![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
|
Quote:
|
naspa, bine ca numai putin.
|
Aseara veneam acasa din oras pe Victoriei. Deci nu glumesc, n-au aruncat nimic pe jos. Bucati mari de drum era sticla la propriu. Nu asa doar ici colo, zici ca eram pe un lac ingetzat. Urat de tot.
Inainte de peco Aral era o masina mica cu fundu in shant si cu fata in sus. Un tir se chinuia sa o traga afara. |
Botdriver si Vlad : Intradevar, si mie mi`a fugit fundu pe Eminescu fara sa vreau , dar circulam cu 40 si`am reusit sa o opresc. Un portbagaj nu cred ca se sparge asa la un impact cu o vitezas sub 50. Tinand cont ca a pierdut viteza in timpul derapajului ... calculeaza viteza cu care circula inainte sa faca tot felu de "manevre".
Da, se poate intampla oricum, da cand se intampla din greseala, spargi o bara, o usa .... da nu`i faci o gaura pe mijloc.... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=V0CwiGrpgNo |
Quote:
|
ca sa indoi asa o masina (inclusiv puntea - vezi cum stau rotile) trebe viteza...
dar nu s-a gindit nimeni ca poate nu i-au prins frinele stilpului si a intrat in bietul logan? |
4 Attachment(s)
cateva poze facute de mine, la accidente din ultimele 72 ore,
|
Pozele sunt facute de tine sau accidentele? ;)
|
:)))) Ti'ai pus emblema de Evo pe bord la mercedes si ai crezut ca esti in masina ta? altfel nu'mi explic ...good driver :)
|
Quote:
|
Quote:
|
vazut azi una bucata masina autohtona (solenza), "remodelata" frumos, iesita la o plimbare insotita de platforma.
|
2 Attachment(s)
ieri seara accident langa muzeul satului...... a rupt poarta de la cimitir, gardu si ceva morminte
****** |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning