![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Quote:
|
Quote:
este una de la 0-305 km/h si inca una cu 4 trepte ;) merita vazute :shock: |
Din pacate eu nu pot sa si filmez.
|
Iti dau eu camera si imi dai tu masina :)))))))))))))
E simplu :))) |
Quote:
|
Quote:
=)) :D |
Quote:
|
Da am evitat filamarile.
Oricum nu va orientati dupa filmari pentru ca evit sa dau tot. Plec controlat mult mai jos. |
Ati vzt articolul din libertatea azi ??? Auzi "am batut tot ce se poate bate"....ce ipocrizie...
|
''la 380 era acul in scadere.'' probabil ca era acul de la teperatura tobei de esapament.nu vreau sa fiu taran dar e prea de tot.le infloresc astia de la libertatea de n-ai aer.
|
Hahahahah super tare articolul din Libertatea aruncati un ochii aici super tare
http://www.libertatea.ro/index.php?s...ategorie&cid=4 |
INCREDIBIL....imi cer scuze dar Libertatea a devenit un fel de revista SF....nu stiu cine si care-i treaba p-acolo,dar se vede ca stimatul redactor duce lipsa de alte materiale cu care sa se achite de numarul de caractere cu care-i dator pe coloana....oricum,fermecatoare povestiri,stie sa puna cuvinte-n gura personajelor...asaaa,pentru public...:))
Nu stiu CARE dintre cei prezenti era respectivul "om de presa" insa cred ca a ajuns in alta locatie sau avea ceva metalic infipt undeva cu ceva timp inainte de a observa ferarri ala si nush'ce lamborghini p-acolo.... MARE rusine...!..are mania suflatului in c_r si probabil seful lui i-a spus ca-l gadila...asa ca ales pe altcineva cu care sa-si exerseze pasiunea...:lol: |
e intradevar mizerabil articolul din ziar....intrebare: cat de prost sofer potzi sa fii sa ai 1000 de cai s ao furi de la unu de 700...cam greu de crezut...shi cu a 3 dak pleci de pe loc cred k tot il prinzi pe distantza pe care ''sau dat'' ei..ptr k pe 400 nu sau dat cu sigurantza..cum cu sigurantza nu cred k porsche'ul lui ono nu ia 380...e doar o parere mii de scuze dak supar pe cineva...personal cred k mai mult de 350-360 nu prinde
|
Quote:
|
Cel de 1000cp are in jur de 700 deoarece nu e gata si are soft de rodaj.
Pilotul nu e experimentat... Aia nu a fost o cursa ci o jjoaca. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:36. |
- Copyright 2026 4Tuning