![]() |
Re: SKODA vRS
si pana la urma ce zic masuratorile pe dyno?
|
ia citeste si u mai sus eu sunt in spania acaSA A AJUNS KITUL KO CU CE MAI E ASTEA SE PUN CU SOFT DE LA REVO.DE UNDE VREI U DYNO?EI SPUN UNDEVA LA 312WHP PE MASNILE CARE LEAU MAI FACUT ASTA IN STATE UNDE WHP E ALTCEVA
|
Quote:
|
se pare ca vor ajunge si ceva biele si pistoane forjate si inca o surpriza...........
|
De ce nu mai scrie RBN pe Ecu Soft acum ?
Sunt ceva masini pe aici pe forum care au o experienta foarte trista cu soft ECU pus prin posta ! la soft si mecanica montata prin posta de 412 la roata masina face 300 cp ! Multa bafta.:D |
pai cine a zis ca numai scrie rbn pe ecu si cine a zis ca fac prin posta?am scris ca ei ecomanda revo atat nu ca face u revo eposibil sa fac e posibil sa nu.masina merge f bine si cu soft rbn si cred ca va merge bine si cu soft rbn cu ko4.doar ca aces kit e putin diferit fata de celelalte softuri ca nu are injectoarele de s3 ci cele de rs4.de ce ?nu stiu asa lau scos ei
|
vand eleronul de rs.4 milioane nenegociabil?ar fi cineva interesat?este impecabil dupa cum se poate vedea pe masina.trebuie doar vopsit si gata
|
Quote:
|
Quote:
|
salut m-ar interesa si pe mine eleronul si am sieu o intebare mai ai altceva de vanzare de O2 ,mersii
|
Quote:
|
naka. da-mi si mie te rog id-ul tau de mess, as dori sa-mi dai niste informatii despre niste piese
|
naka666vio
|
1 Attachment(s)
am si eu ceva noutati.intre timp mia venit amortizoarele koni fsd,hpfp awe tuning si mam gandit la niste jante 18 oz ultraggera.aveti idee la 8j pe 18 ce et trebuie sa aive a vina bine?
|
poate sa ma ajute cineva sa imi zica daca e vreo problema daca iau toate 48j dar pe fatza et45 si pe spate et35 ?asta ca sa vina exacta linie ca dupa cum stiti aca sunt toate la fel la octavia cele de pe fatza is nitel inaimte fatza de cele din spate.???
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning