![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
de ce ti e rusine cu broscutza ta...e foarte tare...dar stii k s ar putea sa traiasca mai mult ca tine nu?:lol:
si eu as vrea o iguana...dar sunt destul de pretentioase...au nevoie de iarba si mult soare...si cum la noi e si iarna...e cam aiurea...poate daca as fii locuit in florida...:rolleyes2 |
Quote:
sa stii ca ma relaxeaza cand ma uit la acvariu , am mai avut unul cu pesti dar am facut asm si a trebuit sa ii dau are deja 14 ani si are vlaga nu gluma |
sa ti traiasca...
daca te ajuta, sa stii k eu am avut pana acum 2 hamsteri si un purcelush de guineea(sunt usor de ingrijit avand in vedere ca stau la bloc)...purcelushul l am avut 5 ani...dar din pacate a murit toamna trecuta, sunt destul de sensibili la raceli...am pus si poze cu el mai in spate...asa ca sa nu ti fie rusine cu animalutzele tale...orice ar fii...daca le iubesti si le ingrijesti cu drag e totul ok...;) |
2 Attachment(s)
cum va ziceam si mai demult ... eu am o matza ...
acuma apar si pozele cu ea |
1 Attachment(s)
ea.. a fost Sara... dar... cum unii oamenii sunt mai animale decat cele din salbaticie, destinul fiindu'i hotarat din nastere ca era ceacara,., da... pentru doi ochi perfect sanatosi de culori diferite, a fost batuta si chinuita si la 11 luni s-a stins din viata dupa un chin nespus...
sa mai fim oameni? eu am spus aici povestea ei scurta deoarece a poposit la mine o perioada, dupa ce a fost salvata din chinul ala (s-a nascut intr-o canisa si tot acolo a "crescut"...) in vizita, apoi la un suflet care a incercat sa faca tot posibilul sa o mai tina in viata... dar... nu s-a mai putut... inca sunt marcata, povestea este f recenta... :( |
Quote:
|
Frumoasa broscuta ... vreau si eu :P
|
Acu 1 an am vrut sa`mi iau si eu o testoasa dar nu am gasit .. oricum e super marpha .. si cat mai multzi anishori ;))
|
Quote:
sa ti traiasca si tie si sa aibe cat mai multi cai (cai a se citi ani) @wlady,Aaronnel^ ms ,ms |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am si eu un catel Husky original din pariniti campioni (trebuia sa ma laud si eu nu:) ) si o cetelusa Malamut. Sunt si ceva poze cu puii celor doi catei
|
Quote:
Sa-i stapanesti sanatos.. ai niste catei super |
Mersi mult. Puii i-am dat ca facuse 7 si deja era prea mare aglomeratia in casa:)
|
8 Attachment(s)
Salut :!: Micutul AM Staff KID 6ani 30 kg
si Barsch Americani intr-un acvariu de 200 l |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning