![]() |
re: Colantari auto profesionale
1 Attachment(s)
Quote:
Iar in cazul albului e si mai dificil. Cel mai usor de exemplificat prin poze sunt culorile inchise (negru mat, gri mat, albastru mat, etc.), observandu-se imediat diferenta de reflexie a luminii (intre mat si lucios). |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dungi Ford Mustang.
|
3 Attachment(s)
Alte lucrari.
|
4 Attachment(s)
Colantare Ford Mondeo in negru lucios
Culoare originala: argintie. |
salutare baieti! am urmarit cu foarte mare atentie topicul vostru, si am ramas placut imprsionat.bv.la cat mai multe lucrari sunteti tari.
Vreau sa imi spuneti si mie cat ma costa sa imi colantez o bara fata si cateva ornamente. |
Quote:
Te rog sa ne spui cu ce culoare doresti sa ti se faca bara. Daca ne poti trimite o poza pe [email protected] cu bara respectiva ar fi si mai bine. Multumim. |
Se poate pentru maine dimineata o programare pentru colantare plafon, stopuri, faruri, semnale si proiectoare la un Megane SEdan ?
Multumesc ! |
Quote:
Prima programare posibila se poate face pentru vineri dimineata la ora 08:00. Va rog sa ne confirmati/infirmati prezenta pe mail [email protected] sau telefonic la 0721.73.93.25. Va multumim. |
3 Attachment(s)
Sablarea oglinzilor te scapa de multe neplaceri.
Daca ati mers vreodata fara oglinzi retrovizoare o sa imi dati dreptate. Am patit-o si de atunci am decis: Imi sablez oglinzile ANTIEFRACTIE. Nu costa mult si descurajeaza hotii sa le mai fure. Nu o sa cumpere nimeni oglinzile cu un alt numar de inmatriculare inscris pe ele. De ceva timp sunt pe piata firme ce sableaza oglinzi, insa sunt limitati doar la cele din sticla. Insa mai sunt si oglinzi din plastic. Acestea nu se pot sabla chimic. Noi am gasit solutia. Le sablam prin tehnologie laser. Pret : 50 ron/ set. |
OK, maine confirm/infirm pt. vineri ! Multumesc !
|
2 Attachment(s)
Alte lucrari.
Plafon cu negru lucios si colantare policromie. |
1 Attachment(s)
Colantare cu negru lucios.
|
Multumesc pentru serviciile prestate !
|