![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Salut Laurentiu,
Chiar la el am "bagat" masina la reparat pentru ca e unicul agreat de Carpatica in Tg. Neamt. Abia ieri am fost anuntat (eu nefiind in tara momentan, se ocupa frate'miu) ca s-a aprobat dosarul...184 milioane. Sper sa ajunga. Astept sa vad de cata seriozitate dau dovada cei de acolo. S-a dat deja comanda de o parte din piese. Astept calm sa vad ce urmeaza, va tin la curent. |
Stie cineva ceva despre accidentul de marti noaptea de pe strada Mihail Sadoveanu?Sunt curios cam ce viteza avea Mini-ul ala de a sarit bordura si a 'mutat' si gardul cu fundatie de beton?
|
Quote:
daca de el e vorba sambata seara mai era sa "mute" niste masini prin centru, a trecut omu racheta pe langa mine si hai sa spunem ca eu eram cam la limita vitezei regulamentare:D oricum sarea omu de 100 |
Quote:
|
Quote:
L.E : Daca da ... am eu o senzatie ca or sa-l mai urmeze vreo 2-3 masini prin service ( baietii din Katana stiu despre cine vorbesc ) ;). |
da el e si in seara respectiva a si lovit-o ...cand eram noi la stadion!
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi plac oamenii astia, care conduc pe strada fara pic bun simt, daca vede ca ii tampit si loveste masini, chiar nu incearca sa se limiteze la o viteza mai mica ? Daca as avea puterea, as da o lege, de genu: cel ce are mai mult de 3 accidente la activ, din cauza vitezei excesive , sa-i suspende permisul pe 20-30 de ani pana ii vine mintea la cap sau DEFINITIV !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ala Reisar >:)
|
of of ... mai mai :))
|
Bine ai mai zis-sageata!Si acum fie vorba intre noi-mai mult de 3 accidente facute din cauza vitezei excesive s-ar putea sa nu mai aiba cine sa le faca!
|
Quote:
ai alta solutie de a-ti face masina moca, pe seama gastelor care nu stiu sa mearga?:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning