![]() |
Re: Dacia Snow White
ooo super tare :D
|
O a 2 casa pentru tine:lol:
|
foarte tare garajul ....bafata cu dacia
|
Quote:
|
Din pacate Snow White nu merge bine , pana mea baga gaz si benzina , nu trage deloc si etc. Rog toti useri care citesc pe aici daca ma pot ajuta cu piesele lipsa pentru f7p , le voi enumera mai jos si cateva informatii . Daca nu fac inca conversia turbo pot folosi injectoarele , regulatorul de presiune , map , bobina de la Renaultul 21 care il am in dotare si sa nu uit si clapeta cu TPS care este usor de adaptat ?
Imi lipseste IAC , ECT-ul , CKP-ul de fapt cam tot ce este in partea opusa distributiei. Instalatia electrica o am completa si etc. Sper sa nu se supere nimeni dar poate ma ajuta careva cu aceste piese , bineinteles contra cost. Cred ca daca nu gasesc piesele o se merg pe adaptarea motorului de 21 Turbo fiind complet si functional. Bafta tuturor ! |
Nu prea se gasesc piese din dezmembrari pt motoarele aste :( ..ai putea sa iei legatura cu userul miliady
Si daca vei pune turbo pe f7p fara sa il decomprimi sau alte pistoane v-a face BUM ! As merge pe cel de R21 la inceput .....si incet incet as strange piese sa fac si 1.8 ul :D ..secretul este sa nu te grabesti . |
Quote:
Da ai foarte mare dreptate , cu motorul de 21 aia ma sacaie ca trebuie sa fac suporti noi dar pana la urma raman asa si cred ca o sa vand f7p-ul. Logic daca o luam eu creau sa fac bucati un motor care merge si inca trage pentru o configuratie necunoscuta mie. Mersi frumos oricum vedem noi ce o sa iasa important este ca va avea Turbo :twisted: |
Ce garaj tare ti-ai tras :D
|
Quote:
|
Este gata garsoniera :lol: ?
|
Quote:
Cat misto mai fac eu de el cu garaju asta:)))) Ma bucur macar ca tine la gluma:lol::lol: |
Razi tu mai Raducule da cine lucreaza iarna la caldura ? Aaaa si vezi ca fan courier numai ajunge la mine la tara :pelvic_th Ce sa zic trebuie sa recunosc si tu tii la gluma :D
|
Quote:
Hai puisor pe mess sa vorbim ceva:lol::lol: |
gabita iar intra la vanzare?
http://www.tocmai.ro/dacia-1310-tuning-12339591.html |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning