![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
e aiurea sa stai zi de zi sa mai faci la masina cate ceva chiar dak ai permisu de 1 2 sau 3 sau mai multi ani..dak eshty incepator e si mai rau...eu te itneleg perfect si recomand la toata luema sa isi ia ursi gata facuti:)))):P
|
nu stiu cat de mult asteptati voi ursul asta pe strada ...dar eu il astept cu nerabdare.... in maxim o luna (daca nu vand masina) il vreau la start :D
te pup santos ...felicitariiiiiiiiiii... azi vreau sa o vad ...astept telefon ... |
Quote:
maine .. vin piesele de la vopsitorie, le punem, si aia e dupa care tre sa facem itp`u , omologarea motorului,culorii,jantelor .. etc :) de abia dupa aia pot circula regulamentar cu ea.. pana atunci nu prea cred c-o sa iasa .. |
Quote:
|
felicitari pt masina ..cred ca abia astepti sa iesi la o tura cu ea :-) un e30 este si visul meu care sper sa mi`l indeplinesc asa cum ti l`ai indeplinit si tu .. dar eu mai am de asteptat..
inca o data felicitari si asteptam poze cu ea echipata ;) |
Quote:
dar dupa aia incepe distractia .. cu actele.. omologat motor/jante/culoare recuperat janta lipsa, facut rar`u itp`u .. mi-e groaza.. asta e :) as fii nesimtit sa cer mai mult .. la bani care i-am avut si i-am "investit" in masina .. trebuie si putina durere :) oricum , trece mai usor durerea ca am prieteni buni care-mi dau masini tari sa le conduc incet :D :twisted: |
azi am fost si eu pe acolo si am vazut masina... arata bine si sper ca Santos sa isi faca si damblaua programata pt sapt asta, da' dupa sa aibe rabdare ca masina sa fie asa cum trebuie ;) hai ca trece usor :)
|
5 Attachment(s)
au venit aripioarele de la geam, clanta dreapta, nasu negru , si .. niste bandouri cred, in fine, poze, am gasit si scaun de sofer bun , sa te tina in el :D lovely..
masina e gata saptamana viitoare , in weekend nu mai venim la e30 meeting .. :???: e periculos, n-am itp, nu e gata.. n-are rost.. |
e30m20b25lagunasecacoupe
marfaaaaaaaaaaaaaa... 8) .. BAFTA in contiunare cu actele!! ;)
|
Re: e30m20b25lagunasecacoupe
Quote:
|
Quote:
Sorry de offtopic santos, dar chiar nu am inteles |
Quote:
|
Quote:
-Te inseli tocmai s au mai montat inca 6 noi ceasuri , bordul si volanul in piele negru si portocaliu , scaune fata noi si multe altele pe care ochiul multora nu le observa. |
o intrebare din pura curiozitate :) dupa ce rezolvi si actele ce nr o sa ii pui ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning