![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
Subwoofer: GZTW 30T enclosure: bandpass power handling: 400 WRMS dimensions w x d x h: 520 x 430 x 430 / 300 mm 20.7 x 17.1 x 17.1 / 12.0" volume: 53,2 liter net additional: blue LED, plexiglass Io mi`ash lua ca asta 2x :D |
6 Attachment(s)
Back dupa o lunga durata:))
My new car:P bmw 320 CI |
auchhhhhhhhhhhhhhhhhh.... coupeeeeeeeee.... ppiele rosie :X .... bv .. s`o stapaneshti sanatos si fara incidente :)
|
e foarte frumoasa :-)
poate la urmatoarea intalnire ne'o prezinti si noua :-P |
sa o stapanesti sanatos nene:) P.S: cati cai?:D
|
motor de 2,2benzina 170 cai
|
Cand e urmatoare?ca incerc sa trec si eu!
|
nu stiu....cand s-o pune vreme mai buna...noi cam de 2 ori pe sapt ne intalnim seara...daca e ceva iti dau eu un P.M sau lasa un ID de mess
|
bolo_golanu id`u meu
|
3 Attachment(s)
Maine imi soseste noul mp3 pioneer (cel din poze), bara antiruliu a sosit ieri (din pacate abea luni s-ar putea sa o montez), suspensia si barile de rigidizare nu se stie inca si nu pot da o data exacta :((
|
spor la treaba cipy.. shtiu ca vrei sa ma faci :))))
|
m.s. man..
Mi-au zis astia ca noul cd-player in va da 15cai in plus, deci sigur te fac :P Just kidding man.. :mrgreen: Am un 1.9 jtd pregatit, mai de teapa fordului tau asa :P |
:))))))) ia sa imi zici si mie d unde ti l``ai luat. ca vreau si io un cd-player dala.. :P .. bun bun.. e bun si 1.2 ala.. te tii de mine asa.. akuma pote ma si faci.. :P pana nu ii fac revizia. la a mea. sa skimbe filtrele.. :P
|
Quote:
|
mie sincer nu place MP3 la masina.. numai dak ai un ecran maricel ca sa iti afiseze asa o lista cu melodiile.. io am avut pe opel... tot un pioneer.. ma plictiseam.. dak vroiam o melodie.. trea sa trec prin 100 ca sa o gasesc.. mai bine track.. akolo 20 melodi.. shti cum unde sunt.. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning