![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
mda...merci doom
nu stiam pe c am apasat k mio cazut tastatura si cam am prinso am apasat cam multe butoane....thx |
am si eu o problema...am bagat windows vista pe un comp ( ca doar asta accepta) si am instalta 3ds 2008( tot la fel, doar asta accepta)...si cand vreau sa bag vray nu merge de nici un fel....am incercat vray 1.5rc2, 1.5rc2 , 150 r5 r9, 150 r5...si tot nu vor sa mearga. imi da la instalare " a error has occured during the instal" si imi da sa stearga tot ce a bagat ca nu e bun...
p.s: am instalta vray in folderul in care am 3ds max..ca asa imi cerea ce e de facut?? |
incearca 1.5rc3 ... ar trebui sa mearga
|
da un restart la pc si o sa mearga ... cel putin la mien a mers dupa c am dat restart
|
are idee cnv de unde sa maresc EXACT subdiviziuniile pt k sa-mi iasa o randare curata si fara pic de "noise".
Din render?(si de unde) sau din materiale. P.S :motor de randare :Vray |
de la lumini ... selecteza fiecare lumian is vezi q undeva la optiunile luminii.. sub intesintate ai subdiv .. cu cat e mai mare cu atata mai bine .. io d obicei folosesc 20 pt rendere d test si 50 pt finale da' poti folosii si mai mare
|
dap....se vede lampa, mersii frumos...si ca tot am postat acu.....stii cumva cum as putea sa scap si de blur ? ca se vede pusin blur pe poza (mentionez k nu e de la setariile JPG) cred ca ceva prin randare....nush.....:?:
|
la render la antialaising alege adaptive subdiv si k mitch.... (nush qm il cheama p ala :P) si scapi d blur ... :)
|
Dap...se vede bn acu:D ms frumos.Sanatate;)
|
Blue print set up - Tutorial for beginners
pt. cei care doresc sa invete cum sa taie si sa aseze blueprinturile in 3D Studio Max |
1 Attachment(s)
helpz.......please:D
Am o mare problema cu vraysun, am facut un interior (w.i.p) si chestia e k tavanu este prea luminat si nu da bine deloc......si nush cum draq sa-l fac sa aibe aceiasi culoare cu interioru...am pus poza ca sa vedeti cum iese :???:va rog ajutati-ma:!: |
poti sa reduci din secondary bounces,
tavanu are"cast shadow"?Ca totusi arata prea fals, park e facut in paint, si vezi ca mat sa fie Vraymaterial |
ms Sleepy......pana la urma erea de la material:-) am pus vraymaterial si sa rezolvat problema....cat despre "Cast Shadows" sa fiu sincer nu mai stiu unde e si de la ce e:oops:....dadusem odata de el si am uitat acu.Oricum ms mult,am rezolvat.
|
1 Attachment(s)
salut baieti! am si eu nevoie va rog de imagini cu masini jumatate normal, jumatate wireframe. Eu am cautat, dar nu am avut succes.
Am pus si un exemplu, singurul care lam gasit mai ca lumea :lol: |
care cunoaste unde as putea gasii si io un tutorial (preferabil video) despre modelare organica ? k vreau sa fac si io o creatura fantasy cva d genu .. si nush qm sa incep .. d unde ... etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning