Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

ss_seby 17-10-10 09:17

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

Salutare Esperache! Nimic nou cu masina? Ai rezolvat cu problemele de le aveai ? Ai trecut pe standalone? Nu prea ai mai postat nimic de mult..:)

chiper 24-10-10 18:11

lasa domnu' ca o sa vina vremea cand o sa mearga toate masinile cum vrem:-s
Felicitari pentru proiect , l-am urmarit de la inceput dar e prima oara cand am postat :P

|| L u c i a n || 24-10-10 21:58

frumoasa rau masina..bafta in continuare

Esperache 07-11-10 20:41

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate!

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3642004)
Pacat ca nu te poti bucura de masina cum trebuie si cum ai merita dupa atata timp...dar sa speram numai de bine si odata si odata va venii si vremea ta;) Salut si multa bafta!

Quote:

Originally Posted by chiper (Post 3753040)
lasa domnu' ca o sa vina vremea cand o sa mearga toate masinile cum vrem:-s
Felicitari pentru proiect , l-am urmarit de la inceput dar e prima oara cand am postat :P

Quote:

Originally Posted by || L u c i a n || (Post 3753735)
frumoasa rau masina..bafta in continuare

Merci.
Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3643487)
Chiar imi pare rau pentru tine......

Asta e ... dezamagirea e mare :oops:
Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3643498)
Din cate imi amintesc....parca aveai ceas afr, nu l-ai monitorizat? Oricum la senzatiile alea numai de ceasuri nu iti ardea. Capu` sus si succesuri mai mari pe viitor

Ba da ... dar se pare ca ceva a cedat pana la urma ...
Quote:

Originally Posted by GTA (Post 3643515)
Ambitios si tu...

Daca nici eu atunci cine ? :lol:
Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 3663613)
Degeaba ... eu am topit piston la AFR 12.5 la presiune de 1.6 constant. Problema este ca electronica acestor motoare nu poate tine pasul cu procesele termodinamice din motor. Este suficient un singur front de flacara sa se initieze si sa se propage gresit si pistoanele pleaca intr-o lume mai buna ...

Pistoanele fabricate prin forjarea aluminiului nu prin turnare nu asigura o fiabilitate de 100% sub nici o forma. Singurele avantaje sunt ca se invart la pret cam la jumate din pretul celor stock si ofera raporturi de comprimare mai scazute.

Pe de alta parte desi nu e cea mai buna abordare a problemei dupa atatia bani si atata timp investit in masina ... trebuie gasit si un vinovat ...

Atentie pe viitor cum abordezi lucrurile si cu cine le abordezi ...

Merci ... eu sunt de parere ca am invatat multe din aceasta faza a proiectului ... si se poate aborda diferit (in bine) urmatoarea faza ...
Quote:

Originally Posted by chirish (Post 3700886)
sa fiu sincer am ramas socat :shock: ce ai facut tu la masina aia nu se face usor....
de la ora 2 citesc si se facu 6:30 (dimineata)
o sa ma apuc si io cat de curand la un proiect ceva mai usurel cu o calibra 4x4 turbo deci tot pe let voi lucra :rolleyes2 sper sa ma ajute Dumnezeu sa il duc la capat........
"nebun" dupa motorele sta mai mult cu masina in garaj decat o plimba....

Bafta !
Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3733362)
Salutare Esperache! Nimic nou cu masina? Ai rezolvat cu problemele de le aveai ? Ai trecut pe standalone? Nu prea ai mai postat nimic de mult..:)

Momentan suntem la partea teoretica ... :-)

ss_seby 30-11-10 20:51

Salut din nou esperache , iar eu te deranjez , dar sun mai nerabdator ca tine dupa cum observi ! Ce ati mai facut? tot la partea teoretica? Scuze inca odata de intrebari dupa intrebari dupa intrebari! Salutare de la Craiova!

low. 09-12-10 12:09

hm....2 useri si masinile lor le venerez si le respect dp 4 tuning,domnu` esperache si NDY...
pacat ca a mai ramas decat o masinarie...sau mai bine spus o bestie;)
multe "succesuri" pe viitor si mai ales sanatate:-P

inchains0 09-12-10 12:23

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3882674)

stai linistit, e GNT-u in Constanta :peace:

ss_seby 09-12-10 12:52

Quote:

Originally Posted by inchains0 (Post 3882706)
stai linistit, e GNT-u in Constanta :peace:

Da e GNT`u , dar el nu are cont pe forum sa o vedem si noi :) o stiti doar cei din constanta ce are pe sub capota , sau cei care sunt mai vechi in alea curselor ! Pentru mine si altii , cunoastem doar pe NDY si per Esperache ! Printre care Esperache a dus performanta masini la un nivel foarte ridicat !

inchains0 09-12-10 13:23

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3882796)
Da e GNT`u , dar el nu are cont pe forum sa o vedem si noi :) o stiti doar cei din constanta ce are pe sub capota , sau cei care sunt mai vechi in alea curselor ! Pentru mine si altii , cunoastem doar pe NDY si per Esperache ! Printre care Esperache a dus performanta masini la un nivel foarte ridicat !

da, ai dreptate, nu a prezentat-o din pacate pe forum, pacat pentru ca am fi vazut cu totii de unde a plecat acel Espero si in ce stadiu a ajuns.

valitataye 18-12-10 13:33

Esperache ce se mai aude de masina?:D

Mult succes cu proiectul in continuare

Esperache 26-12-10 09:11

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3858794)
Salut din nou esperache , iar eu te deranjez , dar sun mai nerabdator ca tine dupa cum observi ! Ce ati mai facut? tot la partea teoretica? Scuze inca odata de intrebari dupa intrebari dupa intrebari! Salutare de la Craiova!

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3882674)
hm....2 useri si masinile lor le venerez si le respect dp 4 tuning,domnu` esperache si NDY...
multe "succesuri" pe viitor si mai ales sanatate:-P

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3907938)
Esperache ce se mai aude de masina?:D

Mult succes cu proiectul in continuare

Multumesc frumos de aprecieri; masina e la hibernare in garaj si asteapta imbunatatirile promise.
Pe aceasta cale, doresc sa urez la toata un "Craciun Fericit !" si toate cele bune !

valitataye 26-12-10 12:31

Craciun Fericit!!!:)

Bondellu 21-02-11 00:22

de apreciat eforturile tale..poze ceva nu mai pui?

crystip84 07-03-11 22:15

Felicitari pentru proiect.. si eu la o astra coupe turbo am acelasi pistoane forjate.. sper sa nu patesc acelasi lucru.. deocamndata am bulit o turbina gt3076..si e pe drum alta.. (s-a bulit ca s-a spart conducta de ulei de la turbo..) sa ai grija la conductele de ulei..

5 sec sa ramana fara ulei si e pa...

vroiam sa te intreb de unde si cat ai dat pe galeria de evacuare? am vazut ca a ta mai multe pe ebay dar am inteles ca unele sunt facaturi? tu ai adaptat-o? adica i-ai sudat alta flansa? era de sr20det?

scz daca s-a mai discutat dar nu am avut rabadare sa citesc prin 20 de pag

GTA 07-03-11 22:29

Cea mai tare masina de pe forum!Moama ce de munca,ce de bani...un filmulet nu pui?Cat prinde,cat are 0-100?Cat consuma,cati bani ai bagat in ea?Cand o sa mearga?

PS.Mai stergeti si postul asta?:peace:

All times are GMT +2. The time now is 05:46.

- Copyright 2026 4Tuning