![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pt un bmw e39 520i 2200 cmc 170cp din 09.2001 m-ar interesa bujiile, si filtrele de polen(sunt 2).Multumesc
|
Quote:
bujie -- 45 lei/buc BERU sau 50 lei/buc NGK |
Salut pentru un bmw e46 316 din 1999,berlina 105 cp, senzorul dreapta spate de la abs.Multumesc
|
Bieleta stanga Megane Bicop 1,5 dci 60kw 2005 .
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum imi dau seama ce tip am? Trimit pe privat poza cu placuta.
|
1 Attachment(s)
Salut, as dori si eu niste piese pt un AUDI S4 - 1991 (C4) 1992 , iti atasesz o lista din ETKA cu codurile aferente, as dori ca filtrul de ulei sa fie pe original, restul nu. Daca preturile sunt ok, mai am mai multe repere de comandat. In afara de piesele respective, as dori sa stiu cat costa un set arcuri+telescoape OEM. Mersi
|
Salut, s-a potrivit la fix chitu de ambreiaj, recomand, are preturi bune si le mai aduce si la domiciliu.
Pentru un 520i e39 din 2001 2200cmc 170cp, un chit de ambreiaj(placa, disc,rulment) cat ar fi?(s-ar putea sa ma lase pt ca tine cam sus ambreiajul)Spune mai multi producatori daca ai si preturile.Multumesc |
Quote:
acelasi pret si pe LUK scuze pt raspunsul intarziat dar am fost plecta din buc. ms pt reclama:-) |
Quote:
filtru combustibil - 55 lei MANN filtru aer -- 42 lei MANN filtru ulei -- 25 lei mANN pt arcuri si amortizoare imi trebuie toate datele masinii inclusiv seria de caroserie |
1 Attachment(s)
Nu ai zis nici un pret la bucse si restul ? filtrul de ulei pe original nu este, ? e un pic mai deosebit. Uite si parte din brief care te intereseaza , mersi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:59. |
- Copyright 2026 4Tuning