Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/75897-katana-team.html)

buddy_lexx 07-11-09 22:41

Re: KATANA TEAM

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2788617)
vestile bune continua sa vina .... sper sa ramana aceasi atmosfera in KATANA cat mai mult timp

NO COMMENT... deja azi am simtit iar gustul amar .

ps. : bn inteleg ca va intalniti doar membrii clubului ...dar unde mai e prietenia aia de odinioara? e la fel...

stefan_88 07-11-09 23:21

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2788734)

ps. : bn inteleg ca va intalniti doar membrii clubului ...dar unde mai e prietenia aia de odinioara? e la fel...

Eu imi cer scuze pentru ziua de azi ...dar am o perioada nasoala si nici eu nu mai stiu de mine ....
Nu e o scuza destul buna ...dar cam asta e problema la mine ( stii despre ce vorbesc ).

VaLeX 07-11-09 23:37

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2788734)

Am crezut ca lucrezi astazi ...

mad_runner 08-11-09 12:07

De ce KATANA TEAM? Pentru ca asemenea Samurai-lor avem si noi un Cod Bushido - toti membrii Clubului trebuie sa dea dovada de - Bunavointa, - Curaj, - Onoare, - Loialitate, - Politete, - Sinceritate.

ce sa intamplat cu toate astea ?

ps: chiar m-am bucurat cand am auzit ca lucrurile merg bine la piatra neamt da e vb aia nici o minune nu tine mai mult de 3 zile .... in cazul nostru o zi ....

VaLeX 08-11-09 14:07

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2789565)
De ce KATANA TEAM? Pentru ca asemenea Samurai-lor avem si noi un Cod Bushido - toti membrii Clubului trebuie sa dea dovada de - Bunavointa, - Curaj, - Onoare, - Loialitate, - Politete, - Sinceritate.

ce sa intamplat cu toate astea ?

ps: chiar m-am bucurat cand am auzit ca lucrurile merg bine la piatra neamt da e vb aia nici o minune nu tine mai mult de 3 zile .... in cazul nostru o zi ....

Au ramas doar cuvinte , nu am vazut nimic in practica. Teorie stie toata lumea , practica ..mai putin .

VaLeX 11-11-09 15:21

Vreau sa-i multumesc lui Robert (Ghici) pentru noua fata a site'ului. Mai trebuie umplute niste pagini, insa imi place "the new look". Inca odata , in numele clubului , multumim GHICI

cartman_nsl 13-11-09 04:42

gratar in masa - 13.11.2009 - mai multe detalii aici

VaLeX 14-11-09 11:39

A fost oke aseara , ne-am simtit bine, sper sa mai fie intalniri de genul ... :)

stefan_88 14-11-09 15:03

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2806407)
A fost oke aseara , ne-am simtit bine, sper sa mai fie intalniri de genul ... :)

Da.... luni cred ca ma voi apuca si de poze ...sa vad ce pot scoate din ele :twisted:...

VaLeX 14-11-09 15:10

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2806916)
Da.... luni cred ca ma voi apuca si de poze ...sa vad ce pot scoate din ele :twisted:...

Sa inteleg ca nu mai pleci la Bucuresti? :D

stefan_88 14-11-09 15:12

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2806928)
Sa inteleg ca nu mai pleci la Bucuresti? :D

De plecat tot plec ... duminica seara . Luni o sa am mai mult timp liber ...si poate ma detasez de toate problemele pe care le am ... ( stii tu ) si poate imi vine si cheful de a sta sa lucrez la poze.

mad_runner 15-11-09 21:02

las stef toate in viata vin si pleaca .... tu tre sa faci doar ce iti place .....

stefan_88 18-11-09 01:12

Vad ca nu am niciun chef de a sta sa le fac... nu am rabdare . Pozele o sa i le trimit lui Valex , poate reuseste sa scoata el ceva din ele.

VaLeX 18-11-09 09:56

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2817105)
Vad ca nu am niciun chef de a sta sa le fac... nu am rabdare . Pozele o sa i le trimit lui Valex , poate reuseste sa scoata el ceva din ele.

Cum vrei Stefane , cand mai esti pe mess , da-mi un buzz ceva ... :)

mad_runner 19-11-09 11:37

dak se poate le vreau si eu ....sa ma chinui si eu pe acolo sa fac ceva

ps:stef cand mai mergi acasa?

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning