![]() |
Re: My KYS !!
:) oricum eu am repozitionat proiectoarele si imi cere bara automat alte proiectoare, cele de fabrica imi bat in radiator si imi spun ca vor unele mai slim :) apropos uite o chestie care o sa o incerc si eu, te-ai gandit sa scoti bandourile si sa le acoperi cu fibra? ma refer sa faci usa dreapta fara bandouri si santuri :)
|
da..m-am gandit la multe, inclusiv la asta , dar tre sa ma gandesc la costuri suplimentare ptr revopsirea integrala a usilor..sa vad c modalitate voi gasi ;)
- m-am mai gandit la manere astupate, dar o sa am probleme la iarna.... Ps. Mersi tweety . si cand te gandesti ca e nespalata de 3 saptamani....Dar maine seara va face baita si va iesi la plimbare :) Mersi Dog :) incerc si eu sa fac ce pot.... |
Quote:
|
Quote:
Cel putin in poze ca live nu am vazut-o, masina arata foarte bine din orice unghi. Poate doar stickul ala cu logan club incepe sa fie in plus la aspectul actual al masinii. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
intr-adevar , nici in realitate nu se mai vede diferenta atat de mult . sunt mai fixist asa...in general si nu-mi place cand iese aiurea:). De ex, nu-s multumit de cum au iesit barile ( care ptr unii..sunt ok ). Imediat dupa concediu , le bag la revopsit la un nene mai meserias !
|
Quote:
|
nu au luciul ala...perfect , si-n plus am mici zgarieturi la bara fata care n-au fost acoperite inainte. A dat cu vopsea peste ele, fara sa le finiseze ! ( cu toate ca i-am zis de ele..)
Nici in realitate nu se prea vad, dar eu care le stiu imi stau pe creier ! |
eu zic sa astupi doar pe spate manerele :)
pregates ceva frumos la a mea in partea de la stergatoare :) ma enerveaza tabla aia si urechile alea de pe margine :) spor in continuare KYS-ule |
Quote:
|
Da şi devii obsedat,te roade ceva la ea şi dacă o laşi aşa parcă îţi vine să te laşi de ea...ştiu că am prieteni care au păţit-o !
|
Da,esti genul de om perfectionist.
masina a iesit foarte ok.felicitari ! |
sal!! imi poti spune si mie daca te rog cine ti-a facut grila fata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning