![]() |
Re: Femeia ...
Quote:
Bueeeeyy,lasati fata in pace ma !! Ati sarit ca,cainii aia in lant :lol: |
Quote:
vedeti ca s-au bagat poze noi cu fete intrati sa va luati materialul ;) |
Quote:
fuga fuga !! :lol: :lol: :lol: :lol: |
orlando nu mai pune pariu ca pierzi:))
|
ia uite ba....voi de mine vorbeati aici? :)) baieti...recunosc ca nu pot tine pasu cu voi..
bluey ...stai linistit....ca nici nu te lasam sa ma pupi....:D orlando...nici tu nu ma cunosti, d'aia ma pupi in gluma, nu? :)) |
Quote:
te pupam in gluma ca mi-am adus aminte in ce conjunctura te-am cunoscut :lol: very psycho treaba :lol: oricum tu sa nu te lasi pupata de toti doar de cei care merita :lol: |
Quote:
(:P|d:) =)) |
Quote:
ADEVARAT !! :lol: :lol: :lol: :lol: |
:rolleyes2 :grandpa: :lalala: :grandmar: :confused: :confused: :confused:
|
Quote:
Si care e problema cu lingaii??? Atata timp cat isi tin limba in gura pana in pat sunt total de acord (dar sa fie in pat cu o femeie ) :lol: |
eu cred ca m-am exprimat pe cat de bine se putea ...
total de acord cu ce ai zis tu .. ;) p.s: eu am zis asa " asa frate, fi rau " atat , asta era mesajul ptr tine ,cat imi plac lingaii , adica.. dupa virgula .. e .. asa .. in general , serios, n-are leg.cu tine , chill : / k? |
Quote:
|
Sunt femeile pe cale de disparitie ma ??:shock:
Ca vad ca nu mai zice unu o vorba.... |
femeia ... gasesti minore d'astea la 13 ani cu un corp de iti pica fata ... femeie ZIS :D
mare dezamagire cand aflii varsta ei reala ... si tu iti faceai un plan ... domne ... poate poate ... sunt trecut prin ea de vineri ... m-am uitat la ea...m-am bagat in taclale cu ea...pana m-a intrebat ce varsta am ... i-am raspuns prin intrebarea celebra : "da' tu?" ... la care ea mi-a raspuns clar si raspicat ... 13 !!!! am ramas mut...nah...ca sa ma asigur am intrebat cativa tovarasi care o cunosteau si mi-au confirmat... zic eu ca imi sta bine in libertate...=)) |
Te mai uiti , eu am patzit asa ceva acu 1 luna numa ca tipa avea 1.80 m inaltime si era super buna dar problema a mai mare a fost varsta, are 16 ani(nu am crezut-o decat dupa ce am vazut buletinu ) :(( vb ta , imi sta bine in libertate :)) :)) :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning