![]() |
Re: Piese tuning!!!
Quote:
|
ceau mar interesa ceasurile cu plasma de ford focus diesel 2001 daca ai si la ce pret si folie cu aspect de carbon pentru bord ai nu gasesc nicaieri pls:D:D:D:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 eu sunt din arad
|
4 Attachment(s)
Quote:
Plasme mai am doar o folie si m-a intrebat cineva de ea. Azi primesc raspuns daca o vrea. Daca nu ti-o dau tie. Numai sa ai 5000 rpm nu 7000. |
imi zice si mie cineva va rog pretul pentru ceasurile alea cu plasma pentru ford focus daca se poate pls
|
salut ..ce ai pentru focus 2? inafara de faruri si triple:) ma intereseaza evacuare si un filtru sport .. asta pentru inceput
:) |
ce poti aduce pt stilo?
|
pt un ford fiesta 2006 stopuri,si angel eys,si ce mai poti aduce ???? mes groza_remus_cristian sau 0724275002
|
1 Attachment(s)
Salutare... ce zici de un bord de golf 3 pt un jetta coupe??? zi-mi si mie un pret ..si poate o poza ceva, ms ... mai vb;) uite cum arata al meu
|
Sal.....Pt. Alfa Romeo 146 ai Inele Cromate pentru ceasurile de bord??Sau orice altceva pt Alfa Romeo 146??? Astept Raspuns aici sau pe privat
|
Salut, m-ar interesa un set de oglinzi m-look electrice pentru vw golf 4. Poti sa faci rost?
|
Quote:
|
salut m-ar interesa si pe mine preturile pentru stopuri clare faruri cu angel eyes sau xenon si grila sport pentru vw polo 9n
|
salut
m-ar interesa praguri pt astra g de la zender..... |
2 Attachment(s)
Pe astea le vreau :
Cat costa si in cat timp se pot aduce ? |
Ce ai putea sa-mi aduci pentru un Fiat Tipo?...
multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning