![]() |
Re: Indragostit pana peste cap ?
Quote:
in clipa aia cind simt k devii irrational,nu mai stii d unde si pana unde,e cazul sa dai vina p o nebunie temporala,cunoscuta si sub numele d dragoste!!!;) miss princess,cred k asta ink nu e dragoste..dar nu inseamna k nu poate fi mai incolo,k doara se stie k fructul ala e cel mai dulce kre e p creanga cea mai inalta!!!;) |
Quote:
si...break a leg? break my neck mai bine... eu nu nimeresc decat in cele mai complicate combinatii! de 2 ani parca traiesc o telenovela d-aia cu 1000 de episoade si numele meu nu mai e Bogdan, ci Bernardo...:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
am impresia k dragostea nu prea tine cont d faptul k da in capul unei femei sau al unui barbat..pur si simplu toti devenim irrationali,nu mai suntem siguri d noi insine(darmite d cealalta persoana) si asa mai departe :D
|
asta cam asa e teoretic...
in concluzie daca nu sint sigur se pare ca sint indragostit? aaaaa..... deci sint! :D |
Pana mea...pe cat de euforic e la inceput pe atat de "de cacao" e la sfarsit. Inca mai pun in balatza daca inceputul merita sfarsitul.....probabil nu ar mai trebui sa ma gandesc...pentru ca orice inceput are si un sfarsit :-) . Inclin catre "nu merita sa fii indragostit"...dar cine stie cand ma ia si pe mine iarasi soarta pentru inca o tura la calushei:lol:....
Toata treaba asta cu "relatiile" o pot asemana cu un rollercoaster.... urci pe panta aia cu " clanc clanc clanc" in urechi..nu stii la ce sa te astepti..ajungi sus...totul e roz...apoi cazi..iarasi urci..te invarti..te rostogolesti......................si apoi dai de sfarsit...cazi in gol..iti rupi toate oasele....dar te ridici..te scuturi..si curios lucru..te dai din nou...cu toate ca stii ca urmeaza inca o portie de fracturi |
yeap...my greatest fear is that to be in love :???: dar stii...oricit d mult ai incerca,cind e sa fie,cu toata experienta p lume nu te poti feri d ea!!!:D asa e cum zici u,e euforie curata la inceput,si apoi bang....tot ce poti sa faci,k in tot timpul acesta,in mod constient , nu te lasi dus d val ..adik nu renunta la prieteni,la viata p kre ai avut-o inainte,ptr k daca partenerul/a reprezinta ptr tine totul,cind se duce d ripa relatia,se duce tot....
daca reusesti sa te imparti,iti da si tie siguranta,si in anumite situatii,nu te mai comporti k un disperat/a..kre ,sa fim sinceri,ajuta mult la aducerea partenerei sau al partenerului cu picioarele p pamint ;) @dmn:zici k telenovela???:D :D ce ar fi,daca ne-ai povesti kre e situatia?citeodata e bine sa asculti niste pareri mai obiective ;) asta numai daca vrei! |
hmmm... nici nu stiu cu ce dracu sa incep...
o relatie aproape imposibila!:( 1000 de motive pt care sa nu mearga si totusi tine de vreo 2 ani si ar mai tine dar... ar fi prea mult de povestit... problema nu e iubirea, gelozia sau relatia in sine... eu o iubesc pe ea iar ea ma iubeste pe mine! de asta sint 100% sigur! am locuit impreuna ceva vreme si totul a fost super ok, nu se pune problema de inselat nici la ea si... culmea nici la mine... deci toate bune pe partea asta! numai ca amandoi avem caractere foarte puternice! iar aici isi spun cuvantul vietile pe care amandoi le-am avut pana in momentul in care ne-am cunoscut... e mult prea complicata situatia pt a va plictisi... oricum nu prea mai are rost, pt ca am ajuns deja la o concluzie si am luat o decizie pe care o voi respecta... ratiunea isi spune cuvantul in ceea ce ma priveste si oricat de mult m-ar durea, sintem despartiti si asa vom ramane... :(:(:( ... what it's like... to have to choose... :(:(:( ... what it's like... to have to lose... |
Quote:
|
d c sa alegi cand potzi ramane cu amandoua ???
|
cine a spus ca era vorba de a alege intre 2 persoane?
intre o persoana si altceva... |
Inteleg ca e prea complicat si ca nici nu ai kef sa ne povestesti dar, cel putin pe mine, ma faci din ce in ce mai curioasa:D
|
sorry... dar nu vreau sa intru in detalii... nu sint sigur ca m-ati intelege, sau mai bine zis nu sint sigur ca m-as face inteles...
privit din afara, la prima vedere ar parea ca eu ii impun ei niste treburi legate de viitorul nostru si de felul ei de-a fi pe care ea nu le accepta... dar in realitate lucrurile stau cu totul altfel! |
concluzie: VA DOARE CAPU' pe amandoi... asa cum ne-a durut si pe noi candva sau o sa ne doara pe viitor! =)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning