![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Salutare Esperache! Nimic nou cu masina? Ai rezolvat cu problemele de le aveai ? Ai trecut pe standalone? Nu prea ai mai postat nimic de mult..:)
|
lasa domnu' ca o sa vina vremea cand o sa mearga toate masinile cum vrem:-s
Felicitari pentru proiect , l-am urmarit de la inceput dar e prima oara cand am postat :P |
frumoasa rau masina..bafta in continuare
|
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate!
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut din nou esperache , iar eu te deranjez , dar sun mai nerabdator ca tine dupa cum observi ! Ce ati mai facut? tot la partea teoretica? Scuze inca odata de intrebari dupa intrebari dupa intrebari! Salutare de la Craiova!
|
hm....2 useri si masinile lor le venerez si le respect dp 4 tuning,domnu` esperache si NDY...
pacat ca a mai ramas decat o masinarie...sau mai bine spus o bestie;) multe "succesuri" pe viitor si mai ales sanatate:-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Esperache ce se mai aude de masina?:D
Mult succes cu proiectul in continuare |
Quote:
Quote:
Quote:
Pe aceasta cale, doresc sa urez la toata un "Craciun Fericit !" si toate cele bune ! |
Craciun Fericit!!!:)
|
de apreciat eforturile tale..poze ceva nu mai pui?
|
Felicitari pentru proiect.. si eu la o astra coupe turbo am acelasi pistoane forjate.. sper sa nu patesc acelasi lucru.. deocamndata am bulit o turbina gt3076..si e pe drum alta.. (s-a bulit ca s-a spart conducta de ulei de la turbo..) sa ai grija la conductele de ulei..
5 sec sa ramana fara ulei si e pa... vroiam sa te intreb de unde si cat ai dat pe galeria de evacuare? am vazut ca a ta mai multe pe ebay dar am inteles ca unele sunt facaturi? tu ai adaptat-o? adica i-ai sudat alta flansa? era de sr20det? scz daca s-a mai discutat dar nu am avut rabadare sa citesc prin 20 de pag |
Cea mai tare masina de pe forum!Moama ce de munca,ce de bani...un filmulet nu pui?Cat prinde,cat are 0-100?Cat consuma,cati bani ai bagat in ea?Cand o sa mearga?
PS.Mai stergeti si postul asta?:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning