![]() |
Re: kitch tuning din bacau
gata sefu,am inteles.:)
asa se intampla cand esti "indragostit " mai mult de masina decat de pretena!!!:) |
ce sa faci daca dragostea-i mare :D
|
1 Attachment(s)
Stiu ca a fost dacia asta aici dar cineva spunea ca nu a vazuta in bacau uite aici e din tg ocna:lol:
|
"e super tare" :)) pacat ca e alba :D
|
Am auzit si eu de ea.. :) SUPER TARE..
|
pai am postat yo pozele sapt trecuta :D
|
e jalnic intretinuta masina...
putea macar s-o ingrijeasca putin, poate nu mai arata asa hidos... |
oricum si masina e destul de veche, e facuta inainte de 1989 sa arate asa
|
omg ce masina... dricul lui ghitza muresan...
|
1 Attachment(s)
dacia facuta in colaborare cu bmw motorsport si nike
|
da mah ce n-ai mai vazut dacia M1310 ???
|
Io am vazut are un motor v8 de 4.5l si nos la evacuare ... e super .. atinge suta in picaj in 3.4sec .. va vine sa credeti? M power
|
da mai si are undeva la vreo 400 si ceva de cai. oacat k se desmembreaza la viteze de peste 150 dar nu-i nimic mergi pe sasiu ;)
|
7 Attachment(s)
aici e un minunat renault type r gtr 1310 :evil:, cu lumini de semnalizare pe capota, pe spoiler si pe pleoapa aia de pe luneta, ca luminile de gabarit de pe camioane, cu lumini albastre la spalatoarele de parbriz desigur, si cu pete din alea negre lipite pe aripi, sa nu se vada rugina, nu mai pomenesc de banda nikelata pusa cred pana si pe planetare :twisted:
si, desigur, finalul apoteotic: coada de rechin pe cupola si sigla nike pe luneta frateee, ca sa fie tigania completa :lol::lol::lol: in ultima poza, e alta tiganeala, sora cu celalalta, doar ca e o aicad(dupa cum scrie pe luneta):twisted: marca renault tip renault , cu capace rosii si cutie de conserve ca ornament final la evacuare maaare ti-e gradina doamneee |
HA HA HA super tare "tuning-ul" :D:D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:48. |
- Copyright 2026 4Tuning