![]() |
nova supernova
Quote:
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...bv-88-dur.html https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...gt-brasov.html |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
4 Attachment(s)
Cateva poze la recomandarea unora dintre voi cu tigaia mea:
|
Ti-am mai zis dupa ce urla. SUSPENSIEEEEE :D
|
Suspensia vine da in 2011. Pana atunci sta bine cocotzata!
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca zici de sensul de pe Calea Bucuresti spre Predeal e singurul 'incident' de care am avut parte, imi cer scuze daca nu ti-am acordat prioritate, a fost neintentionat.
Pedala nu putea fi la maxim, te asigur !!! desi e drept ca ma grabeam ; scuze inca o data |
7 Attachment(s)
Salutare tuturor.
Sunt nascut in brasov dar nu am avut curaj sa ma bag si eu aici.. Dar... imi i-au inima-n dinti si incep: Fiat Bravo 1.2 16v din 2001, 156.000 km, spoiler fata aftermarket, filtru sport, finale Supersprint si cam atat. Planuri de viitor (dupa iesirea din criza): refacut motor, vopsire, genti... |
Intrebarea e daca o sa mai iesim din criza :))
|
stii vorba aia "speranta moare ultima". Dar mai e si replica la ea "vezi lumina din tunel.....k*t e doar un simplu bec"
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
salutare
sunt nou la sectiunea masini..pana acu am activat la freehand si machete in fine am facut si eu 18 ani si miam luat masina e un mercedes benz w202 c180 din 94 pe care am dat 2000 euro si am mai bagat vreo 500 euro in piese aftermarket ( bara stabilizatoare bucsi rulmenti spate capete de bara si frane ) modificari nu are inafara de jante borbet pe 16 cu buza sistem audio si o grila neagra pe care o montez maine sper sa va placa mai multe chestii gasiti pe linku sin semnatura ps unii dintre voi sar putea sa ma cunoasca de la pista din ghimbav :D |
O suspensie sport cat mai joasa, semnale albe si arata demential animalu.
Stopurile cred ca ar fi mers mai degraba rosu complet. |
suspensie sport urmeaza
oricum cele de pe spate leam schimbat ca ziceai ca esti in barca:))) in primavara va "suferi" o vopsea si ceva buze gen amg:D si semnale albe o sa caut..dar pentru inceput caut la dezmembrari(sa iau de pe un w202 facelift ca alea le are albe) si despre stopuri...leam vopsit pt ca erau deja vopsite cu albastruu:))) si arata ca dracu..si decat unele noi mai bine 30 de lei pe un tub cu vopsea:D |
9 Attachment(s)
cand calci frana unde se aprind becurile din stopuri? pe partea neagra sau pe cea rosie?
vin si eu cu masinuta mea, ca pana acum nu am prezentat-o. astazi a fost o sedinta foto pentru ca maine trec la gumele de iarna cu jante de tabla... totodata, astazi am efectuat o verificare a masinii (motor + ridicat pe brat hidraulic si verificat pe dedesubt). modificari sunt prea multe ca sa ma apuc acum sa le enumar. cert e ca de 2 ani de cand e a papat ceva bani din cauza ca tot timpul gaseam cate ceva ce vroiam sa pun pe ea sau sa schimb. masina nu a fost lovita pana in prezent, sper ca nici pe viitor sa nu se intample nimic. la capitolul consum... in oras 7% si exterior ~5.8%, dar asta la mers 'babeste' (adica la consum), dar cum eu sunt cu 'forja' in oras se invarte pe la 7.5-8% iar in exterior maixm 6.5 (cu 200 kg in portbagaj), dar si aici depinde ce fel de 'forja' :D |
All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2025 4Tuning