Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

cruizer11 02-01-11 22:02

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3948125)
Să vă pun la un joc de logică, care găseşte diferenţele īntre cele 2 poze la portiera stāngă ? Sunt 2 !

Alta chestie nu stiu daca mai observa cineva dar vopseaua nu este sarita/zgariata practic este rupta usa si capota.Pe langa asta doar cateva piese sunt afectate restul sunt neatinse deci practic cred ca a desfacut piesele respective si le-a rupt nu prea vad cum.

steaua23 02-01-11 22:31

Unele machete au o boala iar piesele se sfarama pur si simplu dupa o vreme. Exista poze asemanatoare si cu E46 pe rosu
Cel mai probabil usa ce pare intacta in primele poze s-a rupt in momentul cand cineva a incercat sa o deschida. A crapat pur si simplu ...

model collector 02-01-11 23:07

Cred ca aici este cel mai potrivit loc pentru a cere niste explicatii despre ceea ce s-a intamplat astazi pe forumul de prezentari.

Dupa ce am fost jignit de unul dintre membrii acestei sectiuni, bineinteles ca mesajele dispar si asa cum deja m-am obisnuit de cativa ani de cand sunt membru aici, justificarea moderatorilor lipseste cu desavarsire. Nu mi se pare normal ca cineva, oricine ar fi el sa fie jignit aici, iar moderatorii sa se multumeasca doar cu curatarea posturilor cu pricina, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Mai mult dispar si postari ale altui membru care sustine ca ceea ce am afirmat eu este adevarat, desi nu vorbeam in necunostinta de cauza. Asadar Mihai90, poate sa puna in continuare poze cu machete care nu sunt ale lui, poate sa isi dea cu presupusul asupra originii etnice a oricui, poate face aluzii la familia oricui fara niciun fel de probleme. Moderatorii vor sterge doar, nu vor aplica nici o sanctiune, asa cum mie unuia mi-ati dovedit pana acum. Repet asa ceva nu este tolerabil, indiferent ca este cazul meu sau al oricui altcineva.

Astept raspunsul celui care a facut " curat" si sper sa nu dispara si aici ce am scris.

steaua23 02-01-11 23:22

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3948313)
Cred ca aici este cel mai potrivit loc pentru a cere niste explicatii despre ceea ce s-a intamplat astazi pe forumul de prezentari.

Dupa ce am fost jignit de unul dintre membrii acestei sectiuni, bineinteles ca mesajele dispar si asa cum deja m-am obisnuit de cativa ani de cand sunt membru aici, justificarea moderatorilor lipseste cu desavarsire. Nu mi se pare normal ca cineva, oricine ar fi el sa fie jignit aici, iar moderatorii sa se multumeasca doar cu curatarea posturilor cu pricina, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Mai mult dispar si postari ale altui membru care sustine ca ceea ce am afirmat eu este adevarat, desi nu vorbeam in necunostinta de cauza. Asadar Mihai90, poate sa puna in continuare poze cu machete care nu sunt ale lui, poate sa isi dea cu presupusul asupra originii etnice a oricui, poate face aluzii la familia oricui fara niciun fel de probleme. Moderatorii vor sterge doar, nu vor aplica nici o sanctiune, asa cum mie unuia mi-ati dovedit pana acum. Repet asa ceva nu este tolerabil, indiferent ca este cazul meu sau al oricui altcineva.

Astept raspunsul celui care a facut " curat" si sper sa nu dispara si aici ce am scris.

Ca o mica completare as putea spune ca poate sa si vand in continuare linistit dupa ce a dat cateva "tepe" ...

Cozmescu-Alin 03-01-11 00:13

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3948313)

In primu rand vreau sa iti spun ca am sters toate posturile deoarece nu pot lasa asa mizerii pe forum! In al doilea rand vreau sa iti spun ca, colegul meu Radu(bmwh548) i-a dat warn! Noi suntem mai multi care moderam si ne completam unul pe altul! Puteti sa va continuati cearta in privat cat doriti, insa nu pe public. Userul a primit sanctiune, iar topicul este acum curat!

bmwh548 03-01-11 00:45

Warn (fara puncte) a primit model collector, nu trebuia sa se lase antrenat in conversatie. Era suficient sa dea report si unul din moderatorii sectiunii ar fi verificat topicul luand masurile de rigoare.
Mihai90 a primit infraction. Daca se repeta probabil va fi banat.

Edit: intotdeauna postarile jignitoare vor fi sterse.

schumimodells 17-01-11 21:56

3 Attachment(s)
Ce ziceti la asta?:D

DrifterGT 17-01-11 22:01

Aş vrea şi eu dimineaţă cānd mă trezesc să īmi găsesc toate machetele la fel :cry:.

2010 17-01-11 22:10

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3995788)
Ce ziceti la asta?:D

O idee foarte tare:!:

Dark Side 17-01-11 22:14

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3995808)
Aş vrea şi eu dimineaţă cānd mă trezesc să īmi găsesc toate machetele la fel :cry:.

Ce vrei sa zici ?

cruizer11 17-01-11 22:15

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3995879)
Ce vrei sa zici ?

Toate machetele lui sa se transforme peste noapte la scara 1/1....sincer si eu as vrea asta la mine:lol:

DTH 17-01-11 22:16

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3995886)
Toate machetele lui sa se transforme peste noapte la scara 1/1....sincer si eu as vrea asta la mine:lol:

Cine nu ar vrea ? :lol:

Dark Side 17-01-11 22:17

Da unde loc de parcare ??? ca daca se fac toate mari deodata fac praf casa/blocu :))) :lol:

cruizer11 17-01-11 22:19

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3995896)
Da unde loc de parcare ??? ca daca se fac toate mari deodata fac praf casa/blocu :))) :lol:

A nui problema numai de s-ar intampla le duc pe toate la taranoaia pe camp:lol::lol::lol:

DTH 17-01-11 22:24

4/5 mi-ar intra īn curte :lol: care ştie o poţiune magică ...mă duc să pun cāteva machete să văd dacă cresc :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning