![]() |
Re: KATANA TEAM
Quote:
ps. : bn inteleg ca va intalniti doar membrii clubului ...dar unde mai e prietenia aia de odinioara? e la fel... |
Quote:
Nu e o scuza destul buna ...dar cam asta e problema la mine ( stii despre ce vorbesc ). |
Quote:
|
De ce KATANA TEAM? Pentru ca asemenea Samurai-lor avem si noi un Cod Bushido - toti membrii Clubului trebuie sa dea dovada de - Bunavointa, - Curaj, - Onoare, - Loialitate, - Politete, - Sinceritate.
ce sa intamplat cu toate astea ? ps: chiar m-am bucurat cand am auzit ca lucrurile merg bine la piatra neamt da e vb aia nici o minune nu tine mai mult de 3 zile .... in cazul nostru o zi .... |
Quote:
Au ramas doar cuvinte , nu am vazut nimic in practica. Teorie stie toata lumea , practica ..mai putin . |
Vreau sa-i multumesc lui Robert (Ghici) pentru noua fata a site'ului. Mai trebuie umplute niste pagini, insa imi place "the new look". Inca odata , in numele clubului , multumim GHICI
|
gratar in masa - 13.11.2009 - mai multe detalii aici
|
A fost oke aseara , ne-am simtit bine, sper sa mai fie intalniri de genul ... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
las stef toate in viata vin si pleaca .... tu tre sa faci doar ce iti place .....
|
Vad ca nu am niciun chef de a sta sa le fac... nu am rabdare . Pozele o sa i le trimit lui Valex , poate reuseste sa scoata el ceva din ele.
|
Quote:
|
dak se poate le vreau si eu ....sa ma chinui si eu pe acolo sa fac ceva
ps:stef cand mai mergi acasa? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning