Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

bolidu' 21-06-08 23:47

Re: dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare

OZN-u frate .............................bv baieti!!!

protuning 22-06-08 03:26

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 1605217)
super...nu cumva cei de la DACIA cnd au facut upgradul la logan s-au luat dupa acesta?ma refer la acele "baghete aluminiu" dp fiecare usa...ca prea seamana:lol:

nu ar fii pt prima oara .bara restilizata de pe mcv seamana cu draci ca si linii .nu stiu cum arata upgradeul .

StreetStyle22 22-06-08 11:06

arata super..Ozn romanesc ! :D

dj01fad 22-06-08 12:57

suuuuuuper... din ce vad eu in poze, este de departe cel mai adevarat interior custom facut vreodata de cineva pe la noi.... ideea este extraordinara, ce sa mai, imi place la nebunie. tare as vrea si eu asa ceva in genul asta la mine pe masina..... inca o data, felicitari, si succes in continuare, astept sa il vad terminat estetic, apoi si motorasul cel nou pus sus.

marcmarian 22-06-08 13:29

Quote:

Originally Posted by dj01fad (Post 1605882)
suuuuuuper... din ce vad eu in poze, este de departe cel mai adevarat interior custom facut vreodata de cineva pe la noi.... ideea este extraordinara, ce sa mai, imi place la nebunie. tare as vrea si eu asa ceva in genul asta la mine pe masina..... inca o data, felicitari, si succes in continuare, astept sa il vad terminat estetic, apoi si motorasul cel nou pus sus.

acesta a fost si scopul nostru sa facem o masina unica, si cu multa munca si stres am ajuns la o cota de 60% din lucrare pt. ca partea de motorizare, frane si suspensie, ramane de facut anul viitor, deoarece doza de stres acumulata pana acum a depasit cu mult cotele admisedrept dovada interventiile anterioare pe care le-am avut si care nu au fost tocmai ortodoxe,dar asta e am clacat nervos,sitotodata vreau sa multumesc tuturor celor care m-au inteles si nu au avut comentarii jicnitoare la adresa mea

marcmarian 22-06-08 13:52

in ce priveste motorul,am mai gasit o varianta(volvo C 70 cupe) care ar fii mai simpla pt. mine deoarece am piesele (autoturism avariat) plus faptul ca este motor de renault in 5 pistoane cu turbo (240 cai) si sunetul acestor motoare in 5 cilindri este binecunoscut. Dar deocamdata sper sa ajung impreuna cu Roby la mare,si sa ne mai limpezim mintile pt. ca mai avem de lucru.(capota fata,oglinzi)

Yackone 22-06-08 23:58

incercati si faruri si stopuri...stiu ca robert poate;)

Norby89 23-06-08 00:13

pai nu are ? faruri angel si stopuri cu led. sau sa incerce alt model ?:D ceva unic ? :) la asta cred ca te-ai gandit.

bogddanel 23-06-08 00:51

Quote:

Originally Posted by marcmarian (Post 1605913)
acesta a fost si scopul nostru sa facem o masina unica, si cu multa munca si stres am ajuns la o cota de 60% din lucrare pt. ca partea de motorizare, frane si suspensie, ramane de facut anul viitor, deoarece doza de stres acumulata pana acum a depasit cu mult cotele admisedrept dovada interventiile anterioare pe care le-am avut si care nu au fost tocmai ortodoxe,dar asta e am clacat nervos,sitotodata vreau sa multumesc tuturor celor care m-au inteles si nu au avut comentarii jicnitoare la adresa mea

era normal k odata si odata sa se intample ceva de genul asta
acum tot ce conteaza e k va intelegetzi si k o sa continuatzi:)
mult succes, e o masina cu adevarat buna;)

SoundIdentity 23-06-08 09:25

baa robi stii ca io is nebun da???ce tzaranesc e combinatia aia de culori.,....pfoaiii ...zici ca e de la coada vaci....griul ala e horor!!!!!!!daca tot ati modificat interiorul ala de ce nu i-ai tras ceva scaune mult mai scoica nu de raliul ci mult mai perinoase...pielea aia moale .......mai mai

Xel'Naga 23-06-08 18:17

foarte TARE masina , hai sa o vedem gata !! ;):idea:

protuning 25-06-08 02:59

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1607289)
baa robi stii ca io is nebun da???ce tzaranesc e combinatia aia de culori.,....pfoaiii ...zici ca e de la coada vaci....griul ala e horor!!!!!!!daca tot ati modificat interiorul ala de ce nu i-ai tras ceva scaune mult mai scoica nu de raliul ci mult mai perinoase...pielea aia moale .......mai mai

sandule ceti face wc-ul din porbagaj???trebuie sa intelegi ca nu e masina ta! proprietarul are alte gusturi si plus el stie si mai bine din tapiteria anterioara ca ce nasol e de intretinut si cat de repede se deterioreaza pielea alba mai ales la uz zilnic.azi la telefon m-ai intrebat ca cine a vopsit cu griul ala naspa,de aicea se vede ca nici macar nu ai sesizat ca e tapitat nu vopsit .
nici eu nu asa mi-am imaginat combinatia de culori pt tapiterie dar asta ramane la atitudinea proprietarului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlad_VSV 25-06-08 18:51

de ce ai facut copie la body kit? am vazut la cluj la 4tds un logan rosu cu acelasi kit....sincer mi-a parut rau cand l-am vazut :))

marcmarian 25-06-08 19:46

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1612757)
de ce ai facut copie la body kit? am vazut la cluj la 4tds un logan rosu cu acelasi kit....sincer mi-a parut rau cand l-am vazut :))

nu stiu tie dar mie si mai rau, dar ce sa-i faci asta e, Eu am vrut sa cumpar si matrita dar nu sa putut

Bogyciu 25-06-08 21:02

Ar trebui sa fii mandru ca au un exemplu de urmat ceilalti... In plus, tu ai fost primul, asta va ramane stiut, toate celelalte masini sunt COPII... Am vazut masina si la mare, si la Bucuresti, nu zic ca e perfecta din toate punctele de vedere, dar mai mult de atat cu conditiile care sunt e greu de crezut ca se poate... Per total e o masina unica, si tin sa te felicit in primul rand pe tine ca proprietar ca ai avut curaj si suportul finaciar sa incepi asa ceva si tot odata baietilor care au lucrat la masina, pentru ca sigur nu au facut asta doar pentru bani ci au "investit" si multa pasiune in proiect... Mult succes in continuare si hai mai repede cu motoru ala pe masina, sa mearga la fel de bine cum arata... 8)

All times are GMT +2. The time now is 16:24.

- Copyright 2026 4Tuning