Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

DJBOSS 16-12-10 23:20

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3904283)
nu eram eu ....sa nu faceti vreo manevra nasoala ca e nevastamea si e incepatoare.....eu merg cu bmw-ul si ocazional mai rup si golfu in 2...:rolleyes2:???:8):!:

:lol::lol::lol::lol: Acelasi lucru il-am spus si eu iam zis ca tu numai circuli cu golfu :lol: tu acu ti-ai schimbat marca te-ai dat pe bmw :oops:

Gangstah 16-12-10 23:23

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3904289)
:lol::lol::lol::lol: i-am spus ca tu nu mai circuli cu golfu :lol: tu acu ti-ai schimbat marca te-ai dat pe bmw :oops:

nu e vb de asta dar trebuie sa ajunga si nevastamea la munca cumva:twisted:...golful se vinde in curand :cry::cry:la o colega de serviciu si o sa cumpar altceva pt nevasta :sad::???:....asta e viata...si mie imi pare rau

grigore89 17-12-10 13:16

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3904283)
nu eram eu ....sa nu faceti vreo manevra nasoala ca e nevastamea si e incepatoare.....eu merg cu bmw-ul si ocazional mai rup si golfu in 2...:rolleyes2:???:8):!:

Gangstah nu am stiut ca nu esti tu la volan si nici nu se vedea in masina pentru ca erau geamurile pe lateral acoperite de zapada . stai linistit ca eu eram la munca dar imi curatzam masinutza de zapada in curte la serviciu si de acolo am vazut golful tau si nu cred ca ar incerca cineva sa faca vreo gluma la volan mai ales daca nu esti tu ;);)

grigore89 17-12-10 13:23

in sfarsit astazi de dimineatza la ora 9:00 am bagat masina in service pentru a-mi schimba aripa si vopsit bara fatza . posibil ca pana diseara sa fie gata dar mi-a zis vopsitorul ca daca in caz ca nu este inca uscata vopseaua maine dimineatza la ora 8:00 masina e gata de scos pe drum . pana atunci nu imi ramane decat sa beau o bere pentru ca oricum nu am ce conduce :drunk::drunk::drunk::drunk:

grigore89 18-12-10 13:41

azi am reusit sa scot masina din service dar din cauza intemperiilor vremii nu prea s-a intins vopseaua cum trebuie si are 3 scursaturi mici pe aripa :sad:

nu e vina vopsitorului pentru ca nu e prima masina care mi-o vopseste dar din cauza temperaturii scazute se pare ca nu s-a uscat lacul cum trebuie si a format condens . oricum omul mi-a promis ca imediat dupa ce trece vremea asta geroasa sa ma duc cu masina la el sa imi revopseasca aripa gratis :D
nu e chiar atat de rau dar nha eu sunt mai fixist incat nici zgarieturile nu le suport pe masina :D

grigore89 18-12-10 13:46

5 Attachment(s)
si daca tot nu aveam ce face pe afara in parcare am mai facut niste poze dupa ce am desenat cateva cerculetze si am trezit vecinii cu evacuarea sport :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

C_ME_GLOW 24-12-10 00:20

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 3907973)
si daca tot nu aveam ce face pe afara in parcare am mai facut niste poze dupa ce am desenat cateva cerculetze si am trezit vecinii cu evacuarea sport :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Mishto foc masina, si aiurea ca ai avut accidentul, dar e ok ca s'a rezolvat. Ce ma irita pe mine e sticker'ul ala cu WRC si parca ar merge dat jos, dar daca tie iti place nah... Bafta cu masina si sa ai grija de ea;)

Gangstah 25-12-10 10:32

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 3907973)
am trezit vecinii cu evacuarea sport :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lasati ma vrajelile si sa aveti un craciun fericit si un an nou de 10 ori mai bun ca asa....sa aveti masa plina,armonie in famili(aia care aveti) si multa fericire si sanatate...HO HO HO

DJBOSS 26-12-10 17:46

Sarbatori fericite si din partea mea pentru voi 8) si sa ne auzim la un pahar :peace:

grigore89 31-12-10 18:12

eeeh zilele astea nu prea mi-a mers bn dar azi am zis ca sa nu ma prinda noul an cu masina in parcare asa ca am primit cadou de la tatal meu o baterie noua BOSCH DE 65 Ah cu garantie . bateria o cumparase pentru masina lui dar nu a apucat sa o foloseasca decat 2 saptamani dupa care a dus masina la remat si ramansese cu bateria degeaba . asa ca m-am facut de baterie noua fara sa mai scot banul din buzunar :lol:
La Multi Ani !!! la toata loomea , sanatate, multi bani si sa avem parte de multi km si sa auzim de mult mult tuning pe 2011

bogddy1990 09-01-11 01:09

La Multi Ani la toata lumea !!!

De mult va urmaresc pe aici pe topic dar pana acum nu am scris nimic... Ma numesc Bogdan si majoritatea timpului sunt in Bucuresti dar mai sunt si in Severin din cand in cand...

Slabuta activitate pe aici de ceva vreme... :???:

florin_andrey86 09-01-11 01:15

Quote:

Originally Posted by bogddy1990 (Post 3967200)
La Multi Ani la toata lumea !!!

De mult va urmaresc pe aici pe topic dar pana acum nu am scris nimic... Ma numesc Bogdan si majoritatea timpului sunt in Bucuresti dar mai sunt si in Severin din cand in cand...

Slabuta activitate pe aici de ceva vreme... :???:

TOATE LA TIMPUL LOR.....;;)

DJBOSS 09-01-11 01:38

8 Attachment(s)
Sarbatorile astea nuprea m-au facut asa fericit,din cauza faptului ca masina mea a fost lovita de catre eu bosorog de 72 de ani care a intrat pe contra sens in sensu giratoriu acela ce sa facut acuma la ACR ( la uzina de vagoane) mosul venea dinspre schela catre alunish a luato direct cum era inainte drumu eu eram incadrat in mijlocu sensu asa ca ma lovit frontal adica mai mult pe stanga pentru ca pe loc am avut instinctul de a trage repede dreapta.
Masina este avariata aripa stanga,usa stanga, capota ,far semnalizare ,bara fata ,lonjeronu putin atins , si sunt mai multe dar nu le stiu exact , astea sunt mai observabile.
A fost bine macar ca , a avut asigurare, si a 2-a zi ne-am dus la firma deunde avea el asigurarea adica ASIROM, si am rezolvato, dupa care masina a fost dusa la service la cioarec. Astept de o saptamana sa o termine si inca nu este gata sper ca luni so iau, insa dupa cum am vazuto la service nuprea sunt multumit de lucrarile prestate. acum so vad cand o iau acasa . Postez si cateva poze :sad:

bogddy1990 18-01-11 15:24

Imi pare rau pentru ce ai patit :( Asta este, se mai intampla si chestii de astea! E bine ca nu a fost mai grav si nu a fost nimeni ranit!

Masina este gata? A iesit bine?

DJBOSS 18-01-11 16:28

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bogddy1990 (Post 3997805)
Imi pare rau pentru ce ai patit :( Asta este, se mai intampla si chestii de astea! E bine ca nu a fost mai grav si nu a fost nimeni ranit!

Masina este gata? A iesit bine?

Da masina este gata a iesit cat decat bine , adica binisor
App mi-am schimbat si volanu am pus ceva mai marisor de OPEL MANTA si am taiat si din arcuri o spira momentan.Mi-am reglat umpica si capota si stergatoarele.
Urmeaza sa-mi schimb triplele pe spate si sa pun folie omologata , dinou am avut probleme cu baieti :lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning