![]() |
Re: Accidente
nui... bai... ca mai are.. una.. neagra... nui decapotabila.... dar... nah.. e si mai noua.. si mai frumoasa..
|
Quote:
|
Jag-ul gri nu a fost prima masina mai scumpa din Cluj?
Cu vre-o 3 luni in urma, am vazut un Jag negru pe B-dul 21 Decembrie. Toata partea dreapta a fost zgariata rau si era lasata pe trotuar. Nu stiu care era, ca din cate stiu is 2. |
Quote:
|
s-o lovit de camioanele unui vecin.
m-o intrebat daca mi-o aratat pozele cu masina. i-am zis nu si mi le-a dat si le-am pus pe forum. ala venea de la oradea cica o adormit, l-o caxonat unu din fata, s-o trezit s-o speriat si o incercat sa redereze masina dar prea tarziu. cand o ajuns vecinu pe acolo cica era politie si alea alea cu sefi mari si declaratile se dau a 2-a zi sa-l scoata pe ala. restul nu mai stiu |
6 Attachment(s)
din nou accident pe siretului intersectie cu muresului....din 22.08 cand a fost accidentul cu bmw-ul si loganul alb care a stricat crucea ,cel de azi cred ca e al doilea,nush ce sa zic.....parca ii blestemata intersectia aia:sad: ....
cateva poze....nu stiu amanunte |
e al 3lea,ca o mai fost unu saptamana asta,dar nu asa tare...........si ieri in fatza mea era o femeie nici nu so asigurat si o trecut cam cu 50kmh:-) noroc ,ca nu venea nimeni dp drumu cu prioritate,dar ea nu avea de unde sa stie daca venea cineva,pt ca nu se vede,tre sa opresty neaparat
|
ai dreptate,m-am exprimat eu gresit:),al doilea fara ala cu loganu' o mai fost unu da nu s-or lovit asa tare,...........
|
heeee.daia era indoit stalpu ala azinoapte.....shi multe cioburi in jurul lui!! nice buna treaba fac baietii...dati tare baaa...ca il tine gardu pe mosuletu ala :D
|
azi la ora 18 , inainte de intrarea sub pasarela de la Polus inspre oras, un Fiat Panda de la Iveco a lovit baluastrada cu fata si din spate a fost lovit de un tir. Masina arata groaznic, dar soferul era in regula, dadea explicatii cum ca a avut viteza mare si a intrat in balustrada iar camionul nu a franat in timp si l-a lovit puternic din spate.
|
mda, primul accident acolo..cred ca va trebui sa ne obisnuim cu ele ca i tare nasol gandit locul ala... :(
|
a mai fost un accident la intersectia muresului cu siretului,un lupo cu un logan(yo numa lupo lam vazut)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
N-am vazut accidentul dar imi pare rau de acura..:(:(:(..arata ff bine inainte
|
lol noi nu vedem nici pozele:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |