![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra - Cult Style [FUB]
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ma abonez si eu acum...citesc istoriora pierduta in seara asta si maine revin cu un post obiectiv.
Oricum asa pe fuga parerea mea referitoare la rezultatul final :) adica prezentul masiniii o stii :) FOARTE FOARTE TARE FRATE! Si FUB style ruleaza ;) ...revin |
Quote:
Quote:
|
Am revenit...dau si eu un joy ride pe un joy ride la schimb...te bagi? :)) (pe locu din dreapta...sa nu intelegi gresit :D)
|
Quote:
ps. Si unde-i povestea? ...reply-ul cel lung ma refer? :lol: n-ai inspiratie? :D |
1 Attachment(s)
A venit iarna ! :D
|
uuu ninge in nord. Abia astept sa mai merg si eu pe acasa.
|
Totuşi, hai să revenim la subiect!... :)
|
Subiectul e in lucru, poate se finalizeaza dupa iarna :) Pana atunci , pauza !
|
5 Attachment(s)
Quote:
ON: VaLeX ce zici?!... Cult Style! :twisted: |
Quote:
Dupa iarna se va relua munca la masina, pana atunci stagnam. |
salut valex,am vazut ca ai opel astra de ceva timp,vreau si eu sa imi iau unul din 1995 cu dotari cam ca ale tale si motor tot ca al tau,ecotec 1.6 16valve 101 cp.zimi si mie ce bube au motoarele astea si daca imi recomanzi motoru ecotec.am inteles de la cineva ca arunca ulei mult motorul si sunt cam buboase.zimi mai multe despre el si in general despre modelul astra de astra.merita sa imi iau?
|
stiu ca intrebarea nu mi-e adresata mie !
arunca o privire AICI, sa vezi parerea mea despre X16XEL ! Vali, sper ca nu e o problema ca i-am raspuns eu... |
cu cat mai multe pareri cu atat mai bine,ms hormon ptr raspuns,asa am auzit si eu ca papa ulei cam mult.asta nu ar fi o asa mare problema ca vorba ta bagi si benzina si ulei si in asa fel uleiul e tot timpul nou :D.dar motorul este bun adica inafara de ulei ce alte probleme ai sau ati mai avut pe parcurs cu el?si ce alte bube mai ai masinile astea?se merita ptr o masina de zi cu zi?cam cat va consuma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning