![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
Mate, frumoasa masinutza.....ce mai vrei sa-i schimbi, este frumoasa asa.:-) De aratat arata bine, dar de tras.....cum trage?
|
pai o revopsesc momentan toatal , de tras trage bine , insa io nu am ambreaj sport, al meu e pe duca de la drifturi dar sunt multumit, oricum cand termin dak mai e vreme frumoasa poate ne dam asa for fun sa vedem ce si cum
|
Quote:
|
caut cauciucuri pe 15 de preferat tocite :D astept oferte ( sa fie maxim talon 60 ) nu ma intereseaza latimea :D cine ma poate ajuta pls PM me
|
McMate felicitari pt munca depusa, rezultatele sunt pe masura ai o masina extraordinara. spor la modificari pe viitor;):D
|
FELICITARI COANE!!! FELICITARI PENTRU CUPA!!!! Sa vii cu ea vinerea urmatoare!!!! BV BV BV SI BV NSL!!!
|
felicitari pt cupa:)...app ce a patit matza de avea capota indoita si parbrizul crapat?
|
+ Un far ciupit... :)
Hai multa bafta de-acum inainte si felicitari pentru cupa! PS: Ce-a avut azi? Ambreiajul? |
felicitari pt cupa ;)..... sa speram k vor mai veni cupe ...:)....
F E L I C I T A R I !!!!!! :d |
felicitari pt cupa si "Doamne Ajuta"
|
10 Attachment(s)
Tin sa te felicit si eu ca toata lumea de aici pentru cupa castigata !! bafta in continuare si la mai multe cupe :D !! Cateva poze de la mine daca nu te superi
|
Va multumesc tuturor pt urari.
Ca sa incerc sa raspund tuturor: acum vre-o luna de zile mi sa deschis capota in mers si sa spart parbrizul si s-a indoit capota, farul e asa de la evenimentul de la buzau.Azi intra masina la vopsit total s schimbat tot ce e de schimbat, dupa care se va vinde. |
Ramai tot la BMW? Felicitari pentru show-l facut si pentru cupa!
|
nu, trecem la japoneze :D voi face o masina special pt a ma da cu ea !
p.s. cine are filme cu mine pls sa le puna aici |
Bravo Mate, vad ca esti bagat puternic pe drift :) Te-au innebunit alde Florin, Sorin si KNSu, ah? Hai multa bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning