![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Io tocmai acum m`am trezit :-)
|
si eu akum :))
dar... intre timp am fost si pe la Govora .. :) |
si nimeni nu da un semn...macar un beep ceva :) egoistilor :D
|
ce facem in seara asta ?
|
nu stiu... propuneri??
|
propunerile ca propunerile...dar multe persoane n-au mai dat nici un semn :) vroiam sa stiu daca mai facem intalnire sau nu...si daca nu mai facem...mai bine ne intalnim la o terasa undeva...bem un suc ceva :)
|
damn, e abia joi azi...eu abia acum am aflat :D
no, anyway...cine merge la un brifcor ? LE: cine vrea...sa sune, ca eu unul m`am tirat acum :D |
care iese la o tura ?
|
as iesi eu dar n'am nici masina si vremea nu prea e favorabila pt mersul pe jos :lol:
|
Care sunt planurile pentru maine seara?
Nu uitati ca avem intalnire si Sambata |
Inca o data imi cer scuze pentru absentza, am dat o raita rapida pana in Italia, acum sa ne intoarcem la ale noastre:
1. Intalnirea saptamanala: Deseara ora 20:00, Sala Sporturilor ...bla bla bla...Ca de obicei, vine cine poate si cine are placere, dupa vedem unde o`m mai pleca. 2.INTALNIREA PROGRAMATA: Ne vedem la 20:30 la Sala Sporturilor ca de obicei. De data asta fara "bla bla bla", cat mai multi, cat mai bine. Din acest motiv, va rugam frumos anuntati-va toti prieteni: Sambata, ora 20:30, in parcarea Salii Sporturilor, are loc intalnirea 4Tuning Rm. Valcea. Programul include: 1. sedinte foto; 2. turul orasului; 3. discutii privind infiintarea clubului; 4. alte surprize :) |
Am si eu o propunere... dc va mai chinuiti sa infintati un club... cand putem sa facem o filiala la valcea la un club tare... Parerea mea... eu asta vreau acuma sa intru intr-un club mai mare sunt in tratative cu vreo 2... cluburi
Parerea mea. |
Pentru ca un Trafy a avut aceasta idee, pe care eu, personal, o sustin cu urmatoarele argumente:
1. Nu avem club in Rm.Valcea in acest domeniu si nu vad nici un mare club venind aici sa stea la coada la primarie, la politie, la pompieri si salvare pentru autorizatii de activitati, competitii etc. 2. Daca deschidem o filiala a unui club aici "adios" comunitate: o sa fie luata masina lui Geo, a lui Neo, TT-ul sau ce o mai aparea cu tuning de 5 stele si restul care sunt mai "light" (ma refer si estetic si tehnic) o sa ramana undeva doar ca membru pe hartie. Hai deseara la Sporturi si discutam. Comparam punctele de vedere. Nu iti face placere atmosfera te urci in masina si pleci. Si e valabil pentru toti, ganditi-va la problema asta ca trebuie rezolvata intr-un fel sau in altul. |
Quote:
Asta discutam Sambata, s-au mai bine zis discutati... ca voi aveti permis si masini:) NSL e dispus sa faca filiala la Valcea. Deci avem un club pe lista;) Acum voi decideti, voi va hotarati Bafta :peace: Ne vedem diseara... poate apar cu un prieten. |
Maine aveti parte de o liniuta
AaronNel vs TIR - propulsati de Puma Ferrari:) Pe 100m ne dam:) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning