Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

VaLeX 13-10-09 23:50

Re: Masina mea: Opel Astra - Cult Style [FUB]

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2705484)
da da stai ca zilele astea imi da bani si cumpar suspensia 7 cu 5 :):) si iti dau arcurile :)

Probabil raman la 6 cu 4 , cu spoilere si praguri, o s-o coboare destul.
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2716965)
tare m`ar tenta si pe mine o suspensie :rolleyes2

Saptamana asta ii trimit lu frate-miu banii lui POD. Daca te hotarasti , ma anunti.

buddy_lexx 15-10-09 15:29

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2717006)
Probabil raman la 6 cu 4 , cu spoilere si praguri, o s-o coboare destul.

Saptamana asta ii trimit lu frate-miu banii lui POD. Daca te hotarasti , ma anunti.

poate ma plimbi o tura sa vad cat e de rigida ca asta ma int prima oara ...ca daca scutura tare nu vreau

morpheusmaster 17-10-09 23:58

Ma abonez si eu acum...citesc istoriora pierduta in seara asta si maine revin cu un post obiectiv.

Oricum asa pe fuga parerea mea referitoare la rezultatul final :) adica prezentul masiniii o stii :) FOARTE FOARTE TARE FRATE! Si FUB style ruleaza ;)

...revin

VaLeX 18-10-09 15:58

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2721253)
poate ma plimbi o tura sa vad cat e de rigida ca asta ma int prima oara ...ca daca scutura tare nu vreau

Nici o problema, cand ne intalnim .. iti fac un "joy ride" :lol:

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2728019)
Ma abonez si eu acum...citesc istoriora pierduta in seara asta si maine revin cu un post obiectiv.

Oricum asa pe fuga parerea mea referitoare la rezultatul final :) adica prezentul masiniii o stii :) FOARTE FOARTE TARE FRATE! Si FUB style ruleaza ;)

...revin

revin-o :))

morpheusmaster 18-10-09 21:57

Am revenit...dau si eu un joy ride pe un joy ride la schimb...te bagi? :)) (pe locu din dreapta...sa nu intelegi gresit :D)

VaLeX 18-10-09 22:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2730439)
Am revenit...dau si eu un joy ride pe un joy ride la schimb...te bagi? :)) (pe locu din dreapta...sa nu intelegi gresit :D)

Cum sa nu fratica, cea mai mare placere.

ps. Si unde-i povestea? ...reply-ul cel lung ma refer? :lol: n-ai inspiratie? :D

VaLeX 04-11-09 13:28

1 Attachment(s)
A venit iarna ! :D

SV25MBN 04-11-09 16:05

uuu ninge in nord. Abia astept sa mai merg si eu pe acasa.

GJ 64 GAB 04-11-09 18:53

Totuşi, hai să revenim la subiect!... :)

VaLeX 04-11-09 22:56

Subiectul e in lucru, poate se finalizeaza dupa iarna :) Pana atunci , pauza !

GJ 64 GAB 05-11-09 13:48

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2781039)
Esti cumva moderator si nu vad eu bine sau cum ?

L.E: eu nu vad "Moderators" la group membership...asta inseamna ca nu e... nu ? :)

Sper că te-au lămurit băieţii! :) Data viitoare nu te mai agita aşa. Şi nu cred că am deranjat pe cineva!...

ON: VaLeX ce zici?!... Cult Style! :twisted:

VaLeX 07-11-09 16:04

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2782273)
Sper că te-au lămurit băieţii! :) Data viitoare nu te mai agita aşa. Şi nu cred că am deranjat pe cineva!...

ON: VaLeX ce zici?!... Cult Style! :twisted:

Frumoase, insa m-am decis exact cam ce am de gand sa-i fac, lucrarile la spoilere au inceput, insa a venit iarna , cam devreme, si mi-a stricat planurile. Insa am notat pe foaie, ce trebuie facut schimbat , vopsit , indreptat , modelat etc.
Dupa iarna se va relua munca la masina, pana atunci stagnam.

Dr.Dre 12-11-09 05:51

salut valex,am vazut ca ai opel astra de ceva timp,vreau si eu sa imi iau unul din 1995 cu dotari cam ca ale tale si motor tot ca al tau,ecotec 1.6 16valve 101 cp.zimi si mie ce bube au motoarele astea si daca imi recomanzi motoru ecotec.am inteles de la cineva ca arunca ulei mult motorul si sunt cam buboase.zimi mai multe despre el si in general despre modelul astra de astra.merita sa imi iau?

h0rm0n 12-11-09 08:28

stiu ca intrebarea nu mi-e adresata mie !

arunca o privire AICI, sa vezi parerea mea despre X16XEL !

Vali, sper ca nu e o problema ca i-am raspuns eu...

Dr.Dre 12-11-09 08:39

cu cat mai multe pareri cu atat mai bine,ms hormon ptr raspuns,asa am auzit si eu ca papa ulei cam mult.asta nu ar fi o asa mare problema ca vorba ta bagi si benzina si ulei si in asa fel uleiul e tot timpul nou :D.dar motorul este bun adica inafara de ulei ce alte probleme ai sau ati mai avut pe parcurs cu el?si ce alte bube mai ai masinile astea?se merita ptr o masina de zi cu zi?cam cat va consuma?

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning