![]() |
Re: dacia mea. b.......
e ceva ce ii lipseste dar nu ma prind exact ce! :(
|
1 Attachment(s)
o sa ii schimb grila. ca asta e cam stramba si nu am stat de ea momentan
|
de ce nu-i schimbi si tu numerele..sa iei altele noi..mai drepte ca arata aiurea cu numerele astea..
|
Nene... fa-i si tu un polish ca zici ca e vopsita cu bidineaua. Schimbai farurile si semnalizarile ca sunt matuite. Scapa de chinezariile alea de pe capota. Pune-i niste jante
Ai vrut sa o faci frumoasa dar nu prea iti iese. Parerea mea este ca dai spre kitsch. |
app. o sa dau jos proiectoarele sa pun plasa cum erea normala bara si o sa ii pun dalea rotunde sus ca am impresia ca da cam naspa cu ele acolo jos
|
ft frumoasa bara!un mic sfat daca nu te dejanjeaza....vopseste plasa din bara neagra si o sa o schimbe mult!bafta in continuare cu proiectul!
|
wow ce misto arata in poza asta. garda la sol + rotile camuflate pe sub masina e priceless... zici ca leviteaza. cool :giggle:
|
o sa fac veul negru la bara si o sa vopsesc si bara ca nu imi place cum da asa
o sa revin cu poze dupa ce o fac mai mumoasa si pe ea |
7 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze cu AG01BAL si AG08DEM ce parere aveti?
|
Mie unul imi place cum a iesit, dar nu imi place pozitia numarului
|
Eu tot nu inteleg de ce va faceti masinile identice :|Momentan nu se deosebesc decat prin semnele alea chinezesti ! pff
|
1 nici mie nu imi place pozitia nr dar nu mai am banda dubla adeziva. 2 masinile nu sunt difera prin semnele cinezesti si veul de la bara al meu e mai mare.
|
un sfat prietenesc :D
Da jos tampeniile alea chinezesti de pe capota :lol: |
Felicitari DEM-ului ca a mentinut o linie care nu prea da in kitsch. In afara de V-ul de pe bara ca nu imi place, WRC-ul din grila si proiectoarele e OK
Ii mai trebuie niste jante. In schimb tu... dai spre kitsch in ochii mei. Esti imaginea prea rapid.. prea furios |
In afara de V-ul de pe bara ca nu imi place, WRC-ul din grila si proiectoarele e OK
Off-topic : SUNT ca "e" mai multe :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning