![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
nu suntem la legale
mie PERSONAL imi vine foarte greu sa cred ca din MERS poate sa bata o racheta de pe loc acel merc nu pune nimic jos pentru ca e practic imposibil de curiozitate....acel cl65amg al cui este? |
Eu spun ca poate!
|
Si Mai Depinde Si De Sofer---cat De Cursant E Omu Sau Cat De Bine Isi Cunoaste Masina
Si Mai Intervine Si Diferenta De Greutate................ |
daca aveti un CL 65 AMG si omu e si sofer il astept cand vrea sa ne dam si de pe loc si din mers
|
eu nu am vrut sa fac vreo afirmatie cum ca ar exagera sau ceva de genu..doar am zis ca poate o fi si de la sofer (ceea e cam greu de crezut ca orice sofer de masina de 600 cai poate sa apese acceleratia blana si sa tina de volan)..
cat despre calculele tale sebastian nu sunt prea relevante la o astfel de cursa ca nu sti cat de mult sta pe loc bmw u cand pleaca ca nu are nici un sistem de controlare a tractiunii ca mercedesul care cum a zis si blezey daca pleaca pleaca nu lasa o urma de cauciuc....iar despre cutie..nu cred ca e scurta atata timp cat are 80 cu antaia.. nu vreau nici eu sa intru in discutii doar am zis ce am avut de zis.. Sunt constient de puterea ursului nu am zis ca nu face cutare masina...sunt doar uimit sa zic asa ca a facut CL65 AMG care e masina.. |
si nu e singurul tare, mai vin si altii
|
ii asteptam ca mai crestem presiunea.......
|
Quote:
|
ei bine CL 65 AMG are 612 cp, dar si 2240 kg!! daca impartim 2240 la 612 obtinem 3.66 kg/cp, iar nasi are undeva la 500 cp dar 1100 kg deci iar impartim si obtinem in jur de 2.2 kg/cp, air ferrari f430 care tocmai l-a batut are 490 cp dar 1450 kg, deci un raport de 2.95 kg/cp, cred k aceste calcule vau convins de rezultat :) si sper k nu vam bagat in ceata
p.s.: stiu k o sa imi sariti in cap ca as fi gresit datele la cl 65 amg asa k va las aici site cu datele lui tehnice http://www.rsportscars.com/mercedes-...benz-cl65-amg/ |
CL-ul are peste 2.2 tone => ~280 cp/tona, DGH cu siguranta sta mai bine..
|
imi place din ce in ce mai mult topicul asta :D DGH iti urez o lista plina de super-masini pe care le-ai invins :P Felicitari :)
|
Quote:
|
nu v-ati saturat de contraziceri,gata,terminati,nu e nimeni obligat sa creada ce spun eu....gata
|
Nasi io zic data viitoare filmeaza si pune filmu dak vezi k ies atatea discutii pe seama unei curse... asa nu mai pot aparea aceste discutii, dupa parerea mea DEGEABA, oricum masina e foarte tare .
|
Quote:
CE ZICI TE TINE SA TE DAI PE 402 M CU START DE PE LOC ??????????..SA-TI RASPUND TOT EU???.....:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning