![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
|
Unele machete au o boala iar piesele se sfarama pur si simplu dupa o vreme. Exista poze asemanatoare si cu E46 pe rosu
Cel mai probabil usa ce pare intacta in primele poze s-a rupt in momentul cand cineva a incercat sa o deschida. A crapat pur si simplu ... |
Cred ca aici este cel mai potrivit loc pentru a cere niste explicatii despre ceea ce s-a intamplat astazi pe forumul de prezentari.
Dupa ce am fost jignit de unul dintre membrii acestei sectiuni, bineinteles ca mesajele dispar si asa cum deja m-am obisnuit de cativa ani de cand sunt membru aici, justificarea moderatorilor lipseste cu desavarsire. Nu mi se pare normal ca cineva, oricine ar fi el sa fie jignit aici, iar moderatorii sa se multumeasca doar cu curatarea posturilor cu pricina, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Mai mult dispar si postari ale altui membru care sustine ca ceea ce am afirmat eu este adevarat, desi nu vorbeam in necunostinta de cauza. Asadar Mihai90, poate sa puna in continuare poze cu machete care nu sunt ale lui, poate sa isi dea cu presupusul asupra originii etnice a oricui, poate face aluzii la familia oricui fara niciun fel de probleme. Moderatorii vor sterge doar, nu vor aplica nici o sanctiune, asa cum mie unuia mi-ati dovedit pana acum. Repet asa ceva nu este tolerabil, indiferent ca este cazul meu sau al oricui altcineva. Astept raspunsul celui care a facut " curat" si sper sa nu dispara si aici ce am scris. |
Quote:
|
Quote:
|
Warn (fara puncte) a primit model collector, nu trebuia sa se lase antrenat in conversatie. Era suficient sa dea report si unul din moderatorii sectiunii ar fi verificat topicul luand masurile de rigoare.
Mihai90 a primit infraction. Daca se repeta probabil va fi banat. Edit: intotdeauna postarile jignitoare vor fi sterse. |
3 Attachment(s)
Ce ziceti la asta?:D
|
Aş vrea şi eu dimineaţă cānd mă trezesc să īmi găsesc toate machetele la fel :cry:.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da unde loc de parcare ??? ca daca se fac toate mari deodata fac praf casa/blocu :))) :lol:
|
Quote:
|
4/5 mi-ar intra īn curte :lol: care ştie o poţiune magică ...mă duc să pun cāteva machete să văd dacă cresc :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning