![]() |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
"Tutunul dăunează grav sănătăţii implicit fotografiei:lol: mişto poze, baftă în continuare:wave:
|
te-ai jucat cu berea corona............nu-i frumos!!!!!!! dar hai...berea k berea ,dar cu tigarile si obiectivul ce-ai mai avut?
baga niste instantanee de pe strada...... |
Quote:
Quote:
Păi ...când o să pot ieşi din casă ( acuma stau la pat ) că mi-am făcut o operaţie la picior ...o să fac multe chestii că mi-a venit chefu de pozat şi altceva înafară de maşini ( bineînţeles că nu renunţ la poze cu ele ) :)) |
Quote:
|
Quote:
|
poi vezi k poti sa faci poze si din pozitia in care esti..... si inca unele foarte interesante.....:lol:
|
Quote:
Nu mă face să mă gândesc la prostii :))) |
Quote:
|
Am repus marea majoritate a posturilor de mai devreme. Intrebarea mea este: asa credeti voi ca ar trebui sa se desfasoarele lucrurile pe un topic de fotografie ?
Opportunity, trebuie sa intelegi ca in 99% din situatii conteaza CUM zici ceva mai mult decat CE zici. Reciteste-ti posturile si daca tu consideri ca tonul pe care ai vorbit si mai ales atitudinea sunt demne de un moderator ( indiferent de sectiunea de care apartine ) eu imi cer singur cartonas rosu. Degeaba. In caz contrar, iti iei tu pentru limbaj neadecvat. Deal ? Si ca sa o dam pe cealalta parte, cate poze ai facut tu de cand ti-ai luat aparat? Am vazut niste opere de arta de la tine si nu stiam noi? Odata cu DSLR se dobandeste si simt artistic ? Daca e asa, imi cumpar la loc aparatul, mai cumpar 2, 3 obiective si sunt zeu nu ? Tu trage cu el, scoate poze, aranjeaza-le, arata-le si dupa vino si comenteaza. Bune, rele, ea iese la poze. Impresii de profi toti avem. Mdb, iei foc aiurea si ti-am explicat deja asta. Indiferent de replica, de bine sau de rau, calmul e esential. Atat iti zic. Legat de fotografiile tale, ca de fapt despre asta ar trebui sa discutam, recunoaste ca ai unele deficiente si mai ales fixuri de-ale tale. Sfatul meu e sa NU iesi cand nu ai chef. Asta nu e motiv. Ca n-ai avut chef de poze. Stai linistita acasa si mai umbla la pozele pe care le-ai facut deja. Daca iesi la poze ca sa zici ca ai iesit la poze si ti-ai mai ocupat o seara, din nou, mai bine stai acasa. Google e prietenul tau. Daca stii sa il intrebi frumos, iti arata dragul de el o gramada de minunatii, de la chichite gen "luminozitate" si "setari" pana la chestii mai complexe. Ca daca dormi pe tine, comentarii o sa tot ai. Si nu toate vor fi de bine. Cozo, nu e nici locul si nici cazul de chestii de genul. Peace and prosperity :)) Mitza, pana la DEX, mai ai de citit Codul Bunelor Maniere. Eu iti propun ceva si mai atractiv: ce-ai zice daca decizia ta de a nu mai posta pe topicul Claudiei s-ar extine pe toata sectiunea foto ? Si sincer, la varsta ta, eu imi vedeam lungul nasului...tu ? |
Quote:
Nu zice nimeni sa nu pui 10000 de poze sau cate vrei tu... ideea e sa pui poze care sa arate cat mai bine... Eu as prefera doua poze dintr-o sedinta decat 10 pentru ca astfel imi dau seama unde gresesti foarte usor... daca tu prezinti doar ce ai mai bun lumea va considera ca esti buna... daca tu prezinti cam tot ce ai facut nu e la fel... Un sfat omului caruia i-ai facut sedinta ii dai toate pozele... de postat postezi ce iti place tie. PS: Apreciez ca te straduiesti foarte mult |
Quote:
Ştiu ...de acum încolo o să încerc să-mi dau silinţa mai mult :-) Mersi frumos Toader ;) Quote:
Hahaha zât ! :lol: Eşti rău :lol: |
2 Attachment(s)
Coming Soon...:arrow:
|
hihihihi :D
|
Quote:
|