Re: Golf 1 - O cotoarba la dopat
Quote:
Originally Posted by scorpio GL
(Post 2758920)
salut, sunt baiatul cu golful, felicitari pentru masina, te respect pentru ca muncesti la ea la fel cum muncesc si eu si prietenii mei.Daca te uiti atent eu am fost mai varza decat tine cu timpul de reactie, si am avut mari probleme cu asfaltul.La toate cursele, inclusiv cu tine am plecat numai cu treapta a doua pentru ca am mers ca boul cu talon de 40 pe roti de 14 inch.Bafta cu aia mica ca are potential si poate ne vedem la editiile urmatoare.
|
am vazut pe film ca am plecat in fata ta ..ca timp de reactie..si am vazut si rotile tale ...chiar discutam cu niste prieteni..de "cum pleaca cu rotile alea ?"
aia a fost prima cursa si nu stiam cat de aderent e ..si evident mi-a dat in nas la plecare..apoi..nu am reusit sa fac boost (decat 0,3-06...in loc de 0.6-1 bar)si rezultatul a fost clar ...2 tramvaie..si un pic.
tare curios sunt cum stam daca reusesc sa rezolv alimentarea cu benzina si pot pleca si eu cu boost mare .fara frica de "rateuri" in treapta 1
apropo masina ta arata belea rau..si fuge belea rau sa o stapanesti sanatos fara incidente..keep up the good work
|