![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
nu, nu e ca a ta... nu ca sa ma laud... dar a mea e un picutz mai mare (si ca sa dau dovada de snobism) e si mai scump :P
|
6 Attachment(s)
Am revenit cu un update... Saptamana viitoare am sa montez pe masina anvelopele de iarna, deci no more fun... pentru ca nu vreau sa le uzez prematur si pe astea.
In legatura cu sistemul audio... mai trebuie sa achizitionez 2 componente, unul din care e pe drum adica incinta, si o baterie deepcycle, GZBP 12.2500 In rest, am cumparat totul... abia astept sa le pun pe masina sa vad cum suna. Momentan pun poze cu cele cumparate..... Probabil ca sistemul audio(partea de portbagaj) am sa o fac pana la sfarsitul anului, si cam atat in domeniul acesta.. pe anul acesta... Anul viitor am in plan urmatoarele: - sistem audio in masina, usi, boxe, amplifuri - pachet Mtech2 - suspensie reglabila - bandouri interioare, ori imitatie aluminiu, ori mahonul inchis. - Car detaiing, interior + exterior. Vreau pe aceasta cale, sa va urez tuturor sarbatori fericite, distractie placuta... si un an nou cat mai fericit. |
Quote:
foarte tare muzica,abea astept sa vad cum se aude.. daca e sa ne intalnim sa iti arat masina zilele astea,la phenicia cand ai drum pe akolo,ca eu nu pot sa merg cu ea ca am nr expirate..abea pe 6 o sa am nr mele.. |
hmmmm...pare promitator :X :D cum o suna DD acela:X
|
GZ-ul il iei ca pe a 2-a baterie?
|
Momentan iau gz-ul ca baterie principala... ulterior o sa mai iau inca un gz... la fel, ca baterie suplimentara...
|
De ce nu iei 12.3500? Pentru 1 milion nu se renteaza aia mica.
|
In primu rand.. diferenta e in jur de 250ron.. una e 880 alta e 1150... in fine... problema e alta...
Aia e de 90ah, curnet continuu, si tinand cont ca va fi baterie principala... multi mi-au zis.. ca nu e bine sa ai baterie mai mare decat cea de fabrica (ca Ah)... si ca atare, cea de fabrica la mine e de 70.. o sa iau tot de 70.... nu am chef sa am vreo problema... etc etc.... in fond... poate sa nu fie nici o problema. dar asa sunt eu mai safe. |
12.3500 1.079,90 lei; 12.2500 889,90 lei , ( pe b.e-l.o.u.d. ) crede-ma ca o sa ai nevoie de tot curentul din lume pentru difuzorul ala si statie. Vorbeste si cu userul IM ( importator GZ ) poate primesti un pret mai bun si te lamureste care-i faza si cu amperii.
|
Oricum momentan nu se mai gaseste nici o baterie, in romania. Tot ce e pe stoc ori e prea mic, ori e prea mare... (ca dimensiuni).... GZ-urile nu sunt pe stoc. Plus ca incinta intarzie, din cauza unei fabrici de lemn, care de 2 sapt ori nu lucreaza ori nu are mdf....
|
am auzit ca te invarteai azi prin politehnica :lol:
|
Quote:
|
Nu recunosc nimic..... nush.. o fi fost vreun idiot, cu e46 negru... RRM la numar... dar nush....
:P am lasat vreo 2 mm de gume pe sosea :P lasa ca mai prind eu ninsoare. Cand am plecat din poli, mi-a facut cineva cu mana... dar nu l-am recunoscut... ai fost tu cumva roby? |
cat de nasol sa faci prostii in locuri populate.doamne cat ma bucur ca nu te-am ascultat :lol::lol::lol:
|
Eh, am prins si eu momentu, cand era mai liniste, copii la ore chestii, zapada pe jos, etc etc...
Oricum for the time being nu prea o sa ma mai joc, motivul ill mentionez mai jos Anyway, mi-am luat in sfarsit o baterie, un Powercell 950, care este jumate starter si jumate deepcycle, are 88Ah, si 950in scurt... Sper sa imi ajunga... Facut ieri schimbu de ulei, filtre, chestii, si am constatat cu stupoare, ca flansha de la cardan era praf, si cele 4 bucsi (2 mari si 2 mici) care tin diferentialul, erau PRAF... (thanks to drifting).... ca atare, mai am cateceva de schimbat la ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning