![]() |
Re: dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare
OZN-u frate .............................bv baieti!!!
|
Quote:
|
arata super..Ozn romanesc ! :D
|
suuuuuuper... din ce vad eu in poze, este de departe cel mai adevarat interior custom facut vreodata de cineva pe la noi.... ideea este extraordinara, ce sa mai, imi place la nebunie. tare as vrea si eu asa ceva in genul asta la mine pe masina..... inca o data, felicitari, si succes in continuare, astept sa il vad terminat estetic, apoi si motorasul cel nou pus sus.
|
Quote:
|
in ce priveste motorul,am mai gasit o varianta(volvo C 70 cupe) care ar fii mai simpla pt. mine deoarece am piesele (autoturism avariat) plus faptul ca este motor de renault in 5 pistoane cu turbo (240 cai) si sunetul acestor motoare in 5 cilindri este binecunoscut. Dar deocamdata sper sa ajung impreuna cu Roby la mare,si sa ne mai limpezim mintile pt. ca mai avem de lucru.(capota fata,oglinzi)
|
incercati si faruri si stopuri...stiu ca robert poate;)
|
pai nu are ? faruri angel si stopuri cu led. sau sa incerce alt model ?:D ceva unic ? :) la asta cred ca te-ai gandit.
|
Quote:
acum tot ce conteaza e k va intelegetzi si k o sa continuatzi:) mult succes, e o masina cu adevarat buna;) |
baa robi stii ca io is nebun da???ce tzaranesc e combinatia aia de culori.,....pfoaiii ...zici ca e de la coada vaci....griul ala e horor!!!!!!!daca tot ati modificat interiorul ala de ce nu i-ai tras ceva scaune mult mai scoica nu de raliul ci mult mai perinoase...pielea aia moale .......mai mai
|
foarte TARE masina , hai sa o vedem gata !! ;):idea:
|
Quote:
nici eu nu asa mi-am imaginat combinatia de culori pt tapiterie dar asta ramane la atitudinea proprietarului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
de ce ai facut copie la body kit? am vazut la cluj la 4tds un logan rosu cu acelasi kit....sincer mi-a parut rau cand l-am vazut :))
|
Quote:
|
Ar trebui sa fii mandru ca au un exemplu de urmat ceilalti... In plus, tu ai fost primul, asta va ramane stiut, toate celelalte masini sunt COPII... Am vazut masina si la mare, si la Bucuresti, nu zic ca e perfecta din toate punctele de vedere, dar mai mult de atat cu conditiile care sunt e greu de crezut ca se poate... Per total e o masina unica, si tin sa te felicit in primul rand pe tine ca proprietar ca ai avut curaj si suportul finaciar sa incepi asa ceva si tot odata baietilor care au lucrat la masina, pentru ca sigur nu au facut asta doar pentru bani ci au "investit" si multa pasiune in proiect... Mult succes in continuare si hai mai repede cu motoru ala pe masina, sa mearga la fel de bine cum arata... 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning