Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalnirea Baimarenilor ! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54773-intalnirea-baimarenilor.html)

adisoruc 02-01-09 18:37

Re: Intalnirea Baimarenilor !

da, intalnire la 10.30 pt a pleca catre cavnic! 10.30 praktiker

tuner_cata_05 02-01-09 18:47

Ok , atunci o sa incerc sa ajung si eu...;)

mosky 02-01-09 20:26

eu nu stiu daca ajung la practiker dar ne vedem sus la partie . aduc eu aparatu foto

mosky 03-01-09 01:14

5 Attachment(s)
Deci a fost super la cavnic loc de intors a fost destul , ce imi pare rau ca n'am prins japonezele care coborau cand urcam noi sa le fac niste foto-thipuri:lol:

Cateva poze cu bolizii :twisted:

Paco4golf 04-01-09 07:38

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 2210864)
frumos golfu tau paco ... dar ce'i cu husele alea de pe tetiere? :&weaks :P

mersi men.alea le las pana cand imi cumpar niste huse pt scaune calumea ca sunt nasoale.am pus huse pe scaune ca se uzeaza cand cobor si urc in ea.

mai am poze.o sa mai pun cand scot de pe celalalt aparat pozele :) .

puneti de acuma de o intalnire pe vinerea viitoare si locatie ca sa stie lumea si sa isi faca timp daca chiar doreste.

Paco4golf 04-01-09 07:40

mersi men.alea le las pana cand imi cumpar niste huse pt scaune calumea ca sunt nasoale.am pus huse pe scaune ca se uzeaza cand cobor si urc in ea.

mai am poze.o sa mai pun cand scot de pe celalalt aparat pozele .

puneti de acuma de o intalnire pe vinerea viitoare si locatie ca sa stie lumea si sa isi faca timp daca chiar doreste.

Paco4golf 04-01-09 07:40

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 2210864)
frumos golfu tau paco ... dar ce'i cu husele alea de pe tetiere? :&weaks :P

mai am poze.o sa mai pun cand scot de pe celalalt aparat pozele .

SpeeDBreaker 07-01-09 19:59

Facem ceva frumos vineri?:-)..23:00 parcare Practicker, sa vedem cati suntem..:D

Payulik 07-01-09 23:38

Quote:

Originally Posted by SpeeDBreaker (Post 1964107)
Facem ceva frumos vineri?:-)..23:00 parcare Practicker, sa vedem cati suntem..:D

i`m in

TRX 08-01-09 00:26

Quote:

Originally Posted by SpeeDBreaker (Post 1964107)

2 :lol::lol:

razvyrulz 08-01-09 00:41

la propunerea lui Mosky, am facut acu seara o plimbare pana la Cavnic, eu i'am sunat pe toti (la care am avut nr de tel):GroupieLuvva, Soche, robbyxX23, Corneliu26 si Botdriver, a venit doar Botdriver, Mosky si subsemnatu'. Poze, mai la amiaza pe cand descarca Mosky ;))

Sa nu uitam, fiecare a adus cate un "aplaudici" (prieten)cu el...

TRX 08-01-09 09:36

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1964597)
la propunerea lui Mosky, am facut acu seara o plimbare pana la Cavnic, eu i'am sunat pe toti (la care am avut nr de tel):GroupieLuvva, Soche, robbyxX23, Corneliu26 si Botdriver, a venit doar Botdriver, Mosky si subsemnatu'. Poze, mai la amiaza pe cand descarca Mosky ;))

Sa nu uitam, fiecare a adus cate un "aplaudici" (prieten)cu el...

Ba, la Cavnic te duci cand ti se zbat banii in buzunar sau tii neparat sa impresionezi pe cineva cu un peisaj frumos de seara. Eu nu`i gasesc rostul ...

razvyrulz 08-01-09 10:32

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1964899)
Ba, la Cavnic te duci cand ti se zbat banii in buzunar sau tii neparat sa impresionezi pe cineva cu un peisaj frumos de seara. Eu nu`i gasesc rostul ...

Nu mi se zbat banii in buzunar deloc, dar nu a fost o avere, am avut pur si simplu chef de o iesire de seara incheiata cu ceva tentative de "drift" ;))

botdriver 08-01-09 11:05

deci a fost super pe cavnic aseara,si nu costa o avere,30 de ron aprox pe benzina/motorina eu zic ca merita !

adisoruc 08-01-09 13:51

:) da-ti si voi un privat macar cand mergeti. sau un tel 0788101974, sau sms :D

All times are GMT +2. The time now is 18:52.

- Copyright 2026 4Tuning