Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

dany_let 10-01-12 13:28

Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo

5 Attachment(s)
poze...

b0gdy 10-01-12 16:00

:censored:frumos e putin spus:love:

EUGEN_ZIM 11-01-12 08:47

Iaca intrai si eu sa vad ce mai face Opelul meu favorit :)
Domnule trebuie sa intelegem ca unele masini sunt dezavantajate in poze daca li se ajusteaza prea mult culorile....in cazul tau, conditia e musai sa nu faci asta... ca tot vorbim de conditia asta, trebuie sa ai o masina perfecta(ori cel putin)...ei bine tu ai, iar parerea mea este ca merita sa-i faci numai poze naturale si foarte putin prelucrate intensitatile culorilor mediului si nicidecum al masinii.
Dupa cum am spus, unii isi permit sa faca asta pentru ca ii ajuta masina. :)
E doar o parere :)
Hai ....da fetii atentia cuvenita :)

Esperache 11-01-12 09:21

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4818382)
poze...

Bro, sunteti niste artisti: si tu, si masina si fotografu' ! :bunch:

VaLeX 11-01-12 09:51

Nu cred ca sunt cuvinte de lauda cum se prezinta masinuta asta .. :)
Noi spunem ca e perfecta, proprietarul cred ca stie ca mai are de facut/retusat etc. Nu ne pasa , e superba asa cum e :)

dany_let 11-01-12 13:04

Quote:

Originally Posted by EUGEN_ZIM (Post 4819951)
Iaca intrai si eu sa vad ce mai face Opelul meu favorit :)
Domnule trebuie sa intelegem ca unele masini sunt dezavantajate in poze daca li se ajusteaza prea mult culorile....in cazul tau, conditia e musai sa nu faci asta... ca tot vorbim de conditia asta, trebuie sa ai o masina perfecta(ori cel putin)...ei bine tu ai, iar parerea mea este ca merita sa-i faci numai poze naturale si foarte putin prelucrate intensitatile culorilor mediului si nicidecum al masinii.
Dupa cum am spus, unii isi permit sa faca asta pentru ca ii ajuta masina. :)
E doar o parere :)
Hai ....da fetii atentia cuvenita :)

:))) da ..nu e vorba de prelucrat...mi am luat iphone si m am jucat si cu aplicatiile prin el...inceteaza cu laduaroseniile astea :oops::oops:

ps. intra pe Facebook ...pe o pagina numita Streetmaniacs....se numeste un album cu poze acolo Made in Romania...masini din tara noastra cu care ne mandrim...vezi ca am o surpriza ptr tine acolo ;)

ps2. ptr restu ce au adus cuvinte de lauda aici ...masina asta mai merge pe strada doar datorita voua...ca la cate probleme am avut cu ea pana acum daca nu erati voi sigur nu mai exista.

ps3 . multumesc ptr cuvintele frumoase.

GJ 64 GAB 11-01-12 16:44

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4820388)
:ps2. ptr restu ce au adus cuvinte de lauda aici ...masina asta mai merge pe strada doar datorita voua...ca la cate probleme am avut cu ea pana acum daca nu erati voi sigur nu mai exista.

ps3 . multumesc ptr cuvintele frumoase.

Nebunuleeeeeeeeeeeeeee.................. i-a să ne amintim cānd vroiai să o dezmembrezi!

Să-ţi fie ruşineeeee!

dany_let 12-01-12 09:25

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4820829)
Nebunuleeeeeeeeeeeeeee.................. i-a să ne amintim cānd vroiai să o dezmembrezi!

Să-ţi fie ruşineeeee!

pai din cauza asta am si scris...daca nu era forumul...nu mai exista Kadettu:twisted:

dany_let 19-01-12 15:44

stie cineva un priceput care ma poate ajuta cu niste arucri custom pe spate ? adica eu am arcurile spate -60 si vreau sa le modific...sa le fac putin mai joasa..-2-4 cm...:rolleyes2

elspa 19-01-12 16:53

pune-i o reglabila, la -100mm sigur o sa bata amortizoarele in cap oricat de sport ar fi ele.

GallDann 19-01-12 17:11

1 Attachment(s)
Am vazut masina la Drift Grand Prix la expo` vreau sa spun ca a fost una dintre cele care mi-a atras mai tare atentia.Bv masina arata de vis Bafta! Ti-am facut un virtual sper sa iti fie de folos.. ;)

Esperache 19-01-12 19:32

Ar arata oribil :shock: ... zici ca e duba de hingheri ! :censored:

Radu_print 20-01-12 08:57

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4835811)
stie cineva un priceput care ma poate ajuta cu niste arucri custom pe spate ? adica eu am arcurile spate -60 si vreau sa le modific...sa le fac putin mai joasa..-2-4 cm...:rolleyes2

ce zici de air ride?
poti s-o lasi cat vrei sau sa o ridici cat vrei, la buton :D
adica stiu cine ti-o poate face, doar ca trebuie dusa la cluj
faca treaba buna (daca vrei poti sa-i vezi masina pe stanceworks.com, cred ca-i singura din romania care apare acolo) si foarte ieftin comparativ cu altii.

dany_let 20-01-12 09:10

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4835912)
pune-i o reglabila, la -100mm sigur o sa bata amortizoarele in cap oricat de sport ar fi ele.

da mi tu reglabila ptr kadett pe spate si eu o cumpar azi !

bobby_gsi2 20-01-12 09:32

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4837036)
da mi tu reglabila ptr kadett pe spate si eu o cumpar azi !

Useru mytzu sau ceva de genu...are arcuri reglabile spate. E baiatul cu vectra albastra. ma rog...sunt arcuri normale si are o chestie in care urci si cobori masina.....cu urcatu zic ca e ok...cu coboratu`.......foarte mult nu poti sa o cobori.

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning