![]() |
Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza
Quote:
Vezi ca esti acum in XCE care a fost LA FEL la inceput. |
Quote:
Injectii de astea poate primii oricine si pana una alta tu ce masina conduci? ;) Si xce si street vision sunt cluburi si eu le iubesc pe ambele ! |
Quote:
Si probabil de modificari ... Daca exista , poti sa dai replica . |
bine ma iubi
lasa ca ne vedem noi :lol: |
Gata ma.
Ajunge. (Pentru RVR) |
Quote:
Cat despre afirmare...prefer sa ne afirmam printe noi si prietenii nostrii (nu mai spun ca nu cred ca este vre-un club f vizibil in zilele astea). Ce facem noi e din placerea pt masini nu din placere pentru afirmare. Chiar nu inteleg ce tot intreaba si ce tot atatea discutii??? XCE este un club, Street Vision este alt club, fiecare cu membrii lor si cu ale lor. Tinta noastra nu este sa intrecem XCE ci sa ajungem acolo unde ne-am propus. Suntem deschisi la eventualele colaborari in vederea organizarii de evenimente. INFO: - Avem un nr de membrii - Suntem toti prieteni - Majoritatea isi modifica masinile - In curand vor iesi actele - Nu dusmanim pe nimeni - Participam la evenimente daca vom avea ocazia - Avem prieteni si in alte cluburi - Avem masini peste 100 de cai - Avem dacii - Avem masini de peste 200 de cai - Avem Matiz - Pregatim cateva surprize placute (sper apreciate) Sper sa se termine odata polemicile lansate fara rost. (inca sunt asociat in XCE si asa cum am mai spus este prima mea "dragoste" in ale cluburilor si asa va ramane pentru ca l-am facut cu drag) |
Quote:
nu vrei sa vezi niste stopuri de clio daca e vreme buna?? :-P sau sa vad eu niste faruri de ibiza...in oglinda....glumesc bineinteles ;) astept un PM daca vrei :rolleyes2 La prima legala bineinteles :lol: :lol: |
Quote:
Se trage masina aia de peste 200Cp ? Daca da , ce masina este ? |
Quote:
si da..vroiam sa avem stikere ;) Quote:
12. Kry - BMW 330 ci 39. Phantom - BMW 630 I 40. Emy -Mercedes CLK |
Quote:
Si Ilegalele nu sunt "evenimente" organizate ? :D Eu personal nu am vazut nici una dintre masinile enumerate de tine mai sus ( cu exceptia KRY care eu stiu ca este un BMW 330 negru dar de la SPEEDLINE - NAVODARI )la vreun eveniment organizat, fie el in cadru legal sau ilegal ... |
Quote:
INFO: 13Kry vbmenu_register("postmenu_1038935", true); https://forum.4tuning.ro/images/ranks/2.gif Stage 1 https://forum.4tuning.ro/image.php?u=...ine=1185926650 Join Date: Jul 2007 Oras: Constanta Age: 25 Posts: 19 My Photos: (0) Member of: [Street Vision] |
Quote:
|
Quote:
Nu e masina lu Ady din Navodari sau gresesc eu ? Quote:
Dar ce au ? Are you scared ??? :D :D :D |
ma dau si eu cu aia de 200 hp:D
|
Quote:
Eu ma dau si ei s-ar da , dar nu au avut cu :-P cine , ca nu s-a oferit nimeni asta am si spus mai sus. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning