca e micut saracu si subnutrit:)))))
|
si andrei cand ne vedem sa iti dau cotizatia ca nu am apucat:D?
|
Ok, am sa aduc cioco pt romica :D:D
Tuning pt Logan ? Hmmm ..scump frate, mult prea scump ! :) zbuf , ieri erau 23-24 de grade, azi la fel de cald ... o ard cu pantaloni scurti si tricou :):) poate aduc si putina caldura cand ma introc, sa vad daca mai am loc in geamantan :D:D Aveti grija de voi ... si sa fiti cuminti :) :* |
asta cu hellman vb :D el se ocupa cu cotizatia
|
bine sa vedem cand ne intalnim si va dau baniii:)))))
dar daca nui vrea nimeni nu ma supar:D |
da mah gata iai dat esti fericit?
ia baieti cand o sa fie vremea mai mijto mergem la un gratar? un fotbal ceva .... |
ma ar fi o ideee,dar eu vin cu claudiu cu masina:D
:))))))))) |
da nu mai bine ca va fi vremea frumoasa...mergem sa facem un gratar in tabara sa facem curat la stiti voi unde???;) sambata va comunic daca este oficiala treaba cu terasa si ne apucam de treaba
|
1 Attachment(s)
vlad fi atent aici vreau asa FARURI FIAT MAREEA DUPA 2000 adik clare cu lupa uite si o poza k sa vezi cum arata
|
Quote:
P.S : Poate va duceti la gratar fara mine ca ma supar si va zgarii masinile la toti :D:D |
bine mah da u cand vii?
|
Daca nu se prabuseste avionul, pe 27 martie, la ora 10 sunt in bucuresti :) Deci vinerea viitoare ne vedem ...
Aveti grija de voi si sa fiti cumintit :) |
cine vine sa te ia ca dak vrei venim unu din noi :D u doar sa zici
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning